TO so večno POZITIVNA astrološka znamenja

Ne glede na vse, kar se jim dogaja, bodo ta astrološka znamenja v tem vedno našla nekaj pozitivnega. Spadaš mednje?

TO so večno POZITIVNA astrološka znamenja (foto: Unsplash/Jonathan Daniels) Unsplash/Jonathan Daniels
18. 4. 2020

Ena najtežjih stvari je ostati pozitivna oseba, med tem ko je vse ostalo okoli tebe videti kot pekel. Je pozitiven odnos nekaj, s čemer se rodimo, nekaj, kar razvijemo ali pa to preprosto velja le za posameznike, rojene v določenem astrološkem znamenju?

So ljudje, ki imajo na široko odprte oči in sprejmejo negativnost, a so kljub temu pripravljeni živeti naprej in verjeti, da bodo stvari sčasoma postale boljše. Imajo upanje, so optimistični in odpuščajo – tako sebi kot drugim.

In ko ostajaš pozitivna, se veliko lažje spopadaš s stresom in tesnobnostjo ter ne ponotranjiš negativnosti.

Jo predelaš, se z njo soočiš in nato izpustiš.

OVEN

Kot ovnica si zmožna ostati pozitivna tako, da poskrbiš, da ne pozabiš na svojo fizično obliko.

Skrbiš za svoje telo, telovadiš, plešeš – karkoli, kar se ti pomaga osredotočiti na gibanje telesa. Pri tem se ti v njem zviša nivo hormona endorfina in se takoj počutiš bolje.

Športna aktivnost ti da energijo in ti pomaga, da si manj pod stresom, bolje spiš in se v svoji koži bolje počutiš.

TEHTNICA

Prvo kot prvo: kot tehtnica si ne vsiljuješ pozitivnega odnosa.

Dobro veš, da sprememba na pozitivno zahteva čas, zato ne hitiš. Raje se osredotočiš na postopno spremembo. Ker si zelo dobra v tem, da si objektivna, razmišljaš o tem, kako bi nekdo drug reagiral v enaki situaciji. Kakšen nasvet bi mu jaz, kot tehtnica, dala?

Veš, da nihče ni popolnoma ves čas srečen, zato se trudiš, da si srečna večino časa. In ko nisi, si to dovoliš in nato živiš naprej.

LEV

Glede na to, da levi na življenje vedno gledajo pozitivno, veš, kako pomembno je biti hvaležna za tisto, kar imaš.

Če si moraš postaviti vprašanje "Za kaj sem danes hvaležna?" ali "Katere so tiste stvari, za katere sem pri sebi hvaležna?", da bi se pobrala in znova osredotočila, si ga tudi boš.

In če je za to, da boš imela pozitiven pogled na svet, potreben izziv, ga boš sprejela. Dobrodelnost ti lahko zelo pomaga, da začneš ceniti, koliko imaš in kako pozitivna je tvoja prihodnost.

DVOJČKA

Ne gre za to, da kot dvojčica nimaš pesimistične plati.

Ampak preprosto raje gledaš naprej s pozitivnostjo, kot da bi ostala v sedanjosti in se oklepala negativnosti. Kar torej narediš, je, da "preurediš" negativnost. Na vsako negativno situacijo gledaš na način, da se lahko iz nje nekaj naučiš ali da se iz nje izcimi nekaj dobrega.

Če to ne deluje, se osredotočiš na to, kar lahko narediš, da situacijo spremeniš. Če pa vse skupaj spodleti, pa preprosto gledaš v prihodnost z upanjem in pričakovanjem.

STRELEC

Ko se strelki zgodi nekaj slabega, naredi dve stvari: se osredotoči na nekaj pozitivnega in v situaciji najde nekaj smešnega.

Slednje morda ni vedno najbolj zrel ali odgovoren način, a ji pomaga sprostiti napetost.

Na srečo imaš vedno nekaj, česar se lahko veseliš, saj ves čas načrtuješ izlete, delaš pozitivne spremembe in na vse stvari gledaš pozitivno. Jutri bo sonce ponovno vzšlo in morda se ti bo nasmehnila sreča, da vidiš mavrico; če ne, pa definitivno obstaja nekaj lepega, na kar se lahko osredotočiš.

VODNAR

Kot vodnarka si nikoli ne želiš obtičati v vrtincu negativnosti, saj je iz njega težko priti.

Zato se skušaš osredotočiti na pozitivne stvari. Če se zgodi nekaj negativnega, se poskušaš osredotočiti na rešitev. Rada rešuješ težave na kreativen način in iščeš nenavadne rešitve – četudi je težava boleča, vedno najdeš način, da razmišljaš o njej pozitivno.

Trudiš se ne skrbeti ali iskati težav; če ti bodo prišle naproti, se boš z njimi soočila, ne želiš pa jih iskati ali delati. Tvoje poslanstvo je ustvarjanje novih svetov, zato nimaš časa za pesimizem in negativnost. Če pa se zgodi, ne boš dovolila, da to izpodrine tvoj pozitiven pogled na prihodnost.

Pogumno je ostati optimistična v težkih okoliščinah.

To zahteva določeno mero poguma, saj tega ne zmore vsak. In če preprosto nisi rojena s to zmožnostjo, da na vse stvari gledaš pozitivno, lahko poskusiš delati na tem, da spremeniš svoj pogled na svet.

Vir: yourtango.com

Preberi še: Horoskop: 6 najbolj ZASANJANIH astroloških znamenj.

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Kako te v resnici (glede na astro znamenje) vidi tvoj fant?