Veliki mesečni HOROSKOP za FEBRUAR: Preveri, kaj točno te čaka (ljubezen, sreča, denar, zdravje)

Preveri, kaj tvojemu znamenju prinaša mesec februar. 🌟

Veliki mesečni HOROSKOP za FEBRUAR: Preveri, kaj točno te čaka (ljubezen, sreča, denar, zdravje) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2023

VODNAR

21. JAN.–18. FEB.

V istem tednu se vam ponudita dve zelo različni priložnosti. Ena je varna, poznana, udobna in zanesljiva, druga pa vas bo popeljala po neznanih poteh brez zagotovljenega izida. Zdi se, da je odločitev lahka – a morda o njiju ne bi smeli razmišljati kot o varnem in tveganem, temveč kot o tradicionalnem in modernističnem ali o preteklosti in prihodnosti. Tako bo izbira jasnejša. Čas teče samo v eno smer, zato se odločite za moderno.

RIBI

19. FEB.–20. MAR.

Naslednji mesec bo mogočni Saturn vstopil v vaše znamenje in življenje bo povsem drugačno. Do takrat imate na voljo štiri čudovite tedne, ki jih lahko izkoristite za dokončanje vsega, kar potrebujete, ali pa jih preprosto preživite tako, kot vam ustreza, tako kot si lahko vzamete nekaj dni dopusta pred začetkom nove službe. Venera je večino meseca v vašem znamenju, zato bo vse, za kar se boste odločili početi, zagotovo sladko in radostno. Uživajte.

OVEN

21. MAR.–19. APR.

V vaše življenje se nepričakovano vrne nekdo, s katerim ste si bili nekoč blizu, in vam predlaga, da bi se ponovno zbližala. To je mogoče, vendar to ne bo povsem tako razmerje, kot si ga predstavljate. Vi mislite, da je oseba zares čudovita, on pa, da ste zabavni in priročni za določen namen. Nobena ocena ni resnična. Kljub temu je privlačnost močna in morda se ji boste težko uprli. Bodite previdni.

BIK

21. APR.–21. MAJ

Konec januarja vas mika, da bi ostali na mestu, kjer ste, saj udobno deskate na majhnem valu priljubljenosti in vam morda celo ponujajo skromno povišanje plače. Toda že do sredine februarja bi lahko počeli nekaj povsem drugega, veliko bolj vznemirljivega in bližje svojim sanjam. Ključni trenutek se zgodi, ko spoznate, da je vaš talent večji od vašega trenutnega položaja. Zaslužite si kaj boljšega, in to vas čaka.

Horoskop: Kaj je tvoj SKRITI UŽITEK ('guilty pleasure') glede na tvoje znamenje?

DVOJČKA

22. MAJ–21. JUN.

Ali lahko z enim samim velikim skokom pridete od tam, kjer ste, do tja, kjer želite biti? To boste kmalu izvedeli. Po tednih razmišljanja, a malo ukrepanja vas konec januarja prisili, da naredite korak – zato že nekaj dni pozneje res naredite odločilnega, od koder ni več poti nazaj. Je korak tvegan? Morda nekoliko, vendar boste zaradi občutka svobode in pustolovščine bolj srečni, kot ste bili kdaj prej.

RAK

22. JUN.–23. JUL.

Zaradi Saturna ste pesimistični glede svojih prihodnjih možnosti, še posebej glede financ. Toda, kot bo pokazala polna luna v začetku meseca, ste v boljši kondiciji, kot si mislite. Ne skrbite, odločitve, ki jih boste sprejeli zdaj, bodo pravilne. Potrebujete le nekaj novih idej, ki vas bodo navdihnile, in nekoga, ki vam bo stal ob strani in vam nudil čustveno podporo. Na srečo vam bo mesec pred vami zagotovil oboje.

LEV

24. JUL.–23. AVG.

Privlači vas karierna priložnost, ki se zdi edinstvena. Takšne priložnosti ne boste imeli nikoli več, si rečete. Pravzaprav jo boste. Boljšo predstavo boste dobili čez nekaj tednov, zato ni treba hiteti. Namesto tega se osredotočite na osebne zadeve, kjer je treba sprejeti pomembno odločitev o nekem odnosu. Odločitev, ali boste rekli da ali ne, je vaša, vendar ko jo izrečete, je zadeva zaključena. Pri odgovoru bodite iskreni.

DEVICA

24. AVG.–23. SEP.

Nežno romantično razpoloženje, zaradi katerega je bilo zadnjih nekaj tednov tako slastnih, ima na voljo še nekaj dni, ki jih boste radi izkoristili – a kaj potem? Boste razmerje nadaljevali do naslednje faze ali pa ga boste pustili za seboj in dovolili, da se razblini, ko se boste vrnili k zahtevam svojega dela? Ni nujno, da je to eno ali drugo – če želite, imate lahko oboje. V sredini meseca vam bodo zvezde pokazale, kako.

Horoskop: Ženske, rojene v TEM znamenju, je NAJTEŽJE osvojiti (si to ti?)

TEHTNICA

24. SEP.–23. OKT.

Vaša sposobnost zaznavanja, da v odnosu nekaj ni v redu, je še vedno brezhibna. Konec januarja si postavite določene meje, saj čutite, da se bliža velik prepir, in ne bi radi zabredli pregloboko, ko bo od tega prišlo. Ko se bo v začetku februarja izkazalo, da ste imeli prav, boste vseeno razočarani, vendar ne tudi presenečeni. Seveda se bosta potem poljubila in spravila, vendar nič ne bo tako, kot je bilo.

ŠKORPIJON

24. OKT.–22. NOV.

Enkrat ali dvakrat na leto se srečata in zabavata, nato pa se sprašujete, zakaj prijateljstvo nikoli ni preraslo v več. Tokrat oba močno čutita, da čas beži in da če ne bosta kmalu česa naredila, ne bosta nikoli. Je to resnična in obojestranska želja ali le strah pred zamujenim? Na to lahko odgovorite le vi – če se vam zdi, da je zamisel o ustvarjanju nove skupne prihodnosti dobra, imate popolno priložnost, da se prepričate o tem.

STRELEC

23. NOV.–21. DEC.

V glavi imate vedno veliko idej in načrtov za nove dogodivščine, vendar nikoli ne veste, kako jih uresničiti in kdaj boste imeli dovolj časa ali denarja. Zvezde vam velikodušno ponujajo rešitev. Nekje v naslednjih nekaj tednih se bodo vse te manjkajoče sestavine združile, in sicer iz virov, ki si jih niste nikoli predstavljali. To je popolna priložnost. Ne dvomite o njej, vzemite jo kot darilo z nebes in zagrabite, dokler lahko.

KOZOROG

22. DEC.–20. JAN.

Kozorog slovi po trdem minimalizmu. Radi potujete lahkotno, le z najnujnejšimi potrebščinami. To je dobro, a včasih lahko vaš način deluje proti vam in prav zdaj tvegate, da boste kupovali nespametno, saj vas bo zapeljala nizka cena. Zadržite se in pustite, da vam konjunkcija Sonca z vašim vladarjem Saturnom sredi meseca pokaže nekaj boljšega. Morda bo stalo malce več, vendar bo vredno svoje cene. Razmišljajte o tem kot o naložbi.

Preberi več na Elle.si

Astrologi razkrivajo 3 NAJSREČNEJŠE dni v februarju (prvi je že za ovinkom!)