Veliki TEDENSKI horoskop: To nas čaka med 1. in 7.3. 2021 (ljubezen, kariera, zdravje)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu in se pripravi. 

Veliki TEDENSKI horoskop: To nas čaka med 1. in 7.3. 2021 (ljubezen, kariera, zdravje) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2021

OVEN

V ponedeljek, ko vas bo objela prijetna energija lune v tehtnici se vam bo marsikaj dozdevalo lepše in lažje. Člani družine ter prijatelji se vam bodo začeli bližati in opravičevati, kar pa žal še vedno ne bo popolnoma razjasnilo določene situacije. Morda boste končno našli smernico, o kateri sanjate že nekaj časa. Ko se boste odločili za spremembo, vas čaka bolj stabilen in umirjen čas. Zavedati se boste začeli, da ste samo vi tisti, ki lahko izboljšate določeno situacijo ali sprejmete nekoliko drugačno rešitev.

BIK

V tednu pred vami boste hrepeneli po drugačnosti, ne boste se več ukvarjali sami s sabo, tar s čustvi, ki so povezana s preteklostjo. Nikar ne ostajajte v starih vzorcih, čeprav vam bo določena zgodba še vedno nejasna. Če ste pravkar končali razmerje, vas bo Mars prisilil, da se sestavite. Vezane bo ljubljena oseba razvajala na vsakem koraku in naredila vse, da vas osreči. Vzemite si čas za razmislek in nikar preveč ne hitite. Okrepite imunski sistem z zelenjavo in daljšimi sprehodi v dvoje. Bodite čim bolj sproščeni, in privabili boste simpatične vibracije.

HOROSKOP: To astro znamenje pred vsemi SKRIVA svoja prava čustva

DVOJČKA

V sredo in četrtek, ko bo luna v škorpijonu, boste zadovoljni, kajti vse za kar ste si že dolgo časa prizadevali se vam bo končno realiziralo v ugodni smeri. Nobenih pretiranih sprememb ne boste spustili v svojo bližino, bolj vam bo ustrezalo ustaljeno stanje. Marsikaj boste postavili nazaj v popolno celoto, seveda z novimi dodatki in pozitivno energijo.  Z dobrimi dejanji si boste ustvarili stalnost in varnost. Videli boste smisel večje povezanosti in si tako čez vikend ustvarili priložnost za spontanost. 

RAK

Ne imejte v tednu pred vami zaradi energije Venere v ribah strahu pred tveganjem, pazite le, da ne boste spregledali kakšne malenkosti. Vi ste največji mirovnik med vsemi znamenji, zato se boste tudi sedaj izogibali konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki iščejo razlog za konflikt. Bolj intenzivno se boste v soboto in nedeljo, z željo, da se ponovno notranje umirite nagibali tudi k umetnosti. Sposobni boste prisluhniti tako sebi, kot tudi tistim, ki vas obkrožajo in vam želijo dobro.

LEV

Zaman čakate v nedogled, saj se nič ne bo spremenilo, če se ne boste potrudili in naredili koraka. Niste v najboljši koži, zato se tam, kjer niste sigurni vase, nikar ne izpostavljajte preveč. Določene zgodbe še ne morete dokončati, zato se ne trudite preveč, ampak se raje priklopite na bolj spontano energijo. Ne potrebujete napotkov, saj sami najbolje veste, kaj in kako morate storiti, ko imate osebne ali ljubezenske  težave. Vsekakor se obrnite tja, kjer ste zelo zaželeni.

DEVICA

Na delovnem področju in v družinskem življenju boste spoznali, da vam sedaj pridejo prav izkušnje iz preteklosti. Znali boste zakrpati tudi najbolj boleče in nerešene zadeve. Prepustite se toku usode in uspelo vam bo uresničiti sanje. Počutili se boste kot na konju, saj boste z lahkoto opravljali svoje delo, kar vam daje možnost, da dokončate tudi nekaj zoprnih obveznosti. Česar do sedaj niste imeli poguma storiti, se lahko reši bliskovito, čeprav ste vajeni, da zadeve potekajo po ustaljenih tirih. V nedeljo prihajajo na ljubezenskem področju bolj strastne vibracije. 

TEHTNICA

Kljub luni v vašem znamenju, se boste v ponedeljek znašli v konfliktih, da boste dosegli to, kar si boste zastavili, vendar zaradi tega ne spreminjajte svojega mnenja. Deležni boste izzivov, ki prinašajo dobre rešitve, vendar brez izčrpnega pogovora ne bo šlo. Ukvarjali se boste tudi z vprašanjem, kaj bi morali spremeniti. Odprti boste tudi za nova znanja, zato se boste čutili bolj močni in sposobni zaslužiti denar na nekoliko lažji način. Na področju financ boste zaradi planetarnih sprememb skratka veliko bolj pretočni kot v preteklih tednih. 

HOROSKOP: To astro znamenje nesramne GOVORICE najbolj prizadanejo

ŠKORPIJON

Skok v teden bo nekoliko labilen, še posebej na področju čustev, saj  bo prisotne veliko neodločnosti. Odprite se prijateljem in družini, storite nekaj, kar bo stvari premaknilo v bolj pozitivno smer. V nasprotnem primeru se vam obeta nemir, ki ga bo v ozadju spremljalo nezadovoljstvo. Z bolj pozitivno energijo boste zakorakali v zadnje dni tedna, saj vas bo bodrila odlična energija, ki jo prinaša energija Zadnjega krajca. Počutje bo proti koncu tedna sončno in svetlo, zato se ne zapletajte v spore z družinskimi člani.

STRELEC

Vzemite si v ponedeljek, ko boste z luno v tehtnici notranje umirjeni čas za vse stvari, s katerimi ste v zaostanku. Sproščena komunikacija vam bo dajala moč in nove smernice, ki vas bodo popeljale v bolj doživeto in prijetno dogodivščino, ki si jo boste še dolgo zapomnili. Vaše zadovoljstvo vas bo vzpodbujalo k temu, da osrečite tudi druge. Nedelja vam z energijo lune v kozorogu prinaša stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko dokazali, da ste sposobni napredovati.

KOZOROG

Nekdo vas bo v sredo in četrtek, ko bo luna v škorpijonu neprestano vznemirjal. Želeli se boste umakniti, ne bo vam dišalo razčiščevanje. Od četrtka dalje prihajajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale osredotočenost, ter bliskovite odločitve. Boljše počutje na ljubezenskem področju pričakujte v soboto in nedeljo, ko se boste brez težav spontano prepustili. Zastavite si bolj konkretne cilje, le tako boste povsem zadovoljni in usmerjeni v večji napredek. 

VODNAR

Bodite v tednu pred vami, ko se bo veliko dogajalo bolj spontani in se brezskrbno podajte naprej, brez slabe vesti ali občutka krivde. Ker znate biti eksperimentalni in iznajdljivi, boste s tem ohranili pozitivno energijo v razmerju. Veliko boste naredili na področju duhovne preobrazbe, le nekaj volje boste še potrebovali. Najbolj uspešni boste tam, kjer vam bodo prisluhnili, brez da vas prekinjajo. Prihaja notranji občutek, da se je nekdo spravil na vas, vendar se z raznimi pripombami raje ne izpostavljajte preveč.

RIBI

Poskusite se v ponedeljek, ko vas bo zajela umirjena energija lune v tehtnici pogovoriti o stvareh, ki vam še niso popolnoma jasne. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv Venere v vašem znamenju, ki prinaša lepe sanje in veliko romantike. Ukvarjali se boste bolj sami s sabo, ter s svojimi skritimi željami, ki bi jih bilo smotrno tudi uresničiti, vendar počasi. Ne spuščajte se v nedeljo, ko boste bolj nemirni v prepire z nezanesljivimi in neresnimi osebami, čeprav ste prepričani, da ste jim kos. Za vse stvari, ki jih je treba plačati boste odgovorni čisto sami, zato se ne zanašajte na pomoč.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia