To so katastrofalne napovedi babe Vange za 2022: Dve sta se že uresničili, se bo še katera?

Te napovedi so naravnost srhljive, ampak glede na trenutno situacijo, sploh ne tako zelo ... no, nemogoče. 

To so katastrofalne napovedi babe Vange za 2022: Dve sta se že uresničili, se bo še katera? (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2022

O babi Vangi se je predvsem med izbruhom koronavirusa govorilo veliko - kar 85% njenih napovedi je namreč resničnih, zato se vse več ljudi v njene zapise zateka po odgovore na svoja vprašanja.

Med drugim je pravilno napovedala smrt princese Diane, napade, ki so se v ZDA zgodili 11. septembra 2001, pa tudi brexit.  

Pravilno napovedala katastrofalne poplave in sušo

Znanih je tudi šest njenih napovedi za leto 2022. Med drugim je napovedala velike poplave, ki naj bi letos prizadele območje Azije in Avstralije. Ta prerokba se je, kot kaže, že uresničila, saj so Avstralijo marca prizadele katastrofalne poplave, kakršnih tamkajšnji prebivalci ne pomnijo. Nastale so zaradi dolgotrajnega deževja, zaradi njih pa je več kot pol milijona ljudem grozil. 

Za vse, rojene v TEM znamenju, bo september NAJBOLJŠI mesec tega leta (si ti ta srečnica?)

Med Vanginimi napovedmi, za katere se zdi, da so se ravno tako uresničile, je tudi prerokba, da bodo leta 2022 številna mesta zaradi suše utrpela pomanjkanje vode. S katastrofalno sušo so se tudi v resnici spoprijemali prebivalci številnih držav na območju Evrope in Združenega kraljestva. 

Kaj nas po njenih napovedih še čaka letos?

Za leto 2022 je slavna jasnovidka napovedala še novo epidemijo na območju Sibirije, kjer naj bi odkrili nov smrtonosen virus. Zaradi padca temperature naj bi prišlo do velike lakote v Indiji, to pa bo povzročilo roje kobilic. Z asteroidom bodo na Zemljo prišli nezemljani, prevzela pa bi nas naj virtualna resničnost.

Veliki mesečni HOROSKOP za SEPTEMBER: Preveri, kaj točno te čaka (ljubezen, sreča, denar, zdravje)

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia