VELIKI horoskop za april, maj in junij! TO se nam obeta v tretjem valu epidemije (ni vse tako črnogledo!)

Čeprav številni zaradi novih napovedi vlade čutijo nelagodje, astrologi napovedujejo, da nas v prihodnjih treh mesecih čakajo tudi pozitivne (in lepe stvari). Preveri, kaj točno se obeta tvojemu znamenju.

VELIKI horoskop za april, maj in junij! TO se nam obeta v tretjem valu epidemije (ni vse tako črnogledo!) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2021

Oven

April

Pozitivne misli in dejanja bodo nekaj vsakdanjega. Godila vam bo energija Marsa v znamenju dvojčkov. Razigranost in radovednost, ki se bosta prepletali, bosta popestrili še tako turoben dan. Ljubezen bo v ozadju, vendar se z njo tudi ne boste preveč obremenjevali.

Maj

V prvi polovici maja vam Sonce v biku podarja vztrajnost in motivacijo. Nič vam ne bo težko in lažje se boste poglobili v situacije. Dobra odskočna deska za prihodnje odločitve, zato se ji nikar ne izognite. Kovali boste drzne načrte, vendar raje hitite počasi.

Junij

V sredini meseca junija bo Mars v levu tisti, ki vas bo prepričal, da se v določeni situaciji borite do konca in si izborite prednost. Zagotovo boste bolj iznajdljivi od svojih tekmecev, kar vas vodi tudi k možnosti za osebno rast in notranjo umiritev, ki bo v zadnjih dneh junija nujno potrebna.

Bik

April

V april se boste podali z energijo Sonca in Merkurja v znamenju ovna. Naraščali bosta borbenost in nepotrpežljivost, zato se lahko vaša prirojena umirjenost hitro razblini. Čeprav se boste težko zadrževali, boste znali ohraniti zdravo mero in se včasih raje umaknili.

Maj

Maja bodite previdni, saj vam Merkur v znamenju dvojčkov dovaja površnost in pretirano radovednost. Več boste spraševali in bolj boste hiteli, slabši bodo vaši rezultati. Poskušajte slediti tistim, ki najprej vdihnejo, šele nato podajo svoj diplomatski odgovor

Junij

Prihaja nežnost, Venera v raku vas bo prepričala, da bi bilo dobro več časa nameniti ljubezni. Naraščal bo občutek, ki vas bo vodil k raznim lepim gestam, prav tako pa tudi k povečani občutljivosti. Kar boste čutili na notri, boste pokazali tudi na zunaj.

Dvojčka

April

Kljub energiji ovna, ki povečuje impulzivnost, obvladajte svoje nestrpne misli in ne dovolite, da vas označijo za nekaj, kar niste. Ljubezen proti koncu aprila dobiva pomembnejšo vlogo, zato se nikar ne zapirajte vase in ne prelagajte zadev.

Maj

Vedno toplejši dnevi bodo prebujali vašo željo po počitku in oddihu, vendar se za nekaj časa še uprite ležernosti, saj bo sredina maja od vas zahtevala trdo delo, povečano motivacijo in predvsem prilagajanje, ki vam ni najbolj pisano na kožo.

Junij

Zavedate se, da določeni odnosi niso urejeni, vendar boste zaradi vpliva Marsa čutili strah, da bi s prekinitvijo sami sebe pahnili še v slabše stanje. Izogibali se boste samoti in na vsakem koraku iskali priložnosti, da lahko sproščeno poklepetate.

VELIKI tedenski horoskop od 29.3. do 4.4. 2021 (to je teden POZITIVNIH novic!)

Rak

April

Vse ovire se počasi umikajo. Ko se bo Sonce pomaknilo v znamenje prodornega ovna, vas bo vodilo v boljše življenje in številne preobrazbe. Na vidiku so spremembe, ki vam jih bo ponudila prijetna situacija. Prinesle bodo večjo stabilnost in bogatejšo vsebino v ljubezenskem življenju.

Maj

Z energijo vztrajnosti, ki jo prinaša Sonce v biku, se boste z veseljem spopadli s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov. Konec maja se lahko izgubite v naglici in pozabite, kaj ste že naredili.                                                                     

Junij

Ustavite konje in se sredi meseca, ko se za vas začne pravo poletje, nekoliko zamislite. Z brezglavim ravnanjem izgubljate preveč časa in energije. Rutina in zoprna pravila lahko konec meseca, ko bo Sonce v raku, močno zavirajo vašo kreativnost.

Lev

April

Stanje, ki ga doživljate na več področjih, vas bo v prvih dneh aprila z energijo Sonca v znamenju ovna popeljalo v nekaj manjših konfliktov, v katerih nikar pretirano ne vztrajajte, saj bi si lahko zaprli določena vrata. Umirjenost bo tista, ki bo ustvarila pravo zadovoljstvo.

Maj

Z Venero v znamenju bika se boste končno osvobodili zoprnih vzorcev na ljubezenskem področju. Na zdravstvenem področju boste močni in neobčutljivi. Kljub številnim dogodkom in vsakodnevnemu stresu se boste znali zavihteti v optimistično delovanje.

Junij

Na začetku junija prihaja nemir, energija dvojčkov vam lahko povzroči nekaj težavic prehodnega značaja, povezanih s prebavili. Mars v znamenju leva bo poskrbel za boljše pogoje na poslovnem področju. Notranja karizma in zunanje delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem s strokovne plati.

Horoskop: TO znamenje si mora v mesecu marcu vzeti čas za razmislek (da bo zate 2021 TOP)

Devica

April

Na začetku aprila prihajajo večje in boljše možnosti, da končate tisto, kar ste si zadali. Zmanjšala se bo tudi trma, kar vam bo olajšalo življenje in odnose, tudi z osebami nasprotnega spola. V zadnjih dneh meseca si boste vzeli nekaj časa čisto zase, da se sprostite.

Maj

V prvih dneh maja, ko bo Sonce v biku, vas čakajo zanimivi dogodki. Razvedrila vas bo poslovna situacija, kjer imate celo možnosti, da spoznate novo prikupno osebo. Pravo razpoloženje vam bo povrnilo zaupanje v samega sebe in čez mesec boste delovali pogumno.

Junij

Na začetku junija, ko bo Sonce v dvojčkih, se boste z lahkoto soočili tudi z najbolj napornimi nalogami in ljudmi, ki bodo od vas ves čas nekaj zahtevali. Priložnosti, ki jih boste deležni na področju poslovnega delovanja, prinašajo nove dogodivščine in sprostitev v pravem pomenu.

Tehtnica

April

V april boste stopili pogumni. Potrebne bo le nekaj previdnosti, saj boste močno nagnjeni k zapravljanju. Sonce v znamenju ovna vam prinaša srečo, ker boste vedno ob pravem času na pravem mestu, ko boste potrebovali smernico, denar ali nasvet.

Maj

V maj se boste podali previdno. O svojih financah in osebnih zadevah nikar ne razlagajte drugim, saj bi vas lahko nekdo izkoristil. Dodatni denar modro naložite, saj vam lahko hitro skopni. Na kariernem področju boste proti koncu meseca še bolj nagnjeni k idealizmu.

Junij

Na začetku junija, ko boste zelo pogumni, boste bolj usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni. Če se boste konec meseca na pravi način približali problemu in se izognili konfliktom, se bo vse skupaj uredilo v pravi smeri. Izločili boste tudi ljudi, ki želijo od vas le koristi.

Škorpijon

April

Zdaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment, nato pa pričakujete razigrano nadaljevanje. Na področju dela se boste proti koncu meseca ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti. Kljub vsemu vas čaka pozitiven rezultat, na katerega boste ponosni.

Maj

V prvih dneh maja boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo ljudje okoli vas zelo zahtevni in kritično naravnani. Popotnica za lepšo prihodnost bo dejstvo, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti in začeti gledati nase. Zadnji dnevi v mesecu bodo obarvani z ljubeznijo.

Junij

Napetosti v odnosih se junija umirjajo, vendar prihaja povečana potreba po odmiku, ki lahko nekoga od prijateljev celo prestraši. Stik s samim sabo lahko proti koncu meseca, ko ne boste najbolj družabni, močno izboljša vaše počutje in vas popelje v nove razsežnosti.

Strelec

April

Dinamičen korak s Soncem v ovnu vas bo naredil bolj odločne. Vse sile boste napeli, da okrepite prijateljski odnos in poslovno sodelovanje, ki je bilo nedorečeno. Odprti za sveže ideje in nove ljudi, lahko proti koncu meseca pokažete svojo ambicioznost.

Maj

Glede odnosov z družino boste v maju zelo čustveni. Želeli si boste ves prosti čas preživeti z njimi, česar vam delo tega ne bo omogočalo. Konec maja vas bo preganjala osamljenost. Iznajdljivost bo vaše močno orožje, s katerim se lahko hitro rešite, če se boste zapletli.

Junij

Junija se boste z veseljem preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala nekoga od znancev. Počakajte, da se pomembne stvari sestavijo v pravi smeri, in ne prehitevajte. Konec junija vam prinaša boljše počutje in več samozavesti.

Awwwww! Najboljši partnerji so rojeni v TEH 3 astro znamenjih

Kozorog

April

Aprila ne boste imeli čisto začrtane poti, vendar se boste kljub temu sposobni prepustiti in uživati v razburljivem vzdušju. Mentalno in psihično boste proti koncu meseca večkrat v premikih, zlasti ko se vam bodo tudi na ljubezenskem področju ponujale priložnosti.

Maj

Napetost bo popustila v sredini maja, ko se lahko mojstrsko umaknete iz določne zoprne situacije. V zadnjih dneh maja ničesar, kar slišite, niti slučajno ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in nikar ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli.

Junij

Začetek junija vključuje prevzemanje večje odgovornosti ter pot v bolj resne zaključke. Na kariernem področju se boste večkrat počutili, kot da lebdite v zraku, zlasti ko delate z ljudmi. Pripraviti se morate na nekaj zastojev in naraščanje odgovornosti.

Vodnar

April

Aprila, ko vas bo spodbujalo Sonce v ovnu, boste v delovnem okolju svoje znanje dobro tržili, zato vam denarja ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si privoščite tisto oblačilo, ki ga gledate že dlje časa, pa se vam je zdelo nekako predrago za vaš standard.

Maj

Na začetku maka preverite osebne zadeve. Nekaj vas lahko zmoti, hitro se boste zavedali napake, ki jo lahko popravite. Na vsako stvar boste konec maja odreagirali preveč čustveno. Svoj trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od življenja.

Junij

Ljudi v svoji bližini boste naenkrat videli v drugačni luči. Spoznanje sicer ne bo lahko, toda vsekakor se vam obrestuje, če boste poskusiti razčistiti, saj se zavedate, da drugače ne bi bili sproščeni. V zadnjih dneh meseca pazite na svoje finančno stanje.

Ljudje, rojeni v TEM znamenju, nikakor ne znajo reči 'NE', zato jih VSI izkoriščajo (horoskop)

Ribi

April

Sonce v znamenju ovna bo povečalo vašo moč, zato boste v aprilu želeli vse rešiti sami, ne da bi koga prosili za pomoč, saj boste imeli občutek, da boste le tako ohranili svojo popolno neodvisnost. Do svojih najbližjih boste bolj kritični, težko boste tudi sami prenašali kritike.

Maj

Na področju dela se boste v sredini maja ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in dodatne energije. Kljub vsemu vas konec meseca, ko vas bo navdihovalo Sonce v dvojčkih, čaka pozitiven razplet za vas pomembne situacije.

Junij

Kljub Veneri v znamenju raka prihaja v juniju več direktnosti v komunikaciji, predvsem pa boste delali na tem, da se čim prej znebite starih vzorcev. Radi boste tudi v središču pozornosti. Poslovni in finančni napredki se bodo pokazali v zadnjih dneh, ko boste prodorni.

Več super člankov najdeš tudi na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia