Veliki tedenski horoskop: To te čaka med 24. in 30. januarjem 2022 (končno nekaj optimizma)

Preveri, kakšne izzive ti prinaša ta teden, in kje se ti nasmiha sreča. 

Veliki tedenski horoskop: To te čaka med 24. in 30. januarjem 2022 (končno nekaj optimizma) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2022

OVNI

Opravkov, ki se bodo vrstili v prvih dneh tedna se boste lotili z veseljem, saj veste, da boste le tako lahko vse skupaj pripeljali do konca. Ne dovolite, da bi nekdo vplival na vas z napačnimi napotki. V zadnjih dneh tedna si vzemite malo več časa zase, da zbistrite svoje misli. Ne boste dopustili, da čustva zameglijo razum in ostali boste mirni, tudi če se bo kdo besedno spotikal ob vas. V družinskih odnosih boste čez vikend zelo izpopolnjeni, saj se bo vse odvijalo v smeri optimizma.

BIKI

Retrogradni planeti v tem tednu ne bodo najbolj naklonjeni spontanemu delovanju, vendar vas to niti ne bo motilo. Če vas bo kar koli obremenjevalo ali boste imeli kakšno vprašanje, se pogovorite s pravo osebo. Zaradi Merkurja, ki vas bo ves čas jezil preverite vse račune, da se boste lahko pravočasno pritožili in se izognili napakam. Pričakujte konec tedna z ugodno konjunkcijo med Luno in Venero nadaljevanje prijetne ljubezenske zgodbe, ki se bo razvila v pravi smeri.

DVOJČKI

Pogoltnite jezo in ne bodite užaljeni, če bodo sodelavci ves teden dvomljivi. Motilo vas bo, da se boste morali odreči svojemu način dela, vendar se tokrat ne boste prilagajali. V zadnjih dneh tedna boste bolj spontani ter optimistični. Imeli boste možnost, da naredite strasten korak, o katerem že dlje časa intenzivno razmišljate, pa žal niste zbrali dovolj poguma. Dviguje se tudi samozavest, kar pa nekomu od bližnjih ne bo najbolj všeč.

To astro znamenje bo končno iz svojega življenja odstranilo manipulativne ljudi (bravooo)

RAKI

Niste preveč navdušeni nad zgodbo, s katero se ukvarjate že nekaj časa, radi bi se podali v nekaj novega. Spoznali boste, da vas trenutno ni strah ničesar, zato je smotrno da se postavite zase tudi na področju dela in doma. Obširna zakladnica vam bo v pomoč, da se boste v kočljivih trenutkih rešili pred zagato. Ne bo vam težko narediti pomembnega koraka, le s podrobnostmi boste imeli nekaj težav. Če boste dovolj prepričani v svoj prav, vam bodo sledili.

LEVI

Zaradi vpliva Marsa, ki v ponedeljek prehaja v znamenje kozoroga bodo odnosi zelo naporni in nejasni. Nekdo vas bo z nenehnimi pripombami razjezil, vendar mu tega ne smete pokazati. Ne glede na to, kdo ima prav, želeli boste imeti glavno besedo. Notranji občutki lahko premostijo tudi večje ovire, a potrebno jim bo intenzivno prisluhniti. Na ljubezenskem področju bi bilo smotrno vse kar se je dogajalo v zadnjem obdobju še enkrat analizirati.

DEVICE

V tem tednu, ko se vas bo dotaknil vpliv Marsa v kozorogu boste imeli nekaj težav z avtoriteto. Skušajte na področju kariere izkazati več spoštovanja, po drugi strani pa se prilagodite in bodite budni. Veliko se boste gibali med ljudmi, ki se ves čas nad nečim pritožujejo. Na področju ljubezni boste imeli v soboto, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom občutek da ste nekoliko v podrejenem položaju, vendar se bo situacija kmalu spremenila.

TEHTNICE

V prvih dneh tedna boste preko določene lekcije spoznali, da službene in privatne stvari ne spadajo v enak predal. Bolj previdni bi morali biti takrat, ko se jezno odzivate in ne premislite, kako se druga stran počuti. Nekaj novih zamisli, ki prihajajo v sredini tedna boste znali iznajdljivo popeljati k realizaciji. V nedeljo, ko bo luna v kozorogu se bodo pojavile zoprne napetosti med vami in določeno osebo, ki pa vam sicer veliko pomeni.

Horoskop: Pa iii! To astro znamenje se bo v letu 2022 poročilo, pravijo zvezde

ŠKORPIJONI

Misli bodo v začetku tedna posvečene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se neprestano utrujate. Spraševali se boste, če je potrebno vse skupaj morda umiriti. Tudi nekdo od bližnjih vas bo opozoril, da se preveč izmikate z izgovorom, da ste ves čas v časovni stiski. Poskusite se vsaj v zadnjih dneh tedna sprostiti.  Z dobro samopodobo, dvignjeno glavo in kopico toplih komplimentov boste končno korak bližje k odličnim rezultatom.

STRELCI

Ozrite se bolj budno okoli sebe, prisluhnite kaj vam sporoča dogajanje in reagirajte, ko bo nastopil pravi trenutek za akcijo. Področje dela bo najbolj razgibano v torek, ko Merkur prehaja v kozoroga, saj boste razmišljali tudi o dodatnih možnostih in zaslužku. V soboto boste vse počeli strastno in se dotaknili tudi tveganja. Dejanja bodo manj premišljena in v želji, da izboljšate materialni položaj boste sposobni narediti kakšen zelo drzen korak. Ignorirajte pripombe, ki vas vznemirjajo. 

KOZOROGI

V prvih dneh tedna vas čakajo številne obveznosti, glavni ključ bo zbranost Stabilno z močjo podkrepljena energija vam bo pomagala premagati dvome, zato se prepustite situaciji, ki se je boste najprej ustrašili. Nepremišljenost vam lahko proti koncu tedna uniči veliko lepih situacij, zato se poskusite nekoliko brzdati v določenih situacijah, ki bodo izzvale jezo na plan. Vezani kozorogi in kozoroginje se boste v odnosu počutili varno in sproščeno, vaš mir pa lahko skali le kočljivo vprašanje, povezano s preteklostjo.

VODNARJI

Ne boste se več ozirali na opazke drugih, saj se s Soncem v vašem znamenju nahajate v najbolj plodnem obdobju. Zelo dobro boste znali analizirati in opazovati okolico, zato bodo odločitve pravilne. Čeprav ste v zadnjem času naredili nekaj napak, vam bodo na področju kariere zopet začeli zaupati. Presenečeni boste, saj se bodo finančne težave zazdele manj obremenilne, tokrat jih bo lažje rešiti. V soboto in nedeljo boste pričakovali, da bo sogovornik dovolj odprt za določena pomembna dejstva.

RIBE

V začetku tedna delujte previdno, pazite da vas nekdo, ki ni najbolj iskren ne potegne v zadeve, ki se ne tičejo. Poskusite se raje osredotočiti na pomembne situacije na področju kariere, saj ste na preizkušnji s strani nekoga, ki je za vas pomemben. Prisiljeni boste, da v družinskem krogu konec tedna, ko bo vse skupaj zelo napeto poveste svoje mnenje in ga tudi argumentirate. Ne glede na vse boste znali na koncu vse skupaj tudi pomiriti.

Ženske, rojene v tem znamenju, bodo prvo polovico 2022 seksale toliko, kot še nikoli

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si