Tedenski HOROSKOP: Takšni bodo dnevi med 2. in 8. novembrom (PREVERI) ⭐️

Ta teden je teden reitev. Preveri, zakaj! 👇🏼

Tedenski HOROSKOP: Takšni bodo dnevi med 2. in 8. novembrom (PREVERI) ⭐️ (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2020

OVEN 

Vaša rešitev bo premik Merkurja, ki bo v torek nadaljeval svoje gibanje v direktni smeri. Kljub manjšim nesporazumom v preteklih dneh se vam bodo zadeve tokrat začele odvijati bolj gladko. Poskusite biti bolj umirjeni in z lahkoto se boste soočili z vsemi obremenitvami. V drugi polovici tedna se potrudite ostati na trdnih tleh. Nikar se ne spuščajte brezglavo v družinske konflikte. Vezani ovni se boste pogovarjali o praktičnem načrtu, v zvezi urejanja domačih razmer ali stanovanja. Vitalni boste, tudi stabilni, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo. 

BIK

Ne dovolite si, da bi postali v tem tednu, ko prihaja nekaj nesporazumov odvisni od drugih. Kljub temu odgovorite na vsa zastavljena vprašanja. Čeprav boste želeli postoriti vse naenkrat, to žal ne bo mogoče. Konec tedna vas bo vzpodbujala predvsem ambicioznost, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili. Določene delovne zadeve boste dokončali, čeprav ste se najprej želeli odločiti o bolj pomembnih zadevah. Na vse skupaj, kar se bo odvijalo med vikendom se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno zadeve najprej pretehtati.

DVOJČKA

Izkoristite v torek in sredo, ko bo luna v dvojčkih praktičnost in sposobnost videti tudi drobne malenkosti. Tokrat se lahko, če boste budni pojavi rešitev, ki se vam bo na prvi pogled zdela nenavadna. V kolikor boste notranje pomirjeni, boste lahko vse skupaj sprejeli tudi v nenavadni obliki. Svojo prodornost boste še povečali, če boste opustili kritike in strah, ki vas le vlečejo v nepravo smer, ter blokirajo odločitve, ki so v resnici sveže in razigrane. Pametno izkoristite soboto v smeri, da se posvetite obnavljanju in čiščenju, ter področju vaše osebne rasti. Ne upirajte se toku dogodkov.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, moški NIKOLI ne pozabijo

RAK

V torek, ko se Merkur začne gibati direktno, vstopate v obdobje, ki vam bo omogočilo, da boste lahko poiskali odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo že nekaj časa. Poskrbite, da boste bolj poglobljeno razmislili o zasebnem in o poslovnem dogajanju. Situacija na čustvenem področju bo nihala, kar vas ne bo ravno navduševalo. Morda je čas, da spremenite odnos. Odločite za nekoliko lažjo pot, saj trenutno nimate dovolj energije, da bi se ustavljali v zapletih. Svoj čas si razporedite tako, da ga bo ostalo dovolj za topel pogovor z družinskimi člani. 

LEV

V prvih dneh tedna boste nesigurni vase in v svoja prepričanja, saj bo v zraku nekaj kočljivih vprašanj. Ujemite prave energije, krajši zastoj je mogoč le zaradi sumničavosti ali ljubosumja, ki se ga taktno znebite. Težave z zdravjem in počutjem se bodo počasi razpršile. Počasi se daleč pride, ni ravno vaše vodilo, saj boste delovali malce nepremišljeno. Preprosto ne želite pojasnjevati svojih razlogov za odločitev. V nedeljo, ko bo luna v levu boste deležni izkazovanja pozornosti, ljubljene osebe zato uživajte v tem, kar se vam ponuja.

DEVICA

V torek, ko bo luna v dvojčkih lahko pričakujete nekaj pozitivnih premikov, saj boste pokazali iznajdljivost in spretnost. Doma se boste počutili dobro, le misli bodo zmedene. Spremljalo vas bo dovolj samozavesti, prepričljivi boste in zato lahko s pravimi prijemi počasi osebnostno napredujete. V soboto, ko bo luna v levu bo vse potekalo dokaj hitro, z izjemo nekoliko napornejšega telefonskega pogovora. Nekdo vas ni pozabil, kljub temu, da ste vi nad njim že potegnili navidezno črto.

TEHTNICA

V začetku tedna boste dokaj sproščeni in odločni, potem pa se vse skupaj obrača v drugo, vam že dobro znano smer, ko nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete zaupati.  Energija lune v raku vam bo v četrtek in petek naklonjena, saj vam prinaša potrebo po raziskovanju in poglobitvah. Ne skrbite, uspeli boste rešiti tisto, kar je za vas zelo pomembno. V soboto prihaja več nedvoumnih odgovorov osebe, ki včasih ruši vaše domače razmere. Običajno ste veliko bolj odločni in se usmerite k temu, da obračate nov list in se ne ozirate več v preteklost. 

ŠKORPIJON

Z zaupanjem boste v sredini tedna verjeli v lastne sposobnosti in možnosti, da se boste počasi morda kot ptica dvignili v nebo, brez strahu, da strmoglavite v globino. Teden vam bo naklonjen. V ljubezni obrnite taktiko v pravo smer in pokažite več spontanosti. Začutili boste močne energije, ki se bodo izražale še posebej na čustvenem področju. Naj vas konec tena, ko bo luna v levu malenkosti še naprej razveseljujejo. Zakaj bi se ukvarjali s tistimi, ki vas vznemirjajo, ko pa lahko sami rešite določene situacije.

Veliki MESEČNI horoskop za NOVEMBER ❤️ (ljubezen, zdravje, prihodnost)

STRELEC

V teden boste strelci stopili v povezavi z resnostjo in zanesljivostjo. Po zanimivem obdobju z mnogimi priložnostmi postajate vedno bolj nepotrpežljivi in radi bi vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivi bodite na področju dela s tistimi, ki bi vas morda radi nadzirali. Od vas se pričakuje, da sledite navodilom, posebno v zahtevnih krogih. To bo za vas morda dolgočasno, toda ta rešitev, vas lahko dolgoročno popelje do uspeha. Ljubezen bo v nedeljo področje, v katerem ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. 

KOZOROG

Poskusite v torek in sredo, ko bo luna v dvojčkih popraviti vsaj nekaj zadev, da si počasi omogočite sprostitev. Izhajajte iz želje po uživanju sadov svojega delovanja in veliko lažje boste prišli do še boljših rezultatov. Osredotočite se na pot, ki ni izkrivljena, ampak je posuta z dejstvi. Proti koncu tedna boste razpoloženi za premike in nikakor ne boste želeli ostati v ozadju. Vaša prioriteta bo, da se ne boste umaknili, temveč boste končno prodrli naprej. Ljubezenske zvezde vas bodo zmedle, saj ste pričakovali drugačen razvoj dogodkov. 

VODNAR

Čeprav bodo v tem tednu možnosti videti še tako intenzivne, ni smiselno, da brezglavo vztrajate. Dogajanje na poslovnem področju bo v prvih dneh tedna prelomno. Ne ustavite se pri malenkostih, dosežete lahko več. Zaradi pogumne in direktne narave se bo nekaj kočljivega končalo bolje, kot ste upali in predvidevali. V soboto kljub dobri energiji lune v levu ne pričakujte čudežev, raje se poskusite prilagoditi. Stvari, povezane z domačim okoljem boste opravili brez posebnih težav in zapletov.

RIBI

Popazite na denar, saj vas občutek, da tega področja nimate urejenega ne navdušuje. Čas vas že močno priganja in najprej storite nekaj več na področju študija ali dela, kjer ste v zaostanku. Konec tedna boste morali izraziti sebe, in sicer na bolj drzen način. Bližate se spremembam, ki že sedaj, ko o njih samo razmišljate, kradejo vašo energijo. Preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, vseeno premislite, kako boste vse skupaj tudi dokončali. Ostanite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila in bodite predvsem vztrajni.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia