VELIKI tedenski horoskop od 15. do 21. 3. 2010 (kariera, ljubezen, zdravje)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu in se pripraviiiiii! 

VELIKI tedenski horoskop od 15. do 21. 3. 2010 (kariera, ljubezen, zdravje) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 3. 2021

OVEN

V prvih dneh tedna boste zaradi prehoda Merkurja v znamenje rib nekoliko utesnjeni in obremenjeni. V ljubezni se skušajte pogovoriti o podrobnostih, ki vas že nekaj časa po tihem vznemirjajo. Odločili ste se pravilno, zato lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti. V zadnjih dneh tedna se boste spretno soočali z zoprnimi situacijami, ki jih ne bo malo. Vzemite si čas in v tišini razmislite, kaj vas resnično osrečuje. Z nekaj prilagajanja boste bolj učinkoviti, delovali boste bolj modro. 

BIK

Največ, kar lahko v začetku tedna, ko bo luna v ovnu storite, je to, da se izognete morebitnim konfliktom. Z nekom si boste nasprotovali, vendar bo spor kratkotrajen. Potrebovali boste veliko potrpljenja in dobre volje, ki pa jo prinašajo dnevi konec tedna. Najboljše bo, če svoje misli nekomu zaupate. Navdušil vas bo odgovor, katerega ste že dolgo čakali. Več razlogov za optimizem prihaja v soboto. Potek dogajanj bo po vaših željah in pričakovanjih. Zlasti na osebnem področju boste celo obžalovali, da si niste zastavili še. Odprite se svobodi. 

DVOJČKA

S strokovnostjo se rešite v ponedeljek, ko bo luna v ovnu zapletov, zato se izogibajte konfliktnim tematikam. Nervoza in stres ne bosta ravno dobrodošla. Partnerski odnos bo prehajal skozi različna obdobja. V primerjavi s preteklim obdobjem si vsega ne jemljite toliko k srcu, temveč iz vsake okoliščine potegnite koristno. Pazite konec tedna na denar in ga ne zapravljajte za neumnosti. Vaša odkritost ne bo najboljša izbira. Počutili se boste veliko bolje, kar se bo v nedeljo poznalo na videzu in dvigu samozavesti. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača.

RAK

Pred vami so do srede težji dnevi, pomanjkanje energije bo močno zaznamovalo tudi počutje. V službi boste delovali nepremišljeno in svojeglavo, zato je priporočljivo, da se posvetite individualnim nalogam. Dovolj ste trmasti in ambiciozni, da nastale nejasnosti zelo hitro uredite in predlagate svoje zamisli. Konec tedna bo duhoven. Privlačile vas bodo teme, povezane s psihologijo in podzavestjo. Prosti čas boste večinoma posvečali branju ter poslušanju glasbe. Delo in kariera bosta področji, ki bosta malce v ozadju. 

HOROSKOP: To astro znamenje bo to pomlad spoznalo svojo SORODNO dušo 💏

LEV

S svojo neizmerno očarljivostjo boste v ponedeljek, ko bo luna v ovnu rešili toliko težav, da se vam bo kar smejalo. Svoje moči pa se ne boste zavedali, vse dokler vam ne bo nekdo naravnost povedal. Vse stvari boste zaznavali iz zabavnega zornega kota, zato se niti ne zavedate resnosti položaja, v katerem ste se znašli. Čas je, da se konec tedna odločite, da odložite čustveno prtljago in se soočite. Osvobojeni se prepustite novim izzivom. V nedeljo bo naraščal optimizem, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti.

DEVICA

Pustite času, da opravi svojo nalogo, in ne drezajte preveč v tuje težave. Pesimistični pogledi na določene dogodke v prvih dneh tedna ne prinašajo dobrega počutja. Poslujte po izkušenih metodah, da ne pride do neprijetnih zapletov. Obremenjenost z načrti bo odveč, saj pomoč v obliki nasveta in tudi fizično prihaja še pravi čas. Ustvarjalna žilica bo povrnila potrebno ravnovesje in počutje se lahko v soboto in nedeljo izboljša. Čakali boste na nekaj informacij, ki lahko pomenijo dokončen razplet zadeve, ki vas obremenjuje. Področje zdravja bo v dobrih energijah, zato ne skrbite.

TEHTNICA

V začetku tedna boste morali izbrati ne glede na vse razloge, ki jih imate. Prihaja nekaj novega, zato ne zamudite enkratne priložnosti, ki se vam bo ponudila. S tem korakom boste osebnostno napredovali. Ne dovolite, da kdo drug vpliva na vas, četudi bo vztrajen. Osredotočite se predvsem na spremembe v zasebnem življenju. V ljubezni konec tedna, ko Sonce preide v ovna ne boste preveč optimistični, predvsem pa nočete popustiti. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste se jim nameravali diplomatsko izogniti. Zdaj bi morali pogledati resnici v oči, nekaj je očitno nujno.

ŠKORPIJON

Ne razmišljajte o določenih zadevah predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način, s pomočjo diplomacije. Najbolj pomembno vam bo v sredini tedna, da vas bodo vsi občudovali in pohvalili. Hitro boste dosegli vrhunec, če vas bo nekdo spremljal in spodbujal z navdušenjem. Vztrajali boste pri svoji svobodi, kar pa vas lahko doma drago stane. Vaše ljubezensko življenje se lahko proti koncu tedna obrne v popolnoma drugo smer od tiste, ki ste si jo začrtali. Vezanim bo najlepše v nedeljo.

STRELEC

Začutili boste obilje pozitivne energije, saj se bo teden začel z luno v ovnu, ki vam je zelo naklonjena. Priložnosti, ki se pojavlja, preprosto ne bi smeli zamuditi. Osredotočite se in nadaljujte s svojo spontano energijo. Skrbno boste v drugi polovici tedna razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej. Najbolj pomembno vam bo, da vas bodo tisti, ki so vam resnično blizu občudovali in pohvalili. Vztrajali boste pri tem, da poskrbite za določeno zadevo, ki drugim povzroča težave.

KOZOROG

Končno so pred vami v tem tednu bolj mirni dnevi, zato se boste z veseljem posvetili sebi. Na poslovnem področju se vam nakazuje zmaga, saj vam raznih idej in dobre motivacije ne manjka. Tekmovalnost na področju kariernih interesov bo zelo izrazita. V iskanju najboljših rezultatov boste morda zapostavili družino. Nato boste konec tedna položaj umirili s premišljenimi in preudarnimi dejanji. Energija, ki jo boste oddajali v nedeljo, bo pritegnila marsikaterega predstavnika nasprotnega spola, vendar ohranite diplomatski pristop.

Ljubezenski horoskop za MAREC: Vse, kar moraš vedeti, da bo tvoje ljubezensko področje CVETELO

VODNAR

Pred vami je čustveno spremenljiv začetek tedna. Vaše razpoloženje bo odvisno od razpoloženja ljudi, s katerimi ste si blizu. Kopičile se vam bodo obveznosti, ki jih že nekaj časa prelagate na kasnejši čas. Najbolj se boste proti koncu tedna, ko prihaja v vaše naročje prodorna energija ovna razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in se načrti odvijajo v želeno smer. Z dobrim občutkom se lahko konkretno soočite s stanjem na področju čustev in rešite marsikatero zapleteno težavo.

RIBI

Zaradi Sonca v vašem znamenju stopate v teden zadovoljni. Odlično boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vsem kar je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Pri odločitvah tudi v zadnjih dneh tedna ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve, ter jih nekako uskladite. Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k boljšim občutkom in predvsem zadovoljstvu, saj se boste začeli zavedati, da učenje iz lekcij dolgoročno prinaša psihično stabilnost.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si