VELIKI tedenski horoskop: TO te čaka med 4. in 10. oktobrom 2021 (preveri!)

Namignemo ti lahko, da je ta teden končno čas za tisti velik korak, ki si ga nisi upala narediti. 👏🏼 

VELIKI tedenski horoskop: TO te čaka med 4. in 10. oktobrom 2021 (preveri!) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2021

OVEN

Pravi čas je, da na osebnem področju storite kakšen pogumen korak, saj se bo v nasprotnem primeru začelo krhati razpoloženje. Nikakor ne boste znali poiskati notranjega miru, zato je čas, da malce spremenite način razmišljanja. Energijo vam bo konec tedna jemalo dogajanje na zasebnem področju, ki se bo stopnjevalo v pravi smeri. Najlažje boste konec tedna dosegli spremembe, če boste začeli pri nečem, kjer so rezultati vidni zelo hitro. V nedeljo prihaja ugoden trenutek za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo.

BIK

Morda bo na področju kariere vse skupaj zaradi retrogradnega Merkurja malce strašljivo, vendar pa bo tudi razburljivo. Naj vas ne bo strah neuspeha, ideje, ki se vam že dolgo pletejo po možganih boste počasi realizirali. Izpolnite si željo in si privoščite nakup, ki vas bo ponovno spravil v dobro voljo. V ljubezni morate počakati da se zadeve nekoliko sestavijo, počakajte tudi na potezo osebe na drugi strani, ki vas lahko močno preseneti. Visokoleteči cilji se vam ne bodo zdeli več tako daleč. 

DVOJČKA

Globoko v sebi slutite kaj se bo glede določene zadeve zgodilo, toda določenih napak si enostavno nočete priznati. Previdni bodite glede odnosov z družinskimi člani. Vaše sklepanje bo proti koncu tedna, ko se Venera zavihti v znamenje strelca potekalo v pravi smeri, zato boste prišli do točke, da naredite kakšno spremembo. Življenje bo v nedeljo, ko bo luna v strelcu zopet začelo postajati živahno in hitro, kljub temu boste znali poiskati skladnost in ravnotežje.

RAK

Znašli se boste sredi nečesa izredno pomembnega in vznemirljivega in le od vas bo odvisno, ali boste v določenem odnosu vztrajali. Tisto, kar vam bodo obljubljali, se lahko obrne v čisto drugo smer. Trenutno nimate tako trde kože, kot si mislite, marsikaj vas lahko iztiri, saj boste tudi pod vplivom lune veliko bolj občutljivi kot po navadi. Še težje pa se boste konec tedna odločali o pomembnih zadevah, ki so tesno povezane s finančnim stanjem.

LEV

V tednu pred vami, ko se vas bo dotaknil retrogradni Merkur boste spoznali, da je čas, da se soočite z nastalo situacijo. Počutje bo sprejemljivo, nekaj težav pa se lahko pojavi tistim, ki ste podvrženi glavobolu. Pomagajte si z daljšim sprehodom v gozdu, ki bo ponovno prebudil vaše misli. Ohranite konec tedna kljub morebitnim konfliktom mirno kri, a nikar ne bodite zaradi nekoga, ki si tega ne zasluži potrti. Poglavitno je, da se znate pomakniti naprej in ostati stabilni.

TO astro znamenje bo zaradi svoje TRME ta oktober ob priložnost življenja (PAZIIII 🚨)

DEVICA

Začutili boste manjšo blokado, kljub temu poskušajte biti pozitivno naravnani. Pomislite nekoliko bolj nase in se sestavite v pravi smeri. Pustite se proti koncu tedna, ko luna prehaja v strelca presenetiti, veliko lepše vam bo. Usmerite se v načrtovanje prihodnosti, ter naredite bolj odločne korake na osebnem področju. Na področju dela se lahko zanesete na izkušnje, kar vam omogoča mirnejše nadaljevanje v finančnem smislu. V ljubezni boste zadovoljni sami s sabo.

TEHTNICA

Bolj kot materialna plat življenja, vas bo v sredo in četrtek pritegnila vznemirljiva ljubezenska situacija. Čutili boste pomanjkanje duhovnega, kljub temu se  boste želeli  potopiti v svoj svet. Konec tedna boste čutili veliko notranjo moč in tekmovalnost. Prihaja tudi manjše presenečenje, povezano s čustvenimi zadevami oziroma ljubljeno osebo, ki vas pogreša že nekaj časa in ne razume vašega neverjetnega tempa.

ŠKORPIJON

V določeni situaciji vam ne bo preostalo drugega, kot da vztrajate na svoji poti, verjemite, da bo nagrada na koncu poti izjemna. Imejte pred očmi cilj, saj vam bo mnogo lažje. Čim prej uredite vse v zvezi z dogovori, pogodbami, prodajo ali nakupom, saj se vam kasneje obetajo manjše ovire. Na ljubezen boste v soboto, ko je luna v strelcu gledali malo drugače, začutili boste, da je čas za večje premike na osebnem področju.

STRELEC

Končno boste s pomočjo Sonca v znamenju tehtnice na pravilen način znali zadeve, ki so vas obremenjevale postaviti na svoje mesto. Na poslovnem področju si boste počasi vendar premišljeno nanizali nove poti, zaželeli si boste neodvisnosti. Doma se morate v soboto potruditi po najboljših močeh, čeprav si močno želite, da bi vas tisti, ki vam gredo na živce pustili pri miru ter razumeli vaše želje, ki so v vaših očeh zelo skromne.

KOZOROG

Odprite oči, napnite ušesa, nekaj se premika in če boste ujeli pravo zadevo, si lahko obetate razbremenitev. Vzemite si trenutek zase in se odločite, kaj je za vas resnično pomembno. V zasebnem življenju bodo proti koncu tedna, ko boste z luno v strelcu bolj raztreseni družinske razmere povzročale razne manjše sitnosti. Nekdo vas bo skušal speljati na napačno pot in vas prepričati o stvareh, ki vam trenutno niso najbolj naklonjene.

VODNAR

V tem tednu, ko vam bo nagajal retrogradni Merkur v znamenju tehtnice se pravočasno dogovorite glede novih nalog in glede tega, kako bodo v prihodnosti ovrednotene. V petek boste nemirni in konfliktni, saj se vaše želje ne bodo odvijale v pravi smeri. Potrebno se bo soočiti z določenimi zadevami, namesto da se jim izmikate. Na področju partnerstva bo v nedeljo kljub luni v ognjenem znamenju vladala tišina, ki vas lahko posrka vase z negativno obarvano vsebino.

RIBI

Teden se bo odvijal dokaj prijetno, čeprav ste že nekaj časa nekoliko nezadovoljni. Torek bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Splača se razmisliti, kaj vas utruja in kaj vas pozitivno vznemirja. V tišini boste v soboto, ko boste najbolj umirjeni pridobili odgovore na svoja vprašanja in se sestavili na čustvenem področju. Samske bo močno mikalo nekaj novega, nekaj drugačnega.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si