V Ljubljani bo oktobra joga konferenca

Od 4. do 6. oktobra bo potekala Ljubljana Yoga konferenca, ki bo v Ljubljano pripeljala priznane učitelje iz vse Evrope.

V Ljubljani bo oktobra joga konferenca (foto: profimedia) profimedia
29. 9. 2013

V treh dneh se bo zvrstilo več kot 40 delavnic, z 20 svetovno priznanimi učitelji joge.

Edina tovrstna konferenca v regiji privržencem zdravega načina življenja omogoča, da jim po prvovrstno izkušnjo ni treba več v tujino, ampak lahko v Ljubljani obiščejo delavnice z najboljšimidomačimi in tujimi učitelji.

V tujini so joga konference priznani in priljubljeni dogodki z zvestimi obiskovalci.

Tradicionalne joga konference so tako v Barceloni, Londonu, Berlinu, Milanu in ostalih evropskih mestih, ki jih dobro poznajo tudi slovenski privrženci joge.

Priložnost, da bolje spoznaš jogo!

Ljubljana joga konferenca prinaša edinstveno priložnost, da na enem mestu preizkusite različne vrste vadbe. Tako se bodo udeleženci lahko udeležili delavnic, ki se bodo osredotočale predvsem na gibljivost, pa tudi posebnih delavnic, kot na primer jogijska masaža, delavnica vrtečega plesa, zvočna delavnica z zvoki gonga, delavnica meditacije in delavnice, kjer boste z gibanjem vplivali na miselne procese.

Konferenca bo tudi priložnost, da preizkusiš vadbo pri najrazličnejših učiteljih iz različnih delov Evrope in sveta.

Med znanimi predavatelji so tako Pau Castellsagué, Patrick Broome, Christine May in Robert Henderson.Spremljevalni program bo tudi priložnost za druženje – večer z Radhanath Svamijem,priznanim vedskim učenjakom in učiteljem bhakti joge, ki bo poleg koncerta tradicionalne indijske glasbe predstavil svojo novo knjigo.

Konferenca je namenjena vsem!

Konferenca ni namenjena le izkušenim jogistom, temveč vsem, ki želijo poskrbeti za zdrav življenjski slog in za ravnotežje med vsakdanjimi službenimi obveznostmi in zasebnim življenjem. Na joga konferenci bodo nekaj zase našli tako tisti, ki želijo učinkovito vadbo, kot tisti, ki poleg vadbe želijo tudi osebno rast.

Joga je vedno bolj priljubljena oblika vadbe tudi v Sloveniji, saj poleg učinkovite vadbe ponuja tudi zdrav način življenja.

Vsakodnevno izvajanje joge pozitivno vpliva na fizično kondicijo in psihično zdravje. Joga je več kot le zaporedje vaj – vključuje tudi prehranjevalne navade, osebno rast in fizično pripravljenost.

Več informacij na spletni strani joga konference, fotografije: profimedia.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri