VELIKI tedenski horoskop med 8. in 14. 3. 2021 (čaka nas teden SPOZNANJ)

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

VELIKI tedenski horoskop med 8. in 14. 3. 2021 (čaka nas teden SPOZNANJ) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 3. 2021

OVEN

Srečo boste v tednu pred vami začutili, ko si boste priznali, kaj si v resnici želite. Hrepenite po novostih, ki jih bo še več, kot ste upali, tudi v ljubezenskih odnosih, kjer jih najbolj pogrešate. Premišljevali boste o dokončanju določenega projekta, ki je zelo zanimiv, vendar vam določene zadeve še nagajajo.  Na delovnem mestu boste vložili veliko napora v razrešitev določenega vprašanja, ne obupajte prehitro. V petek, ko bo luna v ribah, bo vztrajanje v različnih situacijah nujno potrebno. 

BIK

Ni še pravi trenutek za ljubezensko akcijo, zato se lahko v tednu pred vami osredotočite na poslovne podvige. Z denarjem boste spretni, v domačem okolju pa je mogočih še nekaj nesporazumov, še posebej v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom. Čas je, da s i nekoliko napolnite baterije. Pazite le, da ne bi prehitro obtičali ob načrtih, s katerimi se že na začetku niste povsem strinjali.  Z bližnjimi boste v nedeljo delili svoje skrbi, toda pokažite tudi pripravljenost, da jih boste rešili. Osredotočite se na notranje zadovoljstvo. 

Veliki mesečni HOROSKOP za MAREC ❤️ (denar, sreča, ljubezen, zdravje)

DVOJČKA

V torek in sredo, ko bo luna v vodnarju, se boste odločali brez težav, kljub temu upoštevajte še dejstva, povezana s preteklostjo. Druga polovica tena bo povezana z notranjo napetostjo, ki bo nastala zaradi nesigurnosti na čustvenem področju. Tisti, ki ste samski, boste morali znižati svoja merila. Šele takrat boste ugotovili, da so bile vaše zahteve več kot previsoke. Poleg tega je marsikdo dobil o vas čisto napačno mnenje. Nedelja prinaša nekaj nesoglasij, vendar si boste z optimizmom marsikaj olajšali. 

RAK

Na vprašanja boste v ponedeljek, ko bo luna v kozorogu odgovarjali konkretno in odločno. Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z zadevami, ki vas bremenijo. Občutek, da se lahko razdajate, pa vam bo še vedno veliko ostalo, bo izpolnil vse ambicije. V soboto, ko nastopi Mlaj vam bo nagajalo ljubosumje. Očitno se bo skoraj  nemogoče izogniti razpletu, ki vam kljub vsemu ogreva srce in vas po tihem vznemirja. Preveč se nagibate k skrajnostim, zato ne najdete svojega miru.

LEV

Prepričani boste, da morate narediti več, kot ste storili doslej, posebno v družinskih odnosih. Končno prihajajo spremembe, ki bodo vplivale na vašo osebnost ter počutje. V drugi polovici tedna ne bo posluha za to, kar počnete in kar si v notranjosti zelo želite. Težko se boste v odnosih prilagajali, saj preveč strmite k svojim vibracijam. Preveč dvomite glede osebe, ki vse dojema na lahkoten način, kar je za vas trenutno popolnoma nerazumljivo. Pričakovali boste zanimiv razplet, kljub temu se boste morali s situacijo na svoj najboljši način soočiti.

DEVICA

Vsa bremena, ki jih čutite, bodo kmalu bodo pozabljena. V odnosih se ponavlja stara zgodba, da preprosto ni dovolj časa ali pravega interesa. Poskusite se dogovoriti, saj bo vse skupaj za vas zelo pomembno. Preveč ste postali prestrašeni, v vsaki stvari vidite nevarnost, ki napoveduje težave, kar vas ovira pred napredkom. Zopet preveč komplicirate, namesto da bi se bolj prepustili. Ne razmišljajte toliko o zapletih, ampak se prepustite, naj vas preseneti. Ko bo potrebno pokazati svoje sposobnosti in se zagovarjati boste zadnji v vrsti.

TEHTNICA

Teden z vplivom Venere v znamenju rib boste začeli v resnih dvomih, posebno glede financ. Vaši apetiti naraščajo, stanje na računu pa ne bo ravno zavidanja vredno. Druge boste doživljali kot zahtevne, brez občutka da vam prisluhnejo. Kvalitete, ki jih nosite v sebi se bodo razkrile v za vas ugodni smeri. Nikakor se ne morete prepričati, ali ste se pravilno odločili. Tako ob poslovnih kot zasebnih zadevah boste v petek raztreseni in zmedeni. Popazite tudi na zdravje, saj se preveč prepuščate negativnim vibracijam. 

ŠKORPIJON

Pri delu vas bodo zasuli z obveznostmi, ki vam ne bodo všeč, zaradi česar se bo nakopičilo tudi nekaj napetosti. Poglejte na zadevo z razdalje, saj boste le tako bolj mirni. Zavedate se, da bi odnos morali spremeniti, toda resnici na ljubo še vedno ne veste, kako bi to storili. Konec tedna prihaja bolj do izraza vaša neodločnost v ljubezenskih odnosih.  Spoznali boste nove poglede na določene zadeve. Tako lahko v nedeljo, ko bo luna v ovnu poiščete navdih za naprej.

HOROSKOP: To astro znamenje pred vsemi SKRIVA svoja prava čustva

STRELEC

Vaš umirjen pristop bo tisti, ki bo uredil zmedo na družinskem področju. Odnosi, ki ste jih v preteklem obdobju zanemarili vam še vedno povzročajo praznino. Konec tedna boste precej obremenjeni z domačimi obveznostmi, starejši člani vaše družine bodo od vas pričakovali, da se posvetite njihovim težavam. Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. V nedeljo boste na nekaj pomembnega naredili čisto po svoje.

KOZOROG

Privlači vas več zadev zato ničesar ne dokončate. V sredo boste ostri, ne boste dovolili, da bi z vami ravnali nespoštljivo. Zaupajte sebi in uživajte v dogodkih, ki prihajajo v vaše naročje spontano. Venera v znamenju rib, vam bo največ iskrene zaljubljenosti namenila konec tedna. Prepustite se nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti. V nedeljo boste pozitivni do vsega, kar se vam bo dogajalo. Veliko se boste tudi smejali in skušali na duhovit način osebnostno napredovati.

VODNAR

Dobro se boste počutili, saj slutite, da vašo besedo končno upoštevajo. Priznati si morate, da ste bili v preteklih dneh zelo občutljivi, posebno, če je bilo vpleteno preveč zoprnih situacij. Nikar ne dovolite drugim, da bi se vmešavali in vam govorili, kaj je dobro za vas. Veliko boste v drugi polovici tedna naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno. V nedeljo boste romantični in sentimentalni, a ne boste se znali odločiti, še posebej v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici.  

RIBI

Postaviti se boste morali zase, pospešeno boste razmišljali o spremembah in nekoliko nenavadnih željah. Zaupajte vase, obstaja namreč velika verjetnost, da se vam bo želja tokrat tudi uresničila.  Čakate na spremembe v ljubezenskih odnosih, kjer je vse postalo preveč rutinsko. Preprosto boste v soboto čustveni in spremenljivega počutja in vsaka malenkost vas lahko zmoti. Čakanje vas je že izučilo, da ste velikokrat le izgubljali čas, zato se odločite in naredite kakšen korak.

Pripravil: Horoskop.si za Sensa.si

Fotografije: Profimedia