Tjaša Železnik

Poleg Sonca je v Biku svoje domovanje našel tudi Merkur. Tjaša je človek, ki mu gre zaupati, saj to, kar reče, tudi misli. Njene izjave so vedno dobro pretehtane, zato spregovori le, ko ima kaj povedati. Sicer pa je znana kot prijeten in očarljiv sogovornik.

1. 1. 2007

V zasebnem življenju: Venera v Ovnu kaže, da gre za zelo strastnega človeka, kar potrjuje tudi v ljubosumnega škorpijona položena natalna Luna. In ker so njena čustva zelo močna, včasih tudi prekipijo. Ko je čustveno izzvana, to takoj pokaže, njen odziv je običajno silovit.

Kariera: Kot podjetna in odločna Bikica se v poslovnih sferah zagotovo dobro znajde. Mars v Raku kaže, da je odločna, vztrajna in bojevita, Luna pa, da ima v denarnih zadevah glavo na pravem mestu – seveda le, ko je ne zanese njena ljubezen do razkošja.

Erotika: Ljubljenka Venere pač ne more biti drugega kot čutna in ljubeča. V njeni karti je poudarjen element strasti, Mars pa ji pripisuje še instinktivno čutenje potreb ljubega.

Rojstni podatki

Tjaša Železnik, igralka, 6. maj 1974

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri