TVOJ tedenski HOROSKOP od 21. do 27. septembra (z DATUMI, na katere bodi pozorna!)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu.

TVOJ tedenski HOROSKOP od 21. do 27. septembra (z DATUMI, na katere bodi pozorna!) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 9. 2020

OVEN

V torek, ko Sonce začne svoje gibanje v znamenju tehtnice, se boste spraševali če je potrebno stvari morda nekoliko upočasniti ali morda umiriti. Sedaj bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, saj ste si glede na preteklo trdo delo to zaslužili. Ne bodite konec tedna zadržani, kar se tiče čustvenih zadev, saj bi vas lahko nekdo čisto narobe razumel. Odprite se in priznajte svoja čustva, saj se vam lahko zgodi mnogo novega in nenavadnega. S potrpežljivostjo in razumevanjem boste rešili skoraj vse.

BIK

Ne obremenjujte se v tem tednu z nervoznimi posamezniki v vaši bližini, ker tako ne boste slišali svojega srca. Veste, kaj in koga imate radi, ne glede na pričakovanja okolice, ki vam ne bodo najbolj všeč. Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot tudi z dejanji. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, saj vas je morda ta oseba nedavno razočarala. V vsakem primeru odpustite in pojdite čim prej dalje. 

DVOJČKA

Pomembna zadeva se vam odpira v primeru, če boste izkoristili priliko, ki vam se bo ponudila v sredini tedna, ko se bo luna sprehajala po znamenju strelca.

Zaokrožiti in potegniti bo potrebno črto, časa za diplomacijo in izmikanje je konec. Končno se boste morali odločiti, ali nadaljevati ali pa vse skupaj zaključiti. V vsakem primeru vam dolgčas tudi v soboto in nedeljo ne bo. Okolica bo od vas pričakovala, da se umirite in delate stvari za katere niste najbolj navdušeni.

RAK

Na dan bodo v ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu ponovno pokukale stare težave. Lepo je, da ste oseba, ki ne zameri in napake hitro pozabi, a napake so tukaj zato, ker jih morate odpraviti in dobro bi bilo, če bi se vsaj v prihodnosti iz njih karkoli naučili. Na delovnem področju boste v začetku tedna zelo zadržani, saj boste svoje zamisli, ideje ali skrbi najprej analizirali v sebi. Sklenili boste tudi dogovor v zvezi denarjem ali delom, vendar bo to le rešitev v sili.

LEV

Nihali boste med pozitivno in negativno energijo. Dnevi do četrtka bodo prežeti z domišljijo in veselim razpoloženjem, ki se bo prenašalo na vse. Zaljubljenosti ne bo ne konca ne kraja. Nekaj več težav se lahko kljub temu pojavi pri izkazovanju lastnih čustev. Večjih sprememb tudi konec tedna, ko bo luna v vodnarju ne pričakujte. Še vedno se boste ukvarjali z nedokončanimi stvarmi in to vam bo razjedalo misli. Nekdo trenutno ni naklonjen vašim idejam.

DEVICA

Bližnji vas bodo do četrtka, ko se bo luna nahaja v strelcu na vsakem koraku presenetiti, to vas bo napolnilo z neizmerno količino energije. Kot bi končno dobili potrditev, da delate prav. Določenim ljudem boste proti koncu tedna postavili meje, ter zadihali tako kot je vam všeč. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste uživali v družbi svoje ljubljene osebe. Veliko stvari bosta razčistila, skupaj pretresita malce stvari in spomnite se, da se je včasih potrebno tudi popolnoma sprostiti. 

TEHTNICA

Najraje bi nekaj, čemur se sicer ne morete izogniti prestavili na malce poznejše čase. Potruditi se boste morali in se brez prelaganja lotiti pomembnih zadev.  Vse situacije se bodo na koncu izšle tako kot bi se morale, odvisno bo tudi od tega kako ste se pripravili. V soboto, ko bo luna v vodnarju, se bodo nekateri dogodki začeli odvijati hitreje kot v preteklosti. Prevzeli boste tudi nadzor nad svojim finančnim stanjem., kjer boste veliko bolj odločni in disciplinirani.

ŠKORPIJON

V tem tednu boste našli razlog, da se izognete pomembnim opravilom in da se odklopite, ter uživate. Vseeno vam bo, kar si mislijo drugi. Delali boste to, kar se vam bo zdelo dobro. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. Delo vam ne bo povzročalo večjih težav. Majhen problem je lahko edino malce ljubosumen partner, ki vas ne bo ravno podpiral. Finančno boste morali počakati na boljši trenutek. 

STRELEC

Življenje bo za vas, razigrane strelce v prvih dneh tedna teklo kot umirjena reka, zadovoljstvo bo tokrat povezano tudi s financami. V sredini tedna se boste bolj ali manj vrteli okoli dogodkov in nalog, ki vas ne bodo preveč izčrpale, saj boste energijo znali sprejemati. Čeprav ni nič narobe, v nedeljo pazite nase in na svojo moč. Nikar ne lenarite preveč, saj imate tudi nekaj dobrih možnost, da se ponovno pobotate z nekom od starih prijateljev.

KOZOROG

Zaradi zastojev na čustvenem področju boste v prvih dneh tedna žal izgubljali potrpljenje. Čeprav vam bo šlo na vseh drugih področjih zelo dobro se tokrat ne boste sprijaznili, da vam škriplje ravno tam kjer je najbolj boleče. Svetujem vam, da se potrudite biti čim bolj mirni in sprejemljivi. Ne dovolite, da vas napade stres. Predvsem se trudite biti inovativni in sposobni razumeti ter slediti smernicam, ki ste jih skupaj s pomembno osebo prinesli pred časom. 

VODNAR

Počutili se boste lažje, predvsem pa bolj svobodno. Nikar preveč ne razmišljajte, kako vam je hudo, raje se predajte do četrtka vplivu lune v strelcu, da vam bo boljše. Mogoče je potrebna samo ena malenkost, da poiščete svojo srečo. Na partnerja nikar ne računajte preveč, saj se boste morali tokrat znajti sami. Dobili boste veliko novih izkušenj. Povedali pa boste le tisto, kar mislite in kaj čutite. 

RIBI

Ne bodite užaljeni, tokrat imajo drugi žal prav. Omejitve, ki jih boste čutili se vam bodo poznale na psihičnem področju. Umaknite odvečno šaro na psihičnem področju, ki si jo neprestano nalagate in zaživite bolj veselo. Ne trošite v soboto energije po nepotrebnem dolgo v noč. Spanec bo tokrat pravo zdravilo za vaše tegobe. V ljubezni se boste morali pogovoriti in tokrat lahko doživete pozitiven preobrat.

HOROSKOP: TO je tvoj največji TALENT (glede na ASTRO znamenje)

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia