VELIKI tedenski horoskop od 6. do 12. septembra 2021 (čaka nas ČUSTVEN teden)

Preberi, kaj so ti napovedale zvezde na področju ljubezni, kariere, zdravja in odnosov, ter se pripravi. Tale teden bo kar pokal od čustvenosti. 

VELIKI tedenski horoskop od 6. do 12. septembra 2021 (čaka nas ČUSTVEN teden) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2021

OVEN

Upočasnite z vplivom Merkurja v tehtnici svoj tempo in se zamislite nad svojimi dejanji. Temperamentna energija vas bo ovirala pri delovanju. Če je le mogoče, si vzemite trenutek in razmislite o pravem pomenu stvari, ki vas obkrožajo. Proti slabi volji se lahko bojujete na več različnih načinov. Za začetek bo dovolj, da si vsaj poskusite razporediti obveznosti. Fizične aktivnosti bodo dobro vplivale na počutje, zato boste konec tedna zelo sproščeni in samozavestni. Prijateljstvo bo igralo pomembno vlogo.

BIK

Nikar preveč ne razmišljajte, kako vam je hudo, raje nekaj naredite, da se bodo zadeve začele spreminjati. Mogoče je potreben samo en korak, da poiščete tisto pravo stvar. Ne bodite več tako zadržani, kar se tiče čustvenih zadev, saj bi vas lahko nekdo čisto narobe razumel. Odprite se in priznajte o čemer razmišljate, saj se vam lahko zgodi mnogo lepega. Tisti, ki ste v vezi se boste z ljubljeno osebo veliko pogovarjali o skupnih stvareh. Na dan lahko pridejo manjše skrivnosti.

DVOJČKA

Odziv nekoga izmed sodelavcev bo tako mnogopomenski, da sploh ne boste vedeli, kako bi se branili. Najlepši dogodki pridejo običajno povsem nepričakovano. Tokrat se boste v vrtincu znašli ravno vi. Z nekom, ki je za vas uganka se boste čedalje bolje ujemali, na obojestransko zadovoljstvo. Utrujenost se vam bo konec tedna usedla na veke, zato si vzemite nekaj časa samo zase. Pojdite malo na zrak ali med prijatelje, predvsem pa se znebite psihičnih obremenitev.

RAK

Nikar se v ponedeljek, ko boste zaradi lune v devici kritično naravnani ne podajajte v konflikte, saj bi lahko kasneje vse skupaj obžalovali. Od srede dalje se vam bo vse odvijalo kot ste si zamisli, z lahkoto se boste znašli tudi na ljubezenskem področju, kjer bo za vas prvotnega pomena iskrenost. Pri delu boste malce skrivali svoje dvome. Vseeno se zavedajte, da gre za stvari, ki bodo slej ko prej prišle na dan. Zato nikar ne izgubljajte časa, raje se posvetujte.

LEV

Delovali boste optimistično, čeprav vas bo tudi samota malce pomirila. Da boste bolj zadovoljni, se odkupite nekomu z manjšo pozornostjo. Pokažite, da nekoga niste pozabili. Nekoliko vas bo razjedalo dejstvo, da niste izkoristili priložnosti, ki se vam je ponujala v preteklem obdobju. Ne skrbite, ni še vsega konec in potrebno je le kanček dobre volje, da si odprete nova vrata v prihodnost. Vaši prošnji bo v nedeljo, ko se luna zavihti v znamenje strelca končno uslišano.

DEVICA

V ljubezni bo v začetku tedna manj novosti, ker boste zaradi vpliva lune v devici nerazpoloženi in nezaupljivi. Bremenijo vas tudi določene grenke izkušnje in stara zamera. V drugi polovici tedna boste najraje delali sami, vsi ostali bodo moteči faktor. V kolikor boste želeli prehitevati, lahko pride do zapletov in težav. Utrujenosti se v soboto, ko si boste končno vzeli čas zase ne boste izognili. Sprejmite stanje, kot je, čas za daljši odmor prihaja počasi in morali boste biti bolj potrpežljivi.

TEHTNICA

Prišli boste do pomembnega zaključka, da ima nova zgodba tudi obetavno nadaljevanje. Fizično in psihično boste sredi tedna, ko se bo luna nahajala v vašem znamenju močnejši. Kljub temu ne bežite vstran od težav, saj boste dajali vtis, da gledate le nase. Poslovno boste pridobili dolgoročno priložnost, ki bo na finančnem področju izredno dobro vplivala na situacijo v prihodnosti. Zahtevajte doma konec tedna od drugih, da se držijo tega kar so vam pred kratkim obljubili.

ŠKORPIJON

Nova spoznanja vas bodo v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v devici opogumila, da se boste soočili z resnico. Morda boste prvi trenutek nekoliko razočarani. Nato se boste z veseljem podali v poslovne obveznosti. Vsekakor opravite vse skupaj natančno, od začetka do konca, tako boste najboljše izkoristili vpliv Venere, ki se v petek zavihti v vaše znamenje. Na področju osebne rasti boste v nedeljo zaradi nejasne situacije  zmedeni. Poskušajte vse težave obrniti v pozitivno luč, ker vam bo samo tako uspelo ostati umirjeni.

ASTRO: Ženske, rojene v TEH znamenjih, so najbolj strupene sodelavke

STRELEC

Na področju ljubezni zopet ne veste, pri čem ste, kar vas utegne obremeniti, saj nikakor ne morete rešiti situacije natanko tako, kot si želite. V torek, ko nastopi Mlaj boste občutili dotok nove energije, ki vam bo pomagala pri uresničitvi vaših zamisli. Poti bodo ubrale bolj na raziskovalen način. Petek ne bo ravno po vašem okusu, vendar kljub temu ne krivite drugih za določene nesporazume, posebno če vse skupaj poteka v večjem krogu. Čeprav boste polni divjih idej, jih bo potrebno malce prespati.

KOZOROG

Nobena kritika ne bo v tem tednu, ko boste zelo stabilni pokopala vašega optimizma. Postavljeni boste v položaj, ko bosta na preizkušnji prilagodljivost in toleranca. Poslušajte razum in ostanite kar se da iskreni. Izboljšali si boste kondicijo in vaše fizično počutje bo proti koncu tedna zopet boljše. Še vedno pa bodo v igri ljubezni prisotni tudi drugi elementi, katerih nepredvidljivost je treba vzeti v račun. Energije bo dovolj, vseeno pa bodite previdni na družinskih kosilih, izognite se prerekanju.

VODNAR

Če boste v začetku tedna, ko boste zaradi vpliva lune v devici preveč analitični znižali svoja pričakovanja, pričakujte prijeten razvoj dogodkov. Strah, da bi vas negativen odgovor ljubljene osebe prizadel, je povsem odveč, saj bodo srčne vibracije potekale nemoteno, nekaj prostora bo tudi za pogovor o prihodnjih odločitvah. Bodite bolj samozavestni in verjemite vase, saj vam bodo dodelili zadevo, ki ne bo ravno enostavna. Razmišljali boste hitro, prav tako se boste znali postaviti zase.

RIBI

Spomnili vas bodo, da zmorete in prav zato se morate lotiti težje naloge, ki vam lahko dolgoročno pomaga do napredka. Zakaj bi varčevali z močjo, če je vaša težava prav v tem, da jo v sebi neprestano zaznavate. Počitek bo proti koncu tedna zelo ugodno vplival na vaše počutje in tudi negativni družinski član ne bo porušil vašega miru. Zelo boste psihično stabilni in vitalni, zato boste v nedeljo dober zgled tudi ostalim. Pričakujete lahko prijetno pohvalo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia