Veliki TEDENSKI horoskop: TO se bo zgodilo med 15. in 21. februarjem 2021 (pripravi se!)

Preberi, kaj nam v tem tednu napovedujejo zvezde, in se pripravite na nove življenjske preizkušnje. Astrologija namreč napoveduje, da bo ta teden ... 👇🏼. 

Veliki TEDENSKI horoskop: TO se bo zgodilo med 15. in 21. februarjem 2021 (pripravi se!) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2021

OVEN

Lažje in lepše vam bo v ponedeljek in torek, ko bo luna v vašem znamenju prebudila pogum. Ustvarjalno usmerjeni se boste sprehodili po manjših ovinkih. Napetost se umika povsod, tudi v družinskih odnosih. Začeli boste zaupati, da se bodo stvari obrnile v pravo smer. Na čustvenem področju boste nekoliko zamišljeni, vašo komunikacijo bo zmedel tudi Merkur, ki se bo do nedelje še gibal retrogradno. Prihajata pa zbranost in odločnost na vseh področjih. Našli boste zelo preprosto rešitev, navdih pa boste začutili tam, kjer boste najmanj pričakovali. 

BIK

Bodite bolj prepričani vase, še posebej na ljubezenskem področju. Vpletanje vaših znancev in znancev ljubljene osebe lahko močno vpliva na razmerje. Občasno ljubkovanje in obnavljanje prijetne energije pa lahko naredi čudeže. Skok v vikend bo za vas energičen in prijeten. Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo bliskovite reakcije in iznajdljivost. Na koncu boste zelo ponosni nase in na svojo marljivost. Malce se boste v nedeljo ustrašili, ko boste opazili, da se nekaj na področju čustev ne ujema. 

Horoskop: Ženske, rojene v TEH znamenjih, ste daaaaleč najbolj stroge MAME (in katere najmanj)

DVOJČKA

Pozanimajte se, vsaj glede vašega dela in denarja, ki vas obremenjuje na vsakem koraku. Pogum ni vedno najboljša izbira, zadeve na ljubezenskem področju raje še enkrat pretehtajte. Z veseljem se boste zadrževali na ljubezenskem področju bolj v ozadju. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od nasprotne strani. Nikar pa se, če se zadeve ne obrnejo v vašo smer ne predajajte črnim mislim, saj vas v zadnjih dneh tedna zopet čakajo številna presenečenja, ki vam bodo ponovno povrnila optimizem. 

RAK

V zasebnem življenju se pazite, da ne boste preveč teoretizirali o težavah in možnostih, kako ljubezensko življenje izboljšati. Življenje je kratko, priložnosti hitro pobegnejo, izkušnje pa vas lahko tokrat naučijo veliko. Položite svoje strahove na mizo in se lotite prakse. Najprej se odločite, kaj je sploh tisto kar si želite in koliko ste pripravljeni žrtvovati. Priložnosti, ki se bodo vrstile ne boste jemali najbolj resno, vendar se poskusite kljub temu odzvati. Jupiter, ki vam je naklonjen, vam bo dodal nekaj sreče, še posebej tistim, ki trdo delate.

LEV

Presenečali boste z najbolj odprto stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo okolici všeč. Začeli boste nekaj, česar zagotovo še ne obvladate, vendar vam bo kljub temu uspelo. Pri tistih, ki ste na začetku razmerja bo v prvi polovici tedna v ospredju komunikacija. Pozornost bo potrebno usmeriti na področje osebne rasti. Čas je, da se spustite na področju dela na trdna tla in prenehate samo sanjariti. Razbremenili se boste, ko se boste notranje umirili.

DEVICA

Izkoristite energijo lune v ovnu ki prihaja v ponedeljek in torek in se predajte brez zavor. V domačem okolju vas ne bodo pustili pri miru, čeprav ste že večkrat povedali svoje načrte in želje. Imate idealno priložnost, da napredujete na področju čustev in osebne rasti, saj boste vse kar se bo odvijalo znali dojemati zelo zrelo. S strastjo, ki jo v soboto in nedeljo nosi s sabo luna v znamenju dvojčkov, se boste odlično rokovali. Trma, ki se vas običajno drži, bo tokrat izginila, saj boste želeli na vsak način dokazati da ste prilagodljivi. 

TEHTNICA

Nikar se ne ozirajte več na napačna dejanja iz preteklosti, raje se usmerite v prihodnost in skušajte določene stvari začrtati bolj premišljeno. Zbrali boste pogum, da se v domačem okolju postavite zase in začnete funkcionirati bolj sproščeno. Energija Venere v znamenju vodnarja vas bo prebudila, prinaša vam tudi veliko dobrih idej, zamisli in priložnosti. Znali se boste nekoliko bolj neodvisno prepustiti in si dovoliti več spontanosti.

ŠKORPIJON

V tem tednu boste zaradi povečane radovednosti preveč spraševali, z odgovori pa ne boste najbolj zadovoljni. Vsaj takrat, ko vas bo nekdo konkretno izzval ali razjezil se ne spuščajte v konflikte. Strast bo povečana, vendar vam v smeri usklajenosti v odnosih vseeno svetujemo, da pokažete več nežnosti ter pozornosti. V nedeljo boste pretirano temeljiti, zato utegnete porabiti veliko časa, da pridete zadevam do dna. 

HOROSKOP: Tega astro znamenja NIHČE ne jemlje resno (upravičeno?)

STRELEC

Z Marsom, ki se sprehaja po znamenju bika lahko pričakujete veliko lepega, nenavadnega in predvsem stabilnega. Všeč vam bodo tisti pogovori, v katerih boste lahko odprli srce. Še bolj vam bo všeč, če vas bo nasprotna stran začutila na višji ravni. V razmerju bo konec tedna vse potekalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome. Zato se nekoliko sprostite in poskrbite za dovolj iskric v odnosu. Naj se vam nikamor ne mudi, ker so vam zvezde naklonjene in očitno je, da vas je nekdo še vedno pripravljen poslušati. Tudi samski boste zadovoljni, tudi če še ne bo prave čudovite priložnosti.

KOZOROG

Nikar ne bodite presenečeni, če se bo teden začel s spremembami, ki jih prinaša luna v ovnu. Prihaja pomembna osebna nadgradnja. Lažje boste uresničili svoje želje, saj boste s pomočjo Venere in njenih aspektov veliko bolj navdušeni, kot v preteklosti. Priznati si morate, da vedno bolj razmišljate o nekomu, ki se vam je že dolgo nazaj vtisnil v srce. Pred vami je nedelja, polna iskrene ljubezni, priložnosti in sladkih komplimentov.

VODNAR

Svoj nemir, ki ga v začetku tedna prinaša luna v znamenju ovna raje krotite, da po nepotrebnem ne povzročite konfliktov. Več samozavesti in konkretnih odločitev povezanih z osebnim področjem prihaja, če se boste znali odpreti. V petek, ko nastopi Prvi krajec lahko rešite tudi kakšno zapleteno, neljubo situacijo, ki vam krade spanec že nekaj časa. Dogodkov tokrat nikakor ne boste smeli ne prehitevati in ne zaustavljati, saj se bodo v tem primeru obrnili proti vam.  Strastne urice ne bodo redke, težko pa se boste pogovarjali o prihodnosti.

RIBI

Brez tehtnega premisleka in predvsem počitka v prvi polovici tedna ne bo šlo. Z več strani bodo vsi želeli vplivati na vas in na vaše želje, kar bo povzročilo nekaj nemirnih misli. Na prvo mesto postavite tiste, ki so za vas zares pomembni. Predlagali vam bodo tudi nekaj nepričakovanih nalog, katerim morda v prvem trenutku ne boste kos. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, kljub temu pa se počasi raje odločite za eno izbiro. Mikala vas bodo tudi druženja v spletnih klepetalnicah. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia