Vabilo na dvanajst svetih dni Božiča

Vabljena si na prav posebno izkustveno delavnico, na kateri boš globlje spoznala življenje in sebe.

24. 11. 2013

Božič je v cerkvenem koledarju tradicionalen praznik, ki ga katoliki, protestanti in pravoslavni praznujejo 25. decembra kot spomin na rojstvo Jezusa Kristusa.

To obdobje v letu nam lahko spremeni življenje. Zimski dnevi se krajšajo, sonce vse do 21. decembra izgublja svojo moč, obmiruje in se za tri dni ustavi, kot da bi si želelo oddahniti od dolge poti, si nabrati moči za novo rojstvo na dan božiča.  Praznovanje ima svoje korenine še v predkrščanskih časih, saj so številna ljudstva častila nastop zimskega solsticija, ko se dan začne ponovno daljšati in tako simbolizira zmago dobrega nad zlom, svetlobe nad temo. To je čas, ko zima zaživi v vsem svojem sijaju in pride do izraza mistična stran življenja, ko človek prejme duhovni pečat.

Na božič, 25. decembra, se lahko odpremo duhovni poti, ki je energetsko podprta za inspiracijo in mistično ponovno rojstvo.

Info o dogodku

DVANAJST SVETIH DNI BOŽIČA (HERKULOVE ZGODBE), ki bo v soboto, 14.12.2013, od 10:00 do 18:00 v City joga centru, Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana-Šiška.

Prijave na: nadine.radesky@mavricnimost.com ali po telefonu 040/334-268.

Prispevek: 88€

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri