VELIKI tedenski horoskop: TO se bo zgodilo med 20. in 26. septembrom (čaka nas ODLIČEN teden)

Preveri, na katerem področju se ti ta teden obeta sreča! ❤️

VELIKI tedenski horoskop: TO se bo zgodilo med 20. in 26. septembrom (čaka nas ODLIČEN teden) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2021

OVEN

Mars v tehtnici bo poskrbel za zanimivo dogajanje in harmonične odločitve na področju osebne rasti. Sodelavci vas bodo na vsakem koraku presenečali, kar vas bo optimistično napolnilo z neizmerno količino energije. Končno boste dobili potrditev, da delate ustrezne korake.  Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Toda vseeno boste morali biti v petek nekoliko bolj previdni in se zadev lotili iz prave strani. V ljubezni boste v nedeljo preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, dvomili boste o vsem, kar čutite.

BIK

Prihaja močna odločnost ter prepričanje v svoj prav. Sporečete se lahko z nekom, s katerim sta že nekaj časa zelo različna. Na ljubezenskem področju ni razlogov, da izgubljate upanje ter da se zapirate vase. Pokažite, da mislite resno, posebno če se boste v kratkem znašli v kočljivem pogovoru. Ponovno se bo ponovila vaša stara napaka, ki vas lahko ob neprevidnosti drago stane. Začnite s pomembnimi pogovori pravočasno, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka, da ste določene zadeve pozabili.

DVOJČKA

Če se ne boste postavili zase, se vam lahko v prvih dneh tedna, ko se bo Sonce še nahajalo v devici zgodi, da boste izgubili prednost. Vplivi Merkurja v tehtnici, ki skrbi za urejanje poslovnih zadev, bo ugoden, predvsem zato, ker se boste marsičesa lotili veliko bolj umirjeno. Le v petek bo nekaj več opravkov, kot ste načrtovali. Notranjega nemira ne sproščajte v prepiru zaradi malenkosti. V ljubezni bodite v nedeljo, ko si boste lahko vzeli več časa spontani. Nekdo, ki vam je blizu se bo želel dotakniti vaših čustev.

RAK

Prisiljeni boste, da se v prvih dneh tedna soočite in tudi argumentirate določene zadeve. Dnevi od srede dalje, ki jih bo spremljal vpliv Sonca v tehtnici vam bodo končno bolj pisani na kožo, saj boste bolj sproščeni. Pomembna izkušnja naj vas izuči, da bi se v kočljivi situaciji naslednjič morali obnašati drugače, morda manj spraševati in narediti tako, kot čutite da je prav. V nedeljo se bo zgodilo nekaj, o čemer boste še dolgo razmišljali. Ne pričakujete preveč in prav zato boste prijetno presenečeni.

LEV

Odpovedali se boste nečemu, kar vam predstavlja izredno vrednost. Tokrat ne bo časa za sentimentalnost, saj boste zelo direktni in bolj odločni. Na družinskem področju večjih težav ne pričakujte. Nekaj več nejasnosti se bo nanizalo na čustvenem področju in odgovarjati bo potrebno zaradi zoprnega nesporazuma. Samostojni in uspešni boste konec tedna pri svojih odločitvah, pogosto tudi korak naprej pred ostalimi. Samski, ljubezen je prav tako zelo blizu, sprejmite jo.

DEVICA

Do srede, ko se bo Sonce še nahajalo v vašem znamenju, pričakujte na vseh področjih  ugodnejše frekvence. Na kariernem področju bosta prevladovali praktičnost in nadgradnja. Tokrat ne bo toliko pomembno, kako pridni ste, ker boste brez napora najboljši. Ponovno se bo izkazalo, da ste neprekosljivi tudi takrat, ko je treba priskočiti na pomoč. Zadovoljni boste, ko boste konec tedna ugotovili, da vas poslušajo in upoštevajo. Odkar ste spremenili svoja načela, ste povsod bolj zaželeni. Težko pa si boste privoščili počitek.

TEHTNICA

Teden bo odličen, da se zaženete v prebiranje informacij ter nadgradnjo na intelektualnem področju. Vse skupaj bo več kot zabavno, pomagalo vam bo namreč pozabiti na določene težave, ki se tičejo poslovne kariere. V soboto se bo marsikaj še dodatno razjasnilo, zadihali boste s polno paro. Zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna in na simpatičen način vznemirljiva. V ljubljeni osebi boste z energijo Sonca v vašem znamenju našli dobrega prijatelja in sogovornika.

Horoskop: TO astro znamenje v mesecu septembru čakajo HUDE karierne spremembe (bravo)

ŠKORPIJON

V prvih dneh tedna boste imeli občutek, da imate okrog sebe ljudi, ki vam ne dopuščajo toliko svobode, kot bi si želeli. Po drugi strani pa se boste razdajali in vztrajno črpali moč za še večje korake. Vse to vam bo poplačano nekoč, na vam povsem nejasen način. V veliko pomoč v soboto in nedeljo vam bo, če si boste vzeli nekaj prostih trenutkov. Hitro boste spoznali, da ni pravi čas, da prosite za milost, ampak da jo poklanjate drugim. Poskrbite tudi za svoje zdravje in boljše počutje. Nabrali si boste nekaj nove energije.

STRELEC

Zakaj bi se obremenjevali, z drugimi in jim razlagali kako se počutite, ko pa od njih ne dobivate prave podpore. Bodite ponosni na svoje dosežke in preslišite negativne opazke. V svoji ambicioznosti boste od srede dalje, ko boste želeli hitre rezultate pretiravali s strogostjo do sebe. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. Delo vam ne bo povzročalo večjih težav, saj vam bo popolnoma jasno kaj in kako morate storiti, da boste dobro plačani.

KOZOROG

Preživite v tem tednu, ko se bo Venera nahajala v znamenju škorpijona več časa v dvoje, ne glede na to, da se v zadnjem času odpira še veliko kariernih možnosti. Tokrat se lahko veselite ljubezenske zmage. Pokažite kaj si želite, posebno osebi, ki se očitno trudi preiti v vaše srce. Naj bo tokrat drugače, brez zadržanosti in presenečeni boste, kako se v resnici znajdete, ko ste popolnoma sproščeni. Nekdo od domačih vas bo v nedeljo opozoril na nekaj pomembnega.  

VODNAR

V teden stopate neodločni. Raje kakšno zadevo zavrnite, kot da bi odnehali na pol poti. Prihaja sporočilo, ki vas bo spravilo v globoka razmišljanja. Odzovite se na podlagi notranjega občutka in nikar preveč ne komplicirajte. Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, ga za nekaj časa še spravite v predal. Nikar ne pretiravajte v vsem skupaj, raje se prepustite energiji, ki vam bo konec tedna omogočila, da se intenzivno razvijate na področju osebne rasti. 

RIBI

Z vplivom Merkurja v tehtnici se bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali odlično izkoristiti. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti, ne pozabite pa tudi na ljubljeno osebo, ki bo hrepenela po bližini. Pazite na področju financ, posebno če se dogovarjate o kakšnem večjem nakupu. V ljubezni bo proti koncu tedna zelo  lahkotno. Vaš odgovor bo, tako v družini kot z ljubljeno osebo, pritrdilen, kar vodi v nove dogodivščine s pozitivnim predznakom. Sprejmite dejstva in lažje vam bo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia