V soboto prihaja MLAJ! Preveri, kaj ti prinaša (in kako bo tokrat vplival nate)

Ne pozabi, da jutri prihaja mlaj! Astrologi razkrivajo, kako bo tokrat vplival nate! 

V soboto prihaja MLAJ! Preveri, kaj ti prinaša (in kako bo tokrat vplival nate) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 3. 2021

Plavaj s tokom. Dovoli si sanjati večje sanje. 

Mlaj v ribah prinaša poetičnost, mehko, eterično energijo, ki nas motivira, da sanjamo ter s sanjami ustvarjamo boljšo realnost. 

Tisto, kar hranimo, tisto raste. To velja za misli, besede in dejanja. Naj bodo poravnana z vašimi višjimi željami. 

Zaprite oči in si predstavljajte, kako bi izgledala boljša verzija vašega življenja. In kako bi izgledal svet?

Naj mir prihaja iz vašega srca in se zliva na vse okoli vas. 

V času mlaja bosta zelo blizu poravnana tudi Venera in Neptun.

Lahko se aktivira naša srčna čakra, ki bo omogočila in odpirala globljo/širšo/višjo ljubezen. To je tudi čas za zdravljenje in prebujanje srca. 

Poskusite prisluhniti srcu. To se sliši precej poetično... Pa vendar se opazujte. Ponovno zaprite oči in poglejte, kaj se dogaja v vašem telesu. Kaj se dogaja v srcu? Kaj potrebuje in kaj sporoča? Kaj mu ni všeč? Sedite nekaj časa s temi vprašanji in počakajte na odgovor. 

SLO astrologinja razkriva: Marec je TOP mesec za nove začetke (+ datumi, ki ti prinesejo srečo)

Neptun je planet intuicije in notranjega glasu. Včasih lahko notranji glas postane meglen, posledično tudi naša življenjska vizija. Ko se to zgodi, je čas, da se obrnemo nazaj vase in zopet najdemo stik z virom modrosti. 

V nas se pretakajo reke modrosti naših prednikov. Znanja iz vseh življenj pred nami - tujih in naših lastnih. Vse to določa našo naravo in obstoj. Ta mlaj je popolni trenutek za stik s pozabljeno globoko modrostjo. 

V sebi poznate pot in odgovore. Če potrebujete jasnino glede določenih vprašanj, naprosite v času mlaja za jasne odgovore. Mlaj vam lahko prinese nove usmeritve oz. vam nakaže pot. 

Venera pa vlada odnosom (romantičnim odnosom, odnosom z družino, prijatelji, z denarjem, odnosu do nas samih). 

Če se kje nahajajo kakšne obremenitve, vas lahko mlaj navdihuje, da naredite nekaj drugače oz. da spregledate nekaj v drugačni luči. 

To je tudi odličen čas, da nekomu odpustite - da spustite težko energijo, ki vas bremeni, in se premaknete korak bližje k globokem sočutju in brezpogojni ljubezni. 

Neptun je tudi planet brezpogojne ljubezni. Opominja nas, da ne glede na to, ali je nekdo bil naš sovražnik ali ljubimec, je prinesel v naše življenje pomembno lekcijo in s tem tudi dar. 

Na višjih nivojih nas Neptun nagovarja, da smo vsi ustvarjeni iz iste energije. Vsa naša srečanja so zgolj naša ogledala, ki nam pomagajo, da se potopimo globlje vase. 

To ne pomeni, da toleriramo slabe odnose, grdo obnašanje ter toksične ljudi, ki niso v skladu z našo dušo. To pomeni, da so pri srečanjih z drugimi vedno globlji pomeni. 

Torej, izkoristite ta lunin cikel za visoke vibracije in ustvarjanje. V tem tednu zavestno namenite čas za razmišljanje o svojih sanjah, ki jih želite manifestirati. Odkrivajte nove nivoje svoje zavesti. 

Energija ribe nas opominja, da vedno obstajajo nove dimenzije, v katere lahko zaplavamo. 

Življenje nikakor ni ravna črta, ampak spirala. Vedno znova obiščemo in se vračamo na iste stvari, a vsakič z globljim in bogatejšim zavedanjem. Vsakič vidimo stvari na drugačen način in počasi, medtem ko plezamo po spirali, se spominjamo svoje celovitosti in resnice. 

SLO numerologinja, ki je napovedala katastrofalno 2020 razkriva, kaj nas čaka MARCA

Vir: foreverconscious.com

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia