Veliki tedenski horoskop: To se ti bo zgodilo med 14. in 20. marcem (preveri in se pripravi)

Pred nami je teden velikih priložnosti - preveri, na katerem področju se ti bodo ponujale tokrat. 

Veliki tedenski horoskop: To se ti bo zgodilo med 14. in 20. marcem (preveri in se pripravi) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2022

OVEN

Izkoristite svoje prednosti, saj vas nekdo budno opazuje. Tudi na osebnem področju boste z ugodnimi planeti lažje ujeli pravo bistvo. Vsak dan se lahko, če boste budno opazovali nekaj naučite, tudi na čustvenem področju, kjer bo naenkrat več razumevanja. V petek boste imeli kljub vplivu Polne lune neizmerno srečo. Delo bo opravljeno hitro in delovali boste brez problemov ter zapletov. Skratka, uživajte še naprej v svojem tempu in se čim manj ozirajte na mnenja drugih.

To so največje zmote o astroloških znamenjih (stvari, ki so na prvi pogled videti drugačne, kot so v resnici)

BIK

Energija tedna vam prinaša zanimive dogodivščine v poslovnem življenju in na področju financ. Počasi se daleč pride, zato bodite kvalitetni in premišljeni, da česar pomembnega ne spregledate. V ljubezni se boste morali bolj prilagoditi in razumeti nasprotno stran. V petek, ko nastopi Polna luna boste podlegli aktivnemu raziskovanju. Prihaja neizbežno prilaganje, ki vam ne bo najbolj pisano na kožo. V nedeljo boste zopet zadovoljni žareli v svojem sijaju.

DVOJČKA

Mnenja drugih vas ne bodo preveč zanimala. Sredi tedna se boste znašli ravno na nasprotnem bregu kot ostali. Poskrbite za to, da ne boste ves čas zahajali v prepire, kajti to vam prinaša le še dodaten nemir. Kljub vsemu ostanite mirni in obzirni, le tako boste pravočasno izvedeli vse, kar potrebujete za napredek. V ljubezni vam bo konec tedna uspelo tisto, kar ste najmanj pričakovali. Če ste v preteklosti razmišljali o soočenju, je sedaj pravi čas, da to storite.

RAK

Marsikaj vas moti in zavira, vendar se nikar ne razburjajte po nepotrebnem, raje si naredite načrt in storite več modrih premikov. Pazite v petek, ko nastopi Polna luna glede stroškov, ker bo denarja nekoliko manj, zato še enkrat preverite položnice in obveznosti. Bodite pazljivi, saj vam bodo nepredvidljive zadeve kradle energijo. Tudi konec tedna se boste počutili izčrpano. Težko se boste odločili, posebno zato, ker ne poznate vseh okoliščin, ki so jih povzročili drugi v domačem krogu.

Horoskop: Ženske, rojene v TEH znamenjih, ste daaaaleč najbolj stroge MAME (in katere najmanj)

LEV

Bodite budni in pozorni na vse, če si ne želite nakopati dodatnih zapletov. V ljubezni se ne navezujte na nakopičene dvome, poglejte širše in sprejmite kar vam je ponujeno. Pogumno boste od četrtka dalje, ko boste bolj samozavestni stopali naprej po navidezni poti. Vikend bo namenjen tistim, ki jih niste videli že dlje časa. Morda doživite tudi manjše presenečenje, ki pa bo zgolj pozornost, vendar tako iskrena, da vam bo ostala v spominu.

DEVICA

V ljubezni boste v prvih dneh tedna zaradi energije Sonca v znamenju rib zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, kaj bi morali pri sebi spremeniti. Če ste pri delu nezadovoljni, se pozanimajte, kakšne so vaše možnosti v prihodnosti. Morda bo neogibna tudi situacija, o kateri še nimate pravega mnenja. V petek, ko nastopi Polna luna boste močno intuitivni. Pomislili boste tudi na stvari, ki ne bodo najbolj pozitivne. Nikar pa ne analizirajte v nedogled.

TEHTNICA

Z nekom od sodelavcev si boste skočili v lase, vendar bo spor kratkotrajen, saj vam bo popolnoma jasno, kako se iz vsega skupaj izvleči. Potrebovali boste veliko potrpljenja in usmerjenosti k optimizmu. Ne bodite neodločni, tudi če slutite težave. V petek, ko nastopi Polna luna si boste zaželeli bližine osebe, ki jo pogrešate. Brez zadržkov izrazite svoja čustva, da bo situacija jasna. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo slabše. Všeč vam bo spontanost.

ŠKORPIJON

Težko boste v začetku tedna, ko bo luna v levu poiskali globino, odgovarjalo vam bo bolj površinsko delovanje. V petek, ko nastopi Polna luna boste utrujeni in konfliktni, zato se izogibajte ljudem, ki vam niso všeč. Utegnejo slediti napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah lahko izognili. Vse bo v zadnjih dneh tedna potekalo pospešeno, posebno pri urejanju zadev povezanih z domom. V ljubezni se boste pokazali v veliko boljši podobi, obdani z nežnostjo.

STRELEC

Pustite čustvom nekaj več svobode, le tako se bo zgodba razvila v ustrezni smeri. Občutek boste imeli, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose. Poslovno ozračje bo v petek napeto, saj se bližajo novosti in pravila. Opravite vse svoje obveznosti, tudi če boste morali narediti več, kot ste pričakovali na začetku. Imeli boste zanimive ideje, vendar jih zaradi prevelike vznemirjenosti ne boste morali uresničiti. Nedelja prinaša vpogled v ljubezensko življenje.

KOZOROG

Glede čustev z energijo Sonca v ribah preveč nihate. Raje se dotaknite odprtosti in prilagodljivosti. Skozi soočanje s svojimi negativnostmi se boste končno pomaknili naprej. Vse kar se je pred kratkim zapletlo se lahko reši, vendar brez prevelikih komentarjev, s pravimi besedami in v pravem trenutku. Ne napihnite se v soboto preveč, saj boste hitro pridobili nekaj sovražnikov. Sprejmite povabilo dobrega prijatelja, ki vam bo pomagal v določeni situaciji.

VODNAR

Pričakujte v odnosu z nadrejenimi nekaj napetosti, vendar je vse odvisno od vas in prilagodljivosti. Prav je, da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le zmedo. Niste še pripravljeni na odločitev zato potrebujete še nekaj časa da se odločite v pravi smeri. Na čustvenem področju vas čakata v soboto in nedeljo užitek in veselje, ki ju boste z veseljem delili z bližnjimi. Navdušeni boste v pogovoru z nekom, ki vas že nekaj časa vznemirja.

RIBI

Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse dokončano pravi čas. Imate občutek, da so vas doletele zadeve, ki vas vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebej če se niste vajeni prilagajati. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani zadevi, namesto da bi zavihali rokave in se neobremenjeno podali v akcijo. Nepričakovane spremembe v domačem okolju, ki ne bodo redke vas lahko vržejo iz tira.

 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia