VELIKI tedenski horoskop od 12. do 18. julija 2021 (sreča, ljubezen, zdravje, kariera) 🔮

Ker prihajajo nihanja, ti svetujemo, da si prebereš, na keterem področju. ⭐️

VELIKI tedenski horoskop od 12. do 18. julija 2021 (sreča, ljubezen, zdravje, kariera) 🔮 (foto: Profimedia) Profimedia
12. 7. 2021

OVEN

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom pričakujte močno vznemirjenje in povečano strast. Energija bo prepletena z intenzivnim razmišljanjem o vašem osebnem življenju. Radi bi nekaj resnega, nekaj večjega a kaj ko je na drugi strani morda oseba, ki vam noče pokazati vseh čustev in se skriva za brezskrbnim obrazom. Zunanji svet vas bo usmeril k temu, da še bolj pospešite svoj korak. Izkoristite ta trenutek in energijo vložite tudi v prijetne aktivnosti. Najboljše bi bilo, da bi se počasi začeli umikati od močnih napetosti. 

BIK

Vaš oklep bo z vplivom Venere in Marsa v levu počasi začel popuščati. Zaželeli si boste več stikov s prijatelji. Prebudite prijateljstvo iz preteklosti, ki vam prinaša novice, s pomočjo katerih se boste veliko lažje odločili o določenih zadevah, ki vas bremenijo. Veliko boste razmišljali tudi o preobrazbah, saj vas spremlja občutek, da se vrtite okoli istih stvari in vprašanj. Vseeno je marsikaj odvisno tudi od vas, zato ne oklevajte in povejte svoje mnenje. Presenečeni boste tudi nad pozitivnim razpletom in navdušenjem nekoga, ki je za vas pomemben.

DVOJČKA

Dobre energije in sproščenost vam prinašata Venera in Mars v znamenju leva. Komunikacija bo še bolj prodorna, zato se lahko sproščeno podate tudi v globoke debate, ki se bodo zavlekle pozno v noč. Strah pred neuspehom boste začasno odvrgli, saj vas bo spremljal občutek, da lahko dosežete čudovite rezultate, če se boste le dovolj zbrali. Ohranite svojo voljo in optimizem. Svojo potrebo, da vedno in povsod vse nadzorujete, poskusite konec tedna zmanjšati, le tako boste polni upanja in zaupanja.

RAK

Soočenja pričakujte zaradi Merkurja v znamenju raka na poslovnem področju, kjer bodo potrebna določena dokazovanja, povezana s financami. Vse skupaj vas lahko nekoliko utrudi. V konec tedna boste stopili malce nemirni, vendar polni pričakovanj, ki se bodo počasi z vašo vztrajnostjo začela uresničevati. Energije boste imeli dovolj, da se soočite tudi s tistimi, ki so vam do sedaj predstavljali težaven odnos. Pripravljeni boste na spremembe, o katerih se boste želeli najprej temeljito pogovoriti, šele nato jih boste udejanjili.

LEV

Vaša občutja bodo poglobljena, tako pozitivna kot negativna. Pozornost boste začeli posvečati novim stvarem, saj imate občutek, da se vrtite v začaranem monotonem krogu. V ljubezenskih odnosih ste lahko bolj sproščeni. Ne upirajte se pravilom samo zato, da bi izstopali. V petek si boste oddahnili, saj boste uspešno opravili določeno nalogo. V vaše naročje bo v soboto, ko nastopi Prvi krajec začelo pritekati več lahkotnosti, gibljivosti in živahnosti, kar vas bo poživljalo. Polni boste poguma.

DEVICA

Privoščite in dovolite si v ponedeljek, ko boste zaradi lune v levu skozi dan zelo strastni več dogajanja. Nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete svoje zastavljene cilje. Pomembno je, da ostanete osredotočeni na tisto, kar vas v resnici veseli. Na področju prijateljskih odnosov potrebujete več dokazov, in ne le praznih besed, s katerimi vas hranijo.  Čustvena zrelost bo v nedeljo dosegla vrh, kar pomeni, da se boste končno odločili za kakšno poglobitev. Odločitve bodo nujno zlo.

TEHTNICA

Počutje bo v dneh pred vami spremenljivo. V določenih trenutkih boste neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da se boljše počutite v vlogi opazovalca. Najprej pa odločite, kako dalje in pod vplivom ugodnega Marsa v znamenju leva krepite pogum. Razmišljali boste tudi o izboljšanju delovnih odnosov in o dodatni dejavnosti. Ne zapostavljajte ljubezni, počasi vam bo marsikaj veliko bolj jasno. Na vprašanja odgovarjajte odločno, ker samo tako boste razumeli, kaj si druga stran želi. Poskrbite v nedeljo za dobro počutje.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, bodo to poletje spoznale LJUBEZEN svojega življenja ❤️

ŠKORPIJON

Čeprav boste v ponedeljek, ko bo luna v levu nekoliko površni, bodo vaši rezultati pozitivni. Čas je za odkrivanje prednosti ali iskanje samega sebe. Čas je tudi, da se v razmerje podate s prenovljenim občutkom za ljubezen in sočutje. Želeli si boste priti na cilj prej, kot vam bo omogočala situacija. Svoje odločitve lahko tudi nekoliko prilagodite. Proti koncu tedna boste uspeli pridobiti nov vir energije. Veliko stvari se vam bo ponujalo in potrebovali boste trezno glavo, da se odločite pravilno.

STRELEC

Čas je, da pretrgate vezi ki vas bremenijo, saj ste o vsem skupaj že temeljito premislili. Sami sprejmite odgovornost in vzemite pomembne stvari v svoje roke. Poskusite se nekako umakniti iz napetega ozračja, ne kljubujte močnejšim. Nekaj ne gre po načrtih, a vseeno ne izgubljajte živcev in ne obupajte prehitro. Včasih so sanje veliko bolj resnične kot je vsakodnevno življenje. V ljubezni se v nedeljo, ko bo luna v škorpijonu odpira novo, bolj strastno in predvsem zanimivo poglavje.

KOZOROG

Počasi napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija zelo zmedena. Tokrat niste prepričani, ali vam vse skupaj ustreza, posebno če nekdo še ni povedal svojega mnenja. Polni zagona se boste podali v četrtek, saj vas bo spremljal ugoden vpliv lune, ki preide v znamenje tehtnice. Olajšali si boste svojo dušo, saj si boste končno dovolili več prijetnih doživetij s prijazno osebo. V nedeljo bodite pozorni na opozorila, ki vam jih bo pošiljalo telo, raje se zaščitite, preden se pojavi kaj resnega.

VODNAR

Družabno življenje bo zelo živahno, na področju kariere pa prihajajo večja nihanja. Iščete bližnjico, možnost, da bi nekaj opravili drugače, na lažji način. Zadeve potekajo prepočasi, zaradi tega ste že nekoliko nepotrpežljivi, čeprav ni razlogov za pretirane skrbi. Odprle se vam bodo nove poti, kljub temu pa boste morali biti v petek nekoliko bolj previdni in se zadev lotili z občutkom. V ljubezni boste konec tedna preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, dvomili ne boste samo o ljubljeni osebi, temveč o vsem, kar čutite.

RIBI

Sedaj je pravi čas, da si s pomočjo energije Marsa v znamenju leva naredite temeljit načrt za prihodnje obdobje in se usmerite k čim boljšim rezultatom. Z iskrenim pogovorom boste težave lahko rešili hitro. Čez vikend boste pripravljeni na osvajanje, skratka akcijo, saj boste razbremenjeni, glavne obveznosti pa bodo za vami. Nedelja z vplivom lune v znamenju škorpijona bo namenjena ljubezenskim zapletom, ki vas bodo doleteli zaradi vaše nepremišljenosti in nemirne narave.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia