Tedenski HOROSKOP: Preveri, kaj te čaka v tednu od 28. 9. do 4.10. 2020

Ta teden bodite pazljivi in sami sebi namenite več pozornosti. ❤️

Tedenski HOROSKOP: Preveri, kaj te čaka v tednu od 28. 9. do 4.10. 2020 (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2020

OVEN

V sredini tedna vas bo zmotila konjunkcija med Luno in Neptunom, ki bo povzročala nespametnost in odzive, ki ne bodo ravno odgovorni. Čustveno življenje bo podobno gugalnici, zato pozorno prisluhnite, saj se vam bo to vsekakor obrestovalo, ne glede na to, ali vas zanima ljubezenski ali poslovni cilj. Težje boste pozabili na nekaj, kar še vedno po tihem odmeva v vaših mislih. Vseeno poskusite znova, morda po drugi poti. 

BIK

Sprejeli boste začasen zastoj in izkoristili prvo polovico tedna na najboljši način. Čim prej se soočite z določenimi obveznostmi, pokličite vse, ki ste jim kar koli obljubili. Na poslovnem področju boste uspešni, če se boste držali začrtanih meja in pravil. Proti koncu tedna boste občutili željo, da bi se povezali z osebo, za katero že vnaprej veste da ni najbolj primeru. Prilagajanje vam ne bo delalo težav.

DVOJČKA

Če v tem tednu ne nameravate narediti odločnega koraka na področju ljubezni, vam bo priložnost zbezljala daleč naprej. Pri pogovoru boste ponovno zaznavali, da vaš sogovornik nikakor ne preide k dejstvom. Čeprav boste hoteli, da bi bile stvari jasne in stvarne, se ne bo izteklo v tej smeri. Uporabiti boste morali več spretnosti, če želite priplezati višje. Potreba po uspešnosti bo dvigovala počutje na višjo raven.

RAK

V tem tednu boste pod drobnogled vzeli določene pomembne obveznosti. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača, in poskušali izločiti vse, kar vam prinaša izgubo. Prosti čas boste večinoma posvečali branju, tokrat bodo to bolj lahkotne vsebine, ob katerih se bost večkrat nasmejali. Delo in kariera bosta področji, ki se jima tokrat ne boste veliko posvečali. Pričakujte manjše zamude s plačili.

LEV

Če vam je ostalo nekaj nedokončanega, je čas, da napravite red. Morda pričakujete preveč, posebno od prijatelja, ki ima vendarle svoj temperament in ne more slediti vsem zamislim. Veliko se boste naučili od svojih sodelavcev in tokrat si lahko priznate, da bi si zaslužili pohvalo. Če ste še vedno samski, potem si brez moralnih zadržkov privoščite kratko surfanje po spletu. V ljubezni boste v nedeljo zadržani.

DEVICA

Ni vse idealno, a lahko se konča boljše, kot trenutno kaže, zato ne obupujte ob prvih ovirah. Drugi ljudje vam bodo ogledalo, kar vas lahko popelje v intenzivno delo na sebi. Življenje bo poskrbelo, da bo proti koncu tedna, ko nastopi Polna luna gorel ogenj strasti in razvnemal čustva. Znebite pa se občutka krivice, ki lahko v določenih situacijah pride na plano.

TEHTNICA

Pazite v tem tednu, ko se bo pojavila Polna luna na denar in ga ne zapravljajte za neumnosti. Pred vami so težji dnevi, pomanjkanje energije bo močno zaznamovalo tudi večere. Počutje bo predvsem odvisno od tega, kako boste usmerjali svoje misli. V službi boste predvsem v stiku s strankami delovali svojeglavo. Sproščeno ozračje, ki prihaja v nedeljo, vam bo omogočalo ustvarjalnost in nežne pogovore. 

ŠKORPIJON

Najboljša izbira v tednu pred vami je, da se posvetite individualnim nalogam. Začelo se bo ugodno obdobje za delo in postavljanje novih smernic. Zlahka se boste lotevali nalog, predvsem novih projektov, ki bodo obetali napredek. V ljubezni boste v petek in soboto zadržani, povsem po nepotrebnem, saj je resnica kot na dlani. V nedeljo, ko bo luna v biku si boste zaželeli obilne pojedine.

STRELEC

V tednu pred vami si lahko izborite nekaj novih priložnosti, saj boste optimistično usmerjeni in odprti za predloge. Sanje se bodo prijetno prepletale, le Polna luna vam lahko zagode v četrtek. Nekaj lahko preložite, a le pod pogojem, da razložite odločitev, kar ne bo najbolj enostavno. V soboto si boste znali pričarati lepo romantično vzdušje, s čimer boste ljubljeno osebo zelo presenetili.

KOZOROG

Zanimanje za vse, kar se bo dogajalo okoli vas, bo tekom tedna naraščalo. Ni dovolj, da se le vprašate, kaj si resnično želite, če se tega potem ne držite. Poskusite narediti kakšen korak naprej v smeri realizacije. V ljubezni se morate tudi sami bolj boriti, čeprav se zaenkrat le zasanjano sprašujete, kaj je narobe. Pojdite v četrtek, ko nastopi Polna luna v naravo. 

VODNAR

V prvih dneh tedna bo toliko dela in obveznosti, da boste na osebnem področju težko razčistili zadeve. Vaša težnja k samostojnosti bo naletela na upor. Stanje se lahko z neprimernimi besedami v četrtek, ko nastopi Polna luna še zaostruje, vendar se ne boste ozirali na to. Nočete se preveč izpostavljati, predobro se spominjate določene negativne izkušnje. Priznati si morate, da ste občutljivi, zato bolj pazite na svoje zdravje. Nekdo ne odobrava vaših odločitev, kar vam ne bo všeč.

RIBI

Če ste pričeli z novimi posli, vam bodo le ti v tem tednu omogočili osebno in finančno varnost. Ne boste se počutili več izolirani, ampak bolj optimistično naravnani in svobodni. Prijetna energija bo povezana tudi s področjem čustev in sedaj je kljub vplivu Polne lune pravi čas, da na glas izpoveste ljubezen. V nedeljo se boste znali približati pravi resnici.

Ženske, rojene v TEM znamenju, so naravno NEVERJETNO lepe

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia