Tvoj prvi tedenski horoskop leta: To te čaka od 3. do 9. januarja 2022 (preveri, in se pripravi)

Kaj ti napovedujejo zvezde na področju ljubezni, kariere, sreče in zdravja? Tole! 

Tvoj prvi tedenski horoskop leta: To te čaka od 3. do 9. januarja 2022 (preveri, in se pripravi) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2022

OVEN 

V ponedeljek, zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom ne boste razumeli, zakaj se morate ustaviti, če pa je vse tako zanimivo. Odgovor je tako rekoč na dlani, zato si nikar ne zatiskajte oči pred realnostjo. Doma niste dovolj navzoči, da bi dojeli, kako vzpostaviti mir in boljše odnose. Tisti, ki ste v vezi pa boste končno začutili, da lahko partnerju zaupate in gradite stabilen odnos. Vsaj za nekaj časa odmislite vse običajne strahove, predsodke ali zavore. 

BIK

Ne izgovarjajte se na pomanjkanje časa, ker vas bo hitro odzivanje do konca tedna presenetilo v pozitivni smeri. Na finančnem področju vas čakajo manjša presenečenja, ki vas bodo razveselila, končno si boste lahko kupili nekaj, kar že dlje časa opazujete. Samski biki se boste proti koncu tedna ukvarjali z mislijo o novi osebi, ki ste jo opazili pred kratkim. Naredite drzen korak v tej smeri, saj so vam zvezde na ljubezenskem področju naklonjene.

DVOJČKA

Razburljiva čustvena vsebina vas bo naredila posebno očarljive in to boste znali uporabiti v svoj prid. Odkrito se pogovorite, še posebej tam, kjer vas žuli čevelj in vam misli švigajo tudi v negativne smeri. Morali se boste sprijazniti z dejstvom, da vse ne more potekati po vaših željah. Na finančnem področju boste deležni manjših vzponov in padcev, ki pa bodo dobra podlaga za prihodnost. Odločni boste pri svojih namerah in pustili boste dober pečat.

Jasnovidec, ki je 2019 napovedal pandemijo razkril, kdaj se bomo vrnili v normalo

RAK

Bodite kar se da iskreni, saj lahko s takšnim načinom marsikaj spremenite. Izkoristite splet ugodnih okoliščin, saj boste sestavili nekaj, kar bo dobra rešitev. Nekdo je zopet na vaši strani, čeprav boste zaradi slabih izkušenj še vedno sumničavi. Pomembno je, da se ne prepuščate črnogledosti, ki se bo pojavljala konec tedna. Pozitivno obarvan pristop vas usmerja k pravim odločitvam. V nedeljo se boste ujeli predvsem s tistimi, ki so vam podobni.

LEV

Več časa namenite delu in si znova določite prioritete, saj v nasprotnem primeru ne boste uspešni v opravljanju nalog. Stres bo negativno vplival tudi na vaš imunski sistem, zato poskrbite za dovolj vitaminov. V zadnjih dneh tedna vam bodo najpomembnejši odnosi in ljubezen. To bo pravi čas, da se dogovorite o zelo pomembni zadevi oziroma uskladite nasprotna mnenja.

DEVICA 

V tednu pred vami pričakujte kljub neugodni Veneri več čustvenega zadovoljstva in sreče v ljubezni. Le na finančnem področju lahko sredi tedna ob nepazljivosti za trenutek oblak prekrije sonce. Vaša potrpežljivost bo konec tedna na preizkušnji, krivi bodo različni dogodki, na katere pa tokrat ne boste imeli vpliva. Predvsem pomanjkanje energije bo krivo za slabo voljo. Veliko pa se boste naučili od tistih, ki vas obkrožajo.

TEHTNICA

Če želite določen ljubezenski odnos obnoviti, boste morali najprej iskreno spregovoriti. Ob tem se bo sprostil hormon sreče, zato se boste težko zadržali pred večjim korakom. Ne zidajte si na področju kariere in denarja proti koncu tedna, ko se bodo vrstile napetosti gradov v oblakih. Utrujeni boste hitreje kot običajno, ker vam bo primanjkovalo moči. Vešči pa boste taktiziranja, kar bo v danih trenutkih prava rešitev.

ŠKORPIJON

V tednu pred vami boste znali poiskati ravnotežje med hišnimi opravili in družinskimi obveznostmi. Družabno razposajeni in pri nasprotnem spolu zelo zaželeni boste iskali nekaj zanimivega in drugačnega. Pokazali boste, da ste se pripravljeni spoprijeti z nečim, česar do zdaj morda niste zmogli. Hrepeneli boste po strastnih podvigih na področju ljubezni. Pred tem bo potrebno razrešiti tisto, kar vas obremenjuje ali morda celo boli.

STRELEC

Vse kar si boste zastavili, boste v tednu pred vami z energijo Merkurja v vodnarju uspešno izpeljali. V ljubezni bo po eni strani prisotne več strasti, sicer pa tudi sumničenja, ki bo vsekakor neupravičeno. Postopoma boste prevzeli stvari v svoje roke in pokazali potrebo po samostojnem odločanju. Z veseljem boste pozabili na stare navade in na dolgočasen vsakdan. Izkoristite v soboto in nedeljo vsak prosti trenutek za rekreacijo in počutje se bo čudežno izboljšalo.

KOZOROG

Še je čas, da popravite nekatere napake iz preteklosti. Verjetno pri tem ni potrebno poudarjati, da bo potrebnega nekaj več potrpljenja. Samski kozorogi, ne bodite preveč izbirčni in dopustite, da se vas dotakne nekaj novega, saj si vendar zaslužite boljše obdobje. Uspešno se boste proti koncu tedna odzivali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje in sklepanje, zato pa boste toliko bolj okorni in malce zmedeni pri čustvenih zadevah. 

VODNAR

V torek in sredo, ko bo luna v vašem znamenju, boste izredno sproščeni in sprejemljivi tudi za težja opravila. Prav vse možnosti boste imeli tudi, da se zaljubite ali poglobite v ljubezensko zvezo. Potrebovali boste veliko romantike in nežnosti. Ves čas se bo proti koncu tedna vse vrtelo okrog vas. Od ljudi, ki vas obdajajo boste pričakovali, da bodo opazili izjemno energijo. Smeh bo konec tedna na prvem mestu. Razvedrili boste tudi družinske člane.

Horoskop: To astro znamenje bo v letu 2022 zelooo ognjevito (da, tudi med rjuhami)

RIBI

Previdno ravnajte v tem tednu z denarjem, saj se račun prehitro prazni. Nekoliko bolj bo poudarjena osebna plat, ki bo hrepenela po spreminjanju določenih navad. Umirite svoj živčni sistem in si omogočite bolj harmonično delovanje. Nikar se konec tedna ne obremenjujte s tem kar ni v vaši domeni. Potrebujete podporo, vendar je tokrat ne pričakujte od bližnjih, saj bodo preveč obremenjeni sami s sabo in s svojimi zadevami.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

 Preberite več na Sensa.si