Veliki tedenski horoskop od 8. do 15. november (zdravje, ljubezen, sreča, denar)

Preberi, kaj tvojemu znamenju v tem tednu napovedujejo zvezde, in se pripravi. 💫

Veliki tedenski horoskop od 8. do 15. november (zdravje, ljubezen, sreča, denar) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2021

OVEN

Energija škorpijona vam bo naklonjena tako pri delu, kot tudi pri finančnih podvigih. Samozavestno in polni pričakovanj boste kovali zanimive načrte za lepšo prihodnost. Motivacijo za težje naloge boste črpali iz sebe, negativne ljudi, ki se bodo vrteli okoli vas boste enostavno spregledali ter ignorirali. Vaše potrpljenje bo konec tedna na področju čustev na preizkušnji. Počakajte, da se strasti umirijo in skušajte tokrat delovati učinkovito, rešitve lahko pričakujete kasneje.

BIK

Prihaja občutek, da ste popolnoma nepremagljivi, vendar se pravi čas ustavite in nikar ne zapravljajte preveč. Novica, ki jo boste čisto po naključju prejeli, vas bo presenetila, toda v zelo pozitivnem smislu. Bodite v zadnjih dneh tedna, ko se bo luna nahajala v znamenju rib nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje.  Pomaga vam lahko šesti čut, saj boste vse kar bodo od vas v domačem okolju zahtevali brez odvečnega truda uspešno izpeljali.

DVOJČKA

Dotaknila se vas bo negotovost, ki se je boste v sredo in četrtek, ko bo luna v vodnarju težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je na določenem področju bolj iznajdljiv. V kolikor boste zmedeni, boste nihali ali bi bilo bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite. Morda preveč komplicirate, okoliščine pa bodo od vas zahtevale predvsem spontanost. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko ujamete, posebno če je povezano z ljubeznijo.

RAK

Z mislimi se boste v ponedeljek vas čas vračali v pretekle situacije in se obremenjevali, da niste naredili vsega kar bi lahko. Pomembno je, da ostanete zbrani.  Previdnost bo potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih. V soboto, ko bo luna v ribah lahko pričakujete veliko prijetnih vibracij, v povezavi z globokimi čustvi in načrtovanim dejanjem. Nemogoče zadeve se bodo začele počasi reševati, zato nikar ne vrzite puške v koruzo.

LEV

Razporedite dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi zadevami in nato nadaljevali s prijetnimi nalogami. V ljubezni boste v sredini tedna kljub ugodni luni deležni nekaj težav z ljubosumjem, saj imate občutek, da vam vse skupaj polzi med rokami. Ne zatiskajte si oči pred nečim, kar vam je pisano na kožo in vas v bistvu vznemirja v zelo pozitivnem smislu. Največ boste proti koncu tedna, ko bo luna v ribah  dosegli brez veliko besed, zato prisluhnite nekomu ki čaka na vaše mnenje. 

DEVICA

V tednu pred vami, ko vas bo objemala energija škorpijona boste spoznali, da čakanje ni vedno izgubljeni čas. Medtem ko stvari zorijo za vas, se lahko bolj intenzivno ukvarjate s sabo. Nepričakovano presenečenje vas bo v četrtek prepričalo, da vzamete zadeve v svoje roke in se bliskovito zavihtite na želeno pozicijo. V soboto se boste nahajali v prijetnem družinskem ozračju, kar vam bo dobro delo. Velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti. 

TEHTNICA

Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko si boste priznali pretekle napake. Dobite lahko še eno priložnost, vendar pohitite, da vas kdo ne prehiti. Na čustvenem področju bo v petek, ko se bo luna nahajala v ribah nekaj nejasnega, kar vas bo močno vznemirilo. Tisti posamezniki, ki vas obdajajo, vas bodo tokrat le s težavo razumeli. Morda mislite, da imate prav in zagovarjate svoje stališče, vendar nikar tokrat ne vztrajajte pri tem za vsako ceno.

ŠKORPIJON

Varčujte z energijo in ostanite sredi tedna, ko se boste znašli v pravem kaosu obveznosti previdni. Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo tesno povezano z dogajanjem v službi. Navdušeni boste nad novimi podvigi in številnimi spremembami, ki prihajajo. Z naivnimi mislimi pa ne boste prišli nikamor, zato najprej globoko v sebi vse skupaj razčistite. Na čustvenem področju vas bo vznemirjal nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume vaših stališč.

TO astro znamenje bo v mesecu novembru NEPRIČAKOVANO obogatelo (HOROSKOP)

STRELEC

Zadeva ali situacija, ki vas bremeni, se bo premikala izredno hitro in nepredvidljivo. Vse to vam bo ugajalo, saj nikakor ne prenesete, da se kakšna stvar vleče in komplicira. Ne odločajte se povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev. Nekdo od domačih vam trenutno nasprotuje, zato še posebej v soboto, ko bo luna v ribah pazite na način komunikacije. Ljubezenska zgodba se bo v nedeljo razvila v zelo simpatični ter hkrati strastni smeri.

KOZOROG

Preveč boste raztreseni zato boste v pomembnem trenutku morda preslišali mnenja drugih. Ne zapletajte se v nestabilne povezave, saj že vnaprej veste, da bi lahko izgubili. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo prilagajanje, zato o vsem skupaj malce razmislite. V družini bo konec tedna prisotnih nekaj težav v komunikaciji. Spremenite nekaj načrtov in se skušajte tokrat za spremembo nekomu prilagoditi. Ne bo ravno tako, kot ste si zamislili, vendar se ne obremenjujte preveč.

VODNAR

Postavite si samo realne in dosegljive cilje, poskrbite za urejene finance, šele nato se usmerite v ljubezenske zadeve. Če boste izbrali obraten vrstni red, vam lahko planeti ponagajajo z nepredvidenimi zapleti. V ljubezni bo konec tedna, ko boste bolj sproščeni prevladovala strast, tudi pretirani nežnosti se nekateri ne boste upirali. Nedelja bo pravi čas za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma, kar vas bo notranje osvobodilo.

RIBI

Glede nečesa, kar vam drugi celo zavidajo, niste tako zadovoljni, kot bi lahko bili. Morda vas ovirata le negotovost ali pomanjkanje samozavesti, zato v tem trenutku ne delajte ničesar, kar bi kasneje obžalovali. Povezali se boste z nekom, o katerem že dolgo razmišljate, pa za srečanje enostavno niste našli časa. Vezane ribice pričakujte konec tedna sumničavost in možnost za konflikt. Vse poti vas bodo vodile k temu, da prisluhnete svojim notranjim zaznavam.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si