Veliki TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 16. in 22. majem (prihajajo velike preizkušnje)

Joj, ta teden bo minil v znamenju krvave lune in velikih preizkušenj. Preveri, kaj se obeta tebi! 

Veliki TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 16. in 22. majem (prihajajo velike preizkušnje) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 5. 2022

OVEN

V ponedeljek, ko nastopi Lunin mrk boste zmedeni in občasno jezni zaradi vpliva tistih, ki vas ne želijo razumeti. Tudi sami boste dlakocepski, ne boste želeli popustiti. Vsaj do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj razumski in prijazni. V drugi polovici tedna se boste osredotočili nase in z lahkoto prepustili egu, da vas vodi v prijetno smer. Mnenje drugih boste spretno ignorirali. Prijatelji vas bodo v nedeljo, ko boste hrepeneli po sprostitvi z veseljem presenetili s povabilom. 

BIK

Poskusite izboljšati povezave, ki so za vas pomembne ter vse zadeve, povezane z vsakodnevnimi opravki. Bodite pazljivi, saj vam bodo zaradi vpliva retrogradnega Merkurja določeni ljudje kradli energijo. Raziskovali boste stare stvari, se poglabljali v pomembne vzorce in končno prišli stvarem do dna. V nedeljo lahko s pomočjo izčrpnega pogovora uvidite, kaj vas na področju čustev bogati in kaj je tisto, kar vas ves čas vznemirja.

DVOJČKA

Zdaj je pravi čas, da si kupite nekaj novega ali naredite spremembo, po kateri hrepenite že dlje časa. Na kariernem področju boste precej objektivni. Vaši načrti bodo morda spremenili smer, vendar se boste morali za tisto, kar si želite bolj potruditi. Ne pričakujte, da se vam bodo vedno vsi prilagajali. Dovolite konec tedna, ko Sonce prehaja v vaše znamenje, da ljubezen potuje po spontani poti. Ne ukvarjajte se toliko z malenkostmi, na katere žal nimate nobenega vpliva.

RAK

Razbremenitve vas bodo navdihnile, da se usmerite k novim podvigom. Presenečeni boste, ko vas bodo pohvalili. Stvari namreč ne vidite v takšni luči, kot v resnici so, zato zaupajte presoji drugih, ki bo tokrat točna. Če si želite korenitih sprememb, se povežite s tistimi prijatelji, ki jih vedno vodita neodvisen pristop in samozavestna drža. Konjunkcija med Luno in Saturnom vas bo v nedeljo malce obremenila s svojo težko energijo.

LEV

Razmišljali boste o spremembah, vendar imejte pred akcijo v mislih, da vas v tem tednu spremlja energija retrogradnega Merkurja v dvojčkih. V ljubezni si boste vezani želeli premikov naprej, zato boste iskali načine, kako popestriti odnos v strastni smeri. Veliko lepše vam bo v dvoje, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa kakšno čisto enostavno opravilo. V nedeljo bo prevladovalo melanholično vzdušje. Razmišljali boste o preteklih izkušnjah, zato vas bo v določenem trenutku strah prihodnosti. 

DEVICA

Kljub planetarni zmedi vas bo najbolj zanimalo področje financ, saj ste prepričani, da bi vam dodatni zaslužek prijetno polepšal življenje. Bodite previdni, da boste sredi tedna, ko luna prehaja v znamenje kozoroga korektno odreagirali in se znašli, ko vam bo nekdo postavljal zelo zvita vprašanja. Spoznali boste, da je lažje sprejeti kompromis in se prilagoditi. V zasebnem življenju se boste v soboto in nedeljo z veseljem poglobili v medsebojne odnose.

TEHTNICA

Poskrbite, da se na področju dela pravočasno oborožite z vsemi podatki, saj vam retrogradni Merkur meče polena pod noge. Vaše delo bo opravljeno, če boste zbrani in vztrajni. Mirno se lahko proti koncu tedna umaknete korak nazaj in opazujete kako se bodo znašli drugi. V nedeljo bo v domačem krogu resnica boljša, kot vam morda deluje na prvi pogled, zato počakajte na še nekaj novic, ki pa bodo vsebovale noto dobre energije.

Pozor! Na ta 3 znamenja bo LUNIN MRK noro močno vplival (in prihaja 16.5.) 🌘

ŠKORPIJON

Kljub temu, da se zaradi retrogradnega Merkurja nizajo zapleti in ovire, vas lahko pomembna odločitev z nekaj zbranosti kmalu popelje v napredek. Ne zapravljajte časa z ugibanjem in vprašanji, ki so brez pravega pomena. Živahni boste, kar boste v četrtek, ko se boste znašli v družbi znali izkoristiti v svoj prid. Upravičeno boste konec tedna jezni na nekoga, ki vse jemlje preveč preprosto in ne razume resnega ter odgovornega pogleda na svet. 

STRELEC

Ne obremenjujte se zaradi stvari, ki se bodo odvijale popolnoma spontano, brez vašega vpliva. Previdni bodite zaradi vpliva Venere v znamenju ovna v odnosih, še posebej če ste odločili, da nekomu postavite mejo. Prisotnih bo nekaj nasprotovanj, ki vas bodo vznemirila. Priložnosti, po katerih hrepenite, se bodo začele pojavljati v petek, ko boste odmislili vse težave in zoprne situacije. Znebite se strahu, še posebej, če ste v zadnjem času poskrbeli za nedokončane zadeve. 

KOZOROG

Poskusite se o pomembni zadeve iskreno dogovoriti, saj bo vse skupaj dolgoročno zelo pomembno. Znebite se občutka, da v vsaki stvari vidite nevarnost, ki napoveduje težave, kar vas ovira pred kariernim napredkom. Zopet vas bo vznemiril nekdo, ki se vam ne želi prilagoditi in vztraja pri svojih stališčih. V soboto, ko Sonce prehaja v znamenje dvojčkov se prebujata duša in telo, zato si dovolite kakšen izlet ali sprehod v družbi simpatične osebe nasprotnega spola.

VODNAR

Zaradi vpliva retrogradnega Merkurja pričakujte nekaj zapletov, posebno v kariernem krogu, kjer bo vsak vlekel v svojo stran. Naveličanost se lahko odrazi tudi na ljubezenskem področju, saj se bo vse skupaj odvijalo zelo monotono. Trudite se dovolj, toda svojih zamisli morda ne boste izrazili na pravi način, saj vas bo nekaj blokiralo. Razmislite o novi taktiki, ki bi lahko v vaše življenje prinesla stabilizacijo. V nedeljo boste čutili potrebo po pozornosti.

Astro: Ženske, rojene v teh znamenjih, so tašče iz pekla

RIBI

V ljubezenskih odnosih prihaja z Venero v znamenju ovna več iskric in prijaznih besed, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Motile vas bodo le nerešene finance, zato poskusite znova analizirati vse skupaj, morda lahko vse skupaj še rešite. Zanimiva srečanja, ki se bodo vrstila v petek in soboto bodo odlično vplivala na vas. Pripravljeni boste narediti korak naprej in zaupati. Ljubezen vas bo napolnila s pozitivnim razmišljanjem in vam povrnila izgubljeno upanje.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: profimedia