VELIKI tedenski horoskop: Preveri, kaj se ti bo zgodilo med 2. in 8. majem (in se pripravi)

Prvi teden v maju nam prinaša številne nove priložnosti. Preberi, da jih boš znala dobro unovčiti. 

VELIKI tedenski horoskop: Preveri, kaj se ti bo zgodilo med 2. in 8. majem (in se pripravi) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2022

OVEN

Na finančnem področju boste po dolgem času končno posegli po zvezdah, vendar bo vse skupaj zaradi nepremišljenosti zelo hitro minilo. Soočite se z nastalo situacijo in si priznajte napako. Nekoga boste neprestano opazovali, morda zato, ker je med vama nekaj nerazčiščenih računov. V družinskem okolju boste izvedeli veselo novico, ki vas bo motivirala. Nikar se ne postavite na nikogaršnjo stran saj boste na koncu vi tisti, ki boste krivi za nesporazum.  

BIK

V torek in sredo, ko se bo luna nahajala v dvojčkih, vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem obdobju zamudili. Tudi v službi boste končno postorili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi, če boste marljivi, pa vam lahko uspe celo pridobiti prednost. Tudi tisto, za kar do sedaj niste imeli dovolj poguma, se vam bo tokrat zazdelo enostavno. Apetiti bodo tudi proti koncu tedna naraščali skupaj z vašimi neverjetnimi ambicijami. Čas je za nove začetke in podvige. 

DVOJČKA

Ljubezen vas bo v začetku tedna prijetno presenetila. Kljub simpatičnim energijam bodite v karieri skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi. Zasebno boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste sprožili govoric, ki lahko vse skupaj samo še poslabšajo. Dobro bi bilo razmisliti o tem, kaj si v resnici želite. 

Veliki HOROSKOP za mesec MAJ: Čaka nas mesec velikih priložnosti (preveri, KDAJ moraš biti pozorna)

RAK

V torek in sredo, ko bo luna v dvojčkih se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas napolnijo z optimizmom. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok. Dobili boste več zagona in zaradi tega boste v krogu sodelavcev pritegnili več pozornosti. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo tokrat še slajše kot sicer. V nedeljo se bodo pojavile malce zmedene možnosti. Ker se vam bo zdelo, da zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. 

LEV

V torek boste stopili malce nesigurni vase. Nikar samo ne čakajte ampak pogumno  poiščite prave informacije in, če je treba, vse še enkrat razčlenite. Dobro veste, da bo po veliko govorjenja na koncu ostalo vse po starem, zato poskrbite zase in ne ovinkarite preveč. V petek, ko bo luna v raku boste veliko razmišljali o stvareh, ki so se v zadnjem obdobju kar nekoliko nakopičile. Treba jih bo postaviti na pravo mesto. V nedeljo bodo na udaru tudi odnosi z družino.

DEVICA

Če boste zaupali vase in v svoje sposobnosti, se bodo dvomi, ki vas zasledujejo, hitro umaknili iz obzorja. Usmerili se boste v razne dogovore, ki utegnejo obroditi bogate sadove, če jih boste dobro zastavili. V domačem okolju bo konec tedna prisotnih nekaj sitnosti, ki pa jih boste s prilagodljivostjo prebrodili ali rešili. Ostanite na preži in mirno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju pred kratkim zastavljenih pomembnih dejstev. Ne prepuščajte se malodušju.

TEHTNICA

Izognite se pretirani previdnosti, sedaj je čas, da se bolj prepustite in si vzamete več časa zase in seveda za ljubljeno osebo, ki vas pogreša. Previdno delujte v četrtek in petek, ko bo luna v raku v medsebojnih odnosih, saj boste zaznavali občutek, da vas preveč prisiljujejo in nadzirajo. Na poslovnem področju ste lahko konec tedna brez skrbi, saj dobro veste, da je vse urejeno tako kot ste si zastavili. Ljubljena oseba vam bo sledila na simpatičen način.

ŠKORPIJON

Velikodušno boste na začetku tedna razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki bo zelo pomemben. Možne so manjše preobrazbe, ki se bodo izkazale za dober korak. Proti koncu tedna vas bo razganjalo od idej, zato boste entuziastično iskali pot, kako svoja čustva pomiriti, saj bi radi vsem ljudem pokazali, da se v nečem zelo dobro znajdete. Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite in s čimer se strinjate.

Kakšne spremembe bo prinesel Robert Golob? Vedeževalec razkril TOČNO, kaj nas čaka

STRELEC

V začetku tedna boste občutili mir in zadovoljstvo. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj bi lahko spregledali bistvo. S svojim sproščenim smehom boste pritegnili veliko pogledov. Potrpežljivi in tolerantni boste do tistih, ki vas v tem trenutku obkrožajo. Na ljubezenskem področju se bodo konec tedna nihale pomembne odločitve, od katerih bo odvisen razplet v prihodnosti.

KOZOROG

Nikar ne odlašajte in ne prestavljajte pomembnih odločitev, vse skupaj se lahko v tednu pred vami zakomplicira, saj se Merkur nahaja v dvojčkih. Na pogovor o resnejši temi sicer še niste pripravljeni, kljub temu pa se lahko soočite s težavami, ki so na vidiku. Imeli boste občutek, da vas vsi samo kritizirajo. Če boste preveč občutljivi, se obetajo manjši prepiri. Na ljubezenskem področju boste konec tedna izrabili vsa sredstva, ki jih boste imeli na voljo, kljub temu ne pričakujte preveč.

VODNAR

Določena situacija vam ne bo najbolj pisana na kožo, saj boste v sredini tedna, ko bo luna v dvojčkih neodločni in negotovi. Naredite kakšno večjo spremembo, le tako se bo vrnila vaša samozavest. Izkazati boste morali svoje znanje, taktiko in diplomacijo, kar tokrat ne bo enostavno. Dobra novica je, da vam bo nekdo nesebično pokazal kje ste se zmotili. Čustvene vibracije bodo najbolj razposajene v nedeljo, ko vam bo še kako ustrezal vpliv lune v znamenju leva.

Psi OBOŽUJEJO ženske, rojene v teh 3 znamenjih (zanje pa so PSI njihovi otroci)

RIBI

Preveč se obremenjujete s tem, kaj se bo zgodilo, tehtate in tuhtate, kar je precej težko, ker ta teden preprosto ni trenutek za večje odločitve. Praktični problem se lahko sicer reši, za kaj težjega pa ne boste razpoloženi. Nikar se ne obotavljajte predolgo pri iskanju rešitev, saj boste samo izčrpani. Na področju ljubezni si boste v soboto zaželeli napredka. Vendar tako enostavno ne bo šlo, storiti boste morali še mnogo več kot samo povedati nekaj lepih besed.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia