Tvoj horoskop - vse astrološke napovedi na enem mestu!

Večina Cosmopolitanovih horoskopov boš našla lepo in lično zbrane na enem mestu - v podrubriki horoskopi, ki jo boš našla v rubriki Astro, po novem pa smo vse tvoje horoskope (dnevne, mesečne in letne) zbrali tudi na isti strani tvojega astrološkega znamenja.

Tvoj horoskop - vse astrološke napovedi na enem mestu! (foto: profimedia) profimedia
11. 6. 2014

Spletne povezave v HOROSKOP te bodo vodile na:

  • letni horoskop
  • mesečni horoskop
  • in dnevne horoskopske napovedi.

Ker pa so horoskopi nadvse iskane vsebine, imajo svoje častno mesto tudi na prvi strani portala Cosmopolitan. Prepoznala jih boš po spodnji ikonografiji ;)

horoskop

Preveri svoj horoskop!

Spletni Cosmopolitan vsako leto objavi veliki letni horoskop, vsakega prvega v tekočem mesecu aktualno mesečno prognozo, dnevno pa te vedno znova čakajo tudi kratke aktualne dnevne horoskopske napovedi.

Na tem mestu zato še enkrat objavljamo spletne povezave do tvojega (in njegovega) dnevnega, mesečnega in letnega horoskopa.

Ne spreglej tudi tedenski lunin uvid

Ljubiteljice astroloških napovedi boste vesele tudi tedenske napovedi, ki pa se za razliko od zgornjih, namesto po Soncu ravna po gibanju Lune. Še več. Astrologi pravijo, da ima gibanje Lune še posebno velik vpliv na življenje žensk, zato še posebno velik pomen pripisujejo položaju Lune v natalni karti dotične ženske.

S spremljanjem tedenskega luninega uvida boš dnevno vedela, skozi katero astrološko znamenje se giblje Luna in kako bo to obarvalo tvoje odnose, študij, kariero in počutje.

Vse to lahko preveriš v aktualnem tedenskem luninem horoskopu.

Tako, zdaj veš ;)

Na nas je le še, da ti zaželimo prijetno 'surfanje' po celi mreži tvojih najljubših vsebin - horoskopih!