Veliki tedenski horoskop: To te čaka med 17. in 23. januarjem (pazljivo, ta teden prinaša težave)

Joj, ta teden bo naporen za (skoraj) vsa astro znamenja. Preberi, na katerih področjih te bo življenje preizkušalo, in se pripravi. 

Veliki tedenski horoskop: To te čaka med 17. in 23. januarjem (pazljivo, ta teden prinaša težave) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2022

OVEN 

Veliko lahko v torek, ko boste čutili vpliv Polne lune, dosežete s trmo, še več pa, če se vprašate, kam si v resnici želite. Nesoglasja, ki se pojavljajo, bodo posledica močnih, a različnih značajev. Nikakor ne boste hoteli popustiti, tudi če vam bodo dokazali, da se motite. Proti koncu tedna boste potrebovali samoto, v kateri boste lahko slišali svoje misli in se zbrali, ter občutek, da ste sami dovolj sposobni da nadaljujete v pravi smeri. Pazite, da vas nezbranost ne spravita v slabo pozicijo.

BIK

Privoščite si v sredini tedna, ko boste zaradi retrogradnega Merkurja nemirni, nekaj prostega časa. Pri financah bodite malo bolj zbrani, na področju kariere pa predvsem strpni in prilagodljivi. Od četrtka dalje vas bo spremljala prijetna energija in z lahkoto boste sledili obveznostim. Pomembna vam bo tudi osebna rast, na kateri boste intenzivno delali. Samskim bikom in bikicam bo najbolj naklonjena nedelja, zato se pozitivno odzovite na simpatična povabila.

Na ta 4 znamenja bo prihajajoča polna luna močno vplivala (prihaja 18.1., in ta znamenja so na udaru)

DVOJČKA

V torek, ko nastopi polna luna, boste nervozni, odzivali se boste na vsako besedo, kar vodi k temu, da vas bodo ljudje in situacije lažje vrgli s tira. Potrebujete več počitka in trenutkov samo zase. Zato boste nenehno hrepeneli po bolj umirjenih energijah, ki pa jih žal še nekaj časa ne bo na spregled. Ljubezensko srečanje, ki ga boste doživeli v soboto ali nedeljo, bo zaradi prijetnega vpliva planetov vznemirljivo, ne boste se več počutili prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid zelo ugoden.

RAK 

V domačem okolju boste deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Pred vami so dnevi, ki bodo kljub polni luni in retrogradnemu Merkurju prinesli zadovoljstvo in stabilnost. Energija bo ugodno vplivala na notranjo radost. Samskim bo čez vikend nagajal Mars, ki prinaša nekaj analiziranja. Nikar preveč ne pogrevajte starih zgodb, raje se odločite za kakšen drzen korak v prihodnost.

LEV

Poglobiti se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali, in se osvoboditi nečesa, kar vas močno obremenjuje. Pazite na svoje reakcije v torek, ko bo na vas vplivala polna luna, saj se bo na koncu izkazalo, da gre za manjši nesporazum. Pazite v četrtek tudi v ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi egoizma. S svojo šarmantnostjo boste v nedeljo, ko boste popolnoma sproščeni, znali izkoristiti prav vsako ponujeno priložnost.

DEVICA

Nikar ne naredite napake in v tem tednu ne iščite  vzrokov v sebi, morda so nekateri na področju kariere le nezadovoljni sami s sabo. Realno presojanje vas bo rešilo pred zagato, na poslovnem področju pa bodo od srede dalje, ko prihaja osvoboditev, v ospredju nove ideje. Razmišljali boste o različnih rešitvah, ki bodo zelo realne in vas lahko dolgoročno popeljejo do uspeha in zadovoljstva. V nedeljo se boste, ko vas bo nekdo razjezil, borili za svoj prav.

TEHTNICA

Spoznali boste kako so določeni dogodki močno povezani med sabo. Znašli se boste med tistimi, ki vam znajo prisluhniti in vas pravilno usmeriti. Z veseljem boste delili svoja mnenja in dobili iskrene potrditve. Popaziti bo potrebno, da ne boste proti koncu tedna spregledali pomembnih smerokazov, ki vas bodo vodili skozi vijugasto pot. Na čustvenem področju bo prišlo v nedeljo do pomembnih, vendar sladkih soočenj.

Horoskop: Preveri, kateri mesec tega leta bo zate najtežji (glede na astro znamenje)

ŠKORPIJON

V torek, ko nastopi polna luna, boste zmedeni. Zadeve, ki se bodo dogajale na finančnem področju, vas bodo za trenutek spravile v slabo voljo. Ne obremenjujte se, saj kmalu prihajajo bolj naklonjene okoliščine. Bodite odločni in izpeljite vsako idejo, za katero ste prepričani, da lahko v prihodnosti z nekaj truda obrodi pozitivne sadove. Končno si lahko konec tedna privoščite dolgo želeni nakup, ki vam bo povrnil dobro voljo in prebudil optimizem.

STRELEC

Če ne boste nič naredili, da bi se stanje na področju denarja ali kariere izboljšalo, bo tako tudi ostalo. Ne tvegajte z nepremišljenimi koraki, ampak si najprej naredite načrt, ter se ga enkrat za spremembo skušajte držati. Čeprav delujete hitro, zdaj ni pravi trenutek, da bi lahko prehitevali dogodke. Navdušeni boste nad tistim, česar vaši bližnji morda niti ne opazijo. Konec tedna boste na vsak način želeli nekaj dokončati, vendari si kljub temu privoščite kakšen oddih.

KOZOROG 

Sodelavci od vas pričakujejo, da jim pojasnite spremembe, ki jih pri vas opažajo. Temu se boste v tem tednu uspeli izogniti, vendar vam lahko s svojimi kritikami ustvarijo velike obremenitve. Svojo razigrano osebnost lahko v sredini tedna, ko bo vse lažje in lepše, dobro izkoristite. Potrpežljivi boste in prodorni, kar bo dovolj za zmago, vsaj glede poslovnih dogovorov. V ljubezni vam bo v nedeljo po tehtnem razmisleku nekoliko žal, ker ste zamudili možnost za prijetno nadaljevanje odnosa. 

VODNAR

Nečesa preprosto ne razumete na pravi način. V torek, ko nastopi polna luna, boste napeti, ker se stvari premikajo prepočasi. Pazite se ljudi, ki vas bodo hoteli prisiliti v negotove situacije. V svoji zavzetosti, da vas nič ne more presenetiti, boste prezrli malenkost, ki bo imela pomemben vpliv. Vaša trdnost in samozavest bosta v zadnjih dneh tedna le navidezni, zato še enkrat premislite o vsem skupaj. Morda je del krivde tudi na vaših ramenih. 

RIBI

Vpliv polne lune vas bo pustil brez besed. Ustrašili se boste minusa na računu, zato boste začeli graditi na tem, da si priborite dodaten zaslužek. Vaši čuti se bodo izostrili, kar boste pokazali tudi tistim, ki vas obkrožajo. V ljubezenskih odnosih boste tokrat točno vedeli, kaj hočete, in kako to dobiti. Zahtevali boste veliko pozornosti in jo na svoje navdušenje dobili kar preveč. Nedeljski večer bo dišal po zanimivem pripovedovanju zgodb.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si