VELIKI tedenski horoskop: TO se ti bo dogajalo med 16. in 22. avgustom 2021

Preveri, kaj ti napovedujejo zvezde, in se pripravi! Kljub težkih časom, ta teden napoveduje res lepe novice! ☀️

VELIKI tedenski horoskop: TO se ti bo dogajalo med 16. in 22. avgustom 2021 (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2021

 OVEN

Z vplivom Venere, ki preide v tehtnico boste premagali nezadovoljstvo, povezano s financami. Čustveno boste morda bolj šibki, čeprav se tega sami še kako dobro zavedate. Morda boste premalo pozorni na nekaj, kar vam želi nekdo dopovedati. Nikar se ne odločajte predolgo. Poskusite se pogovoriti o pomembnih zadevah, saj boste s tem olajšali svoje počutje. Nekaj nejasnosti se vam nakazuje v petek na poslovno finančnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko upočasnili tempo. Naredite korak naprej, obrestovalo se vam bo.

BIK

Doma že nekaj časa visi v zraku vprašanje, ki ga je potrebno rešiti. Zahtevajte, da pred odločitvijo upoštevajo vaše mnenje. Dokler boste samo razmišljali in ne boste naredili nobenega koraka, se bo v mislih kopičil nemir, ki vam bo onemogočal napredek. Konec tedna bo zaradi lune v vodnarju zelo pestro, posebno ob prepletanju poslovnih zadev z ljubezenskimi pripetljaji. Prihaja priložnost, da začnete znova, saj boste izredno iznajdljivi in prodorni, želeli pa boste direktne odgovore na svoja vprašanja.

DVOJČKA

Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku boste zaznali lepšo sliko. V sredini tedna  boste bolj zasanjani in umetniško razpoloženi, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. Konec tedna so vam planetarni vplivi naklonjeni, zato jih izkoristite v pravi smeri. V nedeljo se boste kljub vplivu Polne lune nahajali v prijetnem družinskem ozračju, kar vam bo dobro delo. Delovali boste še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti.

RAK

Potrebujete nekaj časa zase, da se napolnite s pozitivno energijo, ki jo boste lahko nato usmerili tudi v boljše medsebojne odnose. Ne želite prehitro odpustiti nekomu, ki vas je pred kratkim razočaral, zato se potrudite, da boste posvetili dovolj pozornosti vsem pomembnim vprašanjem. Zapomnite si, včasih se je treba podati v akcijo brez prevelikega razmišljanja, ter ujeti pravo stvar. Nedelja z vplivom Polne lune bo bolj naporna, kot ste pričakovali. Ostanite na preži, čeprav bi najraje pustili vse skupaj.

LEV

Razmišljali boste o potezi, ki bi utegnila prinesti nekaj dobička. Najprej potrebujete cilj, proti kateremu se bodo odvijala vaša dejanja. Nestrpnost pustite pri miru, še posebej v torek, ko bo luna v strelcu. Priporočljivo je, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje brez pravih konkretnih sposobnosti ni dovolj. Ozrite se vase in pustite druge, da delujejo tako kot želijo. Prevzela vas bo misel, da bi odšli neznano kam. Obveznosti, ki vas čakajo, vam bodo preprečile, da bi to tudi resnično storili.

DEVICA

Ne dovolite si, da bi zamujali, posebno pri pomembnih zadevah. Pritisk okoliščin bo v torek zaradi lune v strelcu prevelik, da bi se lahko neobremenjeno sprostili in uživali v odlični družbi. Umirite nemirnega duha v sebi in se osredotočite na tisto, kar je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Ostale zadeve lahko opravite z levo roko, pa čeprav nekoliko bolj površno, kar ni v vaši navadi. V nedeljo, ko nastopi Polna luna boste malce zadržani, posebno v družbi nasprotnega spola. Morda bo prišla na dan tudi vaša negotovost.

TEHTNICA

Vaše razpoloženje je odvisno predvsem od trenutnih dejanj, zato dobro razmislite, kako boste dosegli želene rezultate. Pazite da drugim ne počnete tistega, kar ne želite, da bi drugi počeli vam. Zopet se dogaja nekaj, česar ne morete nadzorovati. Poskusili boste znova in se zavedali, da se stvari lahko premaknejo, če ste dovolj vztrajni. Vikend namenite sebi in bližnjim. Poiščete nove možnosti in poti, ki vas bodo navdihnile s pozitivno energijo in prijetnimi malenkostmi. Še vedno vas bo motil vpliv nekoga, ki vas želi usmerjati.

ŠKORPIJON

Dogodek, ki se bo odvil v torek, vas bo skoraj prepričal, da ste na pravi poti. Svoja čustva izpovejte brez zadržkov in slabe vesti, pripravljeni boste tudi na prilagajanje. V drugi polovici tedna se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili toku dogajanja. Najbolj všeč vam bodo tiste spremembe in novosti, ki se bodo dotikale osebnega področja. Pričakujte v nedeljo, ko nastopi Polna luna nekaj ljubezenskih težav, ki vas bodo le vznemirile, če jih boste ignorirali.

STRELEC

Nikar na pripombo nekoga, ki vam je blizu ne odreagirajte z užaljenostjo, saj bi se lahko ob morebitnem nesporazumu hitro znašli v resnem konfliktu. Kmalu prihaja občutek, da ste privlačni in zanimivi za nasprotni spol, kar vam bo vlivalo samozavest. Razmislite, če morda včasih res ne pretiravate, ko se nad vsem pritožujete. Otresite se zoprnih bremen. Prijetno združite s koristnim in poskusite v nedeljo v domačem okolju začeti nekoliko bolj gledati nase.

KOZOROG

Vsak dan v tem tednu vas bo nekaj naučil, toda v sredo, ko bo luna v vašem znamenju  boste začutili posebno sporočilo, ki vam prinaša več jasnosti in razumskih odločitev. Povežite svojo zavest s podzavestjo in ujemite pot do napredka. V zadnjih dneh tedna se lahko končno približate cilju, ki ste si ga zastavili, kar vas bo razveselilo. Na ljubezenskem področju se vam v nedeljo nakazuje nekaj nedorečenosti, ki jih boste rešili, ko se boste odločili. Vsaka malenkost bo odvrnila vašo pozornost.

VODNAR

Globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami. Vzemite si z vplivom Venere v tehtnici čas zase, ker ga tokrat resnično potrebujete. Glede poslovnih odnosov boste bolj kritični in hkrati bolj prodorni kot ste običajno. Radi bi se oddaljili od problema, vendar to ne bo najboljša možna rešitev. Konec tedna boste v dobrem položaju, da se glede nečesa dogovorite tako, kot vam najbolj ustreza. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nevsakdanje.

RIBI

V začetku tedna vas bo ujela nervoza, povezana s preveliko količino suhoparnega dela in obveznostmi, ki jim ni videti konca. Ne obupajte, saj bo izplen več kot dober. V petek bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju, ampak pogumno izrazite svoje ideje. Odnosi, ki so se v zadnjih časih skrhali, vas bodo začeli motiti, saj boste imeli občutek, da nesramnost težko prenašate. Odločili se boste potegniti črto, kar tokrat niti ne bo tako težko.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si