Veliki tedenski horoskop: Preveri, kaj te čaka med 29.11. in 5.12. 2021 (čaka nas pester teden)

Teden pred nami bo čustveno naporen - za skoraj vsa astro znamenja. No, nekateri morate biti še posebej previdni. Preverite, če si to prav ti. 

Veliki tedenski horoskop: Preveri, kaj te čaka med 29.11. in 5.12. 2021 (čaka nas pester teden) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2021

OVEN

Nad stanjem na področju kariere se ne boste mogli pritoževati, vendar boste v začetku tedna pogrešali toplino in sočutje. Potrebovali boste tudi svoj mir. Če ste na začetku projekta, izkoristite priložnost in pokažite česa ste sposobni. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne predajte tako zlahka, naj se nekdo še malo bolj potrudi. V nedeljo lahko pričakujete nove informacije na področju čustev.

BIK

Zaradi konjunkcije med Soncem in Merkurjem vas bo v ponedeljek prevzel občutek, da se določene stvari preprosto vlečejo, vi pa ne morete nič, lahko samo čakate. Z nekom od družinskih članov boste preostri, tudi zaradi napetosti ki se prepletajo že dlje časa. Vedno bolj se prepričujete, da ste prebrodili najtežje, toda nikar tako brezglavo, saj vas čaka še nekaj manjših zapletov. Ne sprašujte se predolgo o določeni zadevi, saj očitno preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti.

DVOJČKA

V ljubezni pokažite več izvirnosti in strasti. Sporečete pa se lahko z nekom, s katerim sta karakterno zelo različna. Pokažite, da mislite resno, le tako vas bodo upoštevali. V nevarnosti na področju ljubezni boste konec tedna še posebej tisti, ki ste v daljši vezi, nezadovoljni. Navzven boste v soboto delovali, kot bi prerasli sami sebe, v notranjosti pa vas bo spremljal občutek nemira. Občasno vam bo zmanjkalo tudi potrpljenja do drugih. Umirite se in se poskusite prilagoditi situacijam.

Ljudje, rojeni v teh znamenjih, veljajo za najbolj tihe in sramežljive (preveri, če drži)

RAK

Pred vami je dokaj uspešen teden, z lepimi trenutki, ki se bodo odvijali ravno takrat, ko jih boste dejansko potrebovali. Nekdo vas bo še dodatno vzpodbudil k napredku. Na začetku boste malo podvomili, nato se boste pogumno podali do cilja. Vedeti morate, da ste za vse kar se vam dogaja odgovorni sami. V soboto, ko boste zaradi Sončevega mrka malce raztreseni, se lahko bolj potrudite, posebno na čustvenem področju, kjer hrepenite po poglobitvah.

LEV

Čim prej odgovorite na pomembno sporočilo, ki prinaša zanimiv razplet pomembne zgodbe. Razmišljali boste o prihodnosti, vendar se boste vanjo usmerjali postopoma. Pred vami je teden, v katerem boste dočakali več sprememb in novic glede poslovnih zadev. Začutili boste, da so okoliščine na vaši strani, prav tako pa tudi sodelavci. Izražanje jeze na ljubezenskem področju tokrat ne bo najboljša rešitev.  V nedeljo boste tudi skozi dan zaspani. 

DEVICA

Nekaj, kar boste z ugodno energijo strelca v tem tednu našli, vas bo zelo razveselilo. Nenavadna informacija vas lahko zmede, zato se v pomembnih situacijah ne odločajte prehitro. Počakajte na še bolj ugodne priložnosti, saj se določenih stvari trenutno ne da več popraviti. Če boste želeli konec tedna preživeti sproščeno, boste morali izraziti sebe, in sicer na bolj samozavesten ali celo drzen način. Več časa namenite rekreaciji, ki vas bo prebudila na igriv način.

TEHTNICA

Preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, se po tihem vprašajte, kako boste vse skupaj tudi dokončali. Ostanite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila.  Doma se poskusite dogovoriti o tistih temah, ki so za celotno družino moteča, saj ne boste znali mimo določenih stvari. K sreči pa se boste spoprijeli diplomatsko, kar vam prinaša ugodne rešitve. Preden se odločite za kakšen ljubezenski podvig se posvetujte. 

ŠKORPIJON

V tednu pred vami, ko vas spremljata Merkur in Sonce v strelcu bodo okoliščine primerne za osebni napredek. Pogrešate nekaj, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali, zato poskusite ohraniti dobre odnose. Pri vseh zadevah boste bolj optimistični, saj se boste zavedali, da vas obdajata prijateljstvo in ljubezen. V nedeljo, ko boste razdražljivi ne boste želeli popustiti, čeprav veste, da to morda ni najboljša odločitev. Zato temeljito pretehtajte vse razloge za in proti.

STRELEC

Prisluhnite svojim nemirnim mislim in se priklopite na energijo vašega znamenja. Merkur vas bo razbremenil, Sonce pa vam bo še bolj osvetilo pravo pot. Do boljših rešitev bi vam lahko pomagal iskren pogovor. Dobili boste odgovor na nekaj, kar vas je dlje časa preveč obremenjevalo. Zdaj enaka tematika ne bo tako obremenjujoča. V soboto boste kljub Sončevemu mrku dinamični, hitri in spretni. Veliko bolj kot delo vas bo privlačilo vse, kar je povezano s čustvenim področjem.

KOZOROG

Preveč se ukvarjate z ljudmi, ki ste se jim umaknili in situacijami, katerih ne morete rešiti. Razmišljale boste tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno podobo in se sestavlja v želeno celoto. Nekaj, kar vam ni bilo naklonjeno, se bo izkazalo za zelo koristno lekcijo. Vse se bo hitro spreminjalo in komaj boste sledili svojim mislim, ki bo tokrat bolj razpršene. Popazite tudi na denar, saj vas občutek, da zapravljate za malenkosti močno vleče navzdol.

VODNAR

Še nekaj časa imate na razpolago zato razmislite, kaj bi lahko dopolnili, kljub temu, da ste morda vsega že naveličani. V domačem okolju imate veliko priložnosti za tople in srčne odnose. Ne pričakujete preveč in prav zato boste prijetno presenečeni nad odzivom nekoga, ki vam je izredno naklonjen. Ne bodite v soboto zaradi Sončevega mrka med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake. Težko se bo v nedeljo izogniti občutku, da se nič ne premika dovolj intenzivno.

Horoskop: TO astro znamenje je VEDNO brez denarja (brez pretiravanja)

RIBI

Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste izpustili iz seznama in izkazalo se bo za pravilno odločitev. Če boste želeli vse skupaj razčistiti, boste začeli pri vzroku, ki se skriva samo v vaši globini. Priznati si boste morali, da niste pripravljeni na odrekanje, saj so vaše želje velike. Spomnite pa se, da je življenje lahko precej nepredvidljivo, zato raje uporabite realno pot. Nekaj ste dojemali veliko težje, kot je v resnici, kar boste čez vikend tudi dokazali.

 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia