Urejeno po feng šuju

Novinarji revije Lea so obiskali vedeževalko Karin v njenih poslovnih prostorih v Šiški. Te je namreč ravno prenovila in to v skladu s feng šujem.

13. 1. 2009

Tam je že dve leti in prostori so za vedeževalko več kot ugodni, saj se v njih pretakajo pozitivne energije in se tako ona kot njeni obiskovalci počutijo odlično.

Pred kratkim se je odločila za prenovo po prinicpih tudi pri nas popularnega feng šuja.

Žive barve

Največja sprememba je ta, da je vse v živih barvah, ki so razporejene po zaporedju preteklost, sedanjost, prihodnost.

"Barvna kombinacija je za marsikoga šok, hkrati pa deluje kot balzam. Vsebuje odtenke, ki pomirjajo, hkrati pa dajo energijo in prinašajo srečo," je povedala Karin, ki je nad prenovljenimi prostori več kot zadovoljna.

"V poslovnem prostoru bi vsak moral imeti oranžno barvo, saj to prinaša energijo uspeha, zato jo imam tudi jaz."

Veliko je zelene

Sprejemni prostor ima vse, kar se v takem prostoru potrebuje – telefon, računalnik in televizijo – hkrati pa je v njem svetlo moder trosed, na katerem se stranke najraje zadržujejo.

"Modra barva je energetsko najmočnejša, hkrati pa pomirja," pravi Karin ter doda:

"Veliko je zelene barve tako pri dodatkih kot tudi na steni. Zelena je barva srca in tukaj je prostor, da so tisti, ki pridejo, to, kar so, torej brez mask, ovir … Ljudje, ki pridejo, so zelo ranljivi– zelena barva pa čustveno čisti."

Hrbet ne obrača vratom

Tako sprejemni kot glavni prostor sta preurejena po načelih feng šuja.

V njenih poslovnih prostorih nobena miza in stol nista s hrbtom obrnjeni proti vratom, temveč so postav­ljeni v obliki podkve.

"Vse to z namenom, da se v prostorih energija lažje pretaka. Zato tudi ni zaves."

Pomembni so vsi detajli

"V tem prostoru boste našli revije, ki govorijo o osebni rasti, pa tudi svinčnike in prazne listke, kamor si stranke zapišejo svoja vprašanja."

Ne manjkajo niti ...

"Kocke sreče so odličen energij­ski pripomoček pri spreminjanju nas samih, lažjem in hitrejšem izpolnjevanju želja, predvsem pa so ogledalo prihodnosti. Prisilijo nas, da spremenimo ali odvržemo stvari, ki so nam v breme."

... in ne:

"Magična sveča nosi v sebi skrivnost usode v obliki črke in številke, ki vam je v tistem trenutku namenjena … Ko boste magično svečo prižgali, se vam bosta odkrili črka in številka, ki sta namenjeni samo vam," pravi Karin o svečah, ki ljudem izboljšujejo življenje.

Nadvse impresiven je tudi:

"Akvarij je namenjen sprostitvi – očarala me je predvsem igra svetlobe. V njem ni živih ribic – poudarek je na majhnih, a pomembnih stvareh."

Vir: Lea

www.govori.se

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri