TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 23 in 29. novembrom 2020 (in se pripravi!)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu.

TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 23 in 29. novembrom 2020 (in se pripravi!) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2020

OVEN

Pazite se v ponedeljek zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom povečane čustvene preračunljivosti, ki bi vas lahko pripeljala do pretiravanja. Raje pogumno počistite notranjo navlako in se osredotočite na odločitve povezane s prihodnostjo. Ni potrebe po hitenju, le temeljiti bodite pri tem, kar ste si zastavili. V drugem delu tedna, se vam bo veliko dogajalo. Meje med delovnim in prostim časom se bodo kar malce zabrisale, vi pa boste uživali v svoji aktivnosti. Ljubljena oseba vas bo pri idejah vzpodbujala.

BIK

Tega, kar morate storiti, nikar v tednu pred vami, ko boste zaradi Sonca v znamenju strelca bolj površni ne prelagajte na druge. Pripravljeni boste na pogajanja in kompromise, kar bo prijetno otoplilo ozračje okoli vas. Majhne neprijetnosti naj vam ne pokvarijo dobre energije. V petek se boste odločili, da boste naredili nekaj iz sebe in se začeli premikati naprej. Prihaja tudi notranji občutek, da ni vse tako črno, kot se vam v tem trenutku zdi. Le z druge perspektive morate pogledati na celotno situacijo in videli boste marsikaj, kar je bilo do sedaj skrito.

Horoskop: TO astro znamenje vedno dobi VSE, kar si zaželi (zlepa ali zgrda)

DVOJČKA

Nihanj razpoloženja v tem tednu še ne bo konec. Pričakujte, da lahko to nekoga v družinskem krogu zelo zmoti. Najprej razmislite, šele nato naredite korak, saj ste trenutno preveč zmedeni, da bi se na hitro odločali. Finančne zadeve se bodo začele urejati od četrtka dalje, takrat lahko pričakujete tudi razjasnitev kočljivih zadev. Samozavestno razmišljanje, ki ga boste deležni v nedeljo vas bo pripeljalo do pozitivnih rezultatov na osebnem področju. Prišli boste do zaključka, da lahko z iskrenim pogovorom marsikaj premaknete iz mrtve točke. 

RAK

Obžalovali boste zadevo iz preteklosti, a se zavedajte, da si tako le še dodatno kradete dobro energijo. Vsakdo se kdaj pa kdaj zmoti, zato se ne obremenjujte preveč. Če združite svoje moči z drugimi na poti k istemu cilju, je lahko marsikaj bolj enostavno. Žal pa boste tudi opažali, da vam omejenost drugih ljudi zastira obzorje, zato vam lahko uide sarkastična pripomba, ki pa bo imela zanimiv pomen. Na delovnem mestu boste še posebej v petek natančni, na trenutke pa morda preveč kritični, saj boste od določene situacije pričakovali preveč. 

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, moški NIKOLI ne pozabijo

LEV

V sredini tedna, ko bo luna v ovnu, boste morali določene zadeve ne samo opazovati, ampak tudi rešiti. Na koncu se bodo vaši cilji rešili v pozitivni smeri, saj ste si jih zelo dobro zastavili. Za čustva in romantiko proti koncu tedna ne boste našli časa, saj vam bodo vse ostale zadeve pomembnejše. Petek vam prinaša uspešne dogovore, še posebej tistim, ki se na tem področju že nekaj časa trudite. Teden je ugoden, da si naredite boljši finančni plan in se ga držite. Nikar ne zapostavljajte pomembnih zadev.

DEVICA

Znižajte svoje visoke in s perfekcionizmom obarvane kriterije, da boste manj razočarani in bolj zadovoljni. Poizkusite se čim manj izpostavljati na pomembnejši področjih, ker enostavno nimate pravih argumentov. Za nekaj časa se raje držite zase in poskusite nekaj storiti okoli zadeve, ki ste se ji uspešno izogibali. Zaznali boste boljšo energijo in tako dobili zagon, da se lotite še kakšne stvari, za katero prej niste imeli motivacije. Skratka, ne bodite nervozni, stvari se bodo same popravile.

TEHTNICA

Vaša umirjena narava bo prišla do izraza v družinskih odnosih in zopet boste vi pravi mediator sprtih strani. Resno se boste v petek, ko bo luna v biku lotili analize svojih čustev in preverjali, vendar z odgovori ne boste zadovoljni. Bolj ko boste vztrajali, hitreje se boste znašli v nedorečeni poziciji. Konec tedna boste imeli dovolj zagona, da se boste spopadali tudi z najtežjimi opravili, ki vam bodo prekrižali pot. Še sami boste v nedeljo začudeni od kod vam volja da se soočate z vsem v svoji bližini. 

ŠKORPIJON

V začetku tedna bo vzdušje nekoliko napeto in težko boste na kakršenkoli način sodelovali z drugimi. Zato se zanesite predvsem nase. Na dan lahko pokukajo stare težave in sicer na področju kariere. Spoznali boste, da so napake tukaj zato, ker jih morate odpraviti in dobro bi bilo, če bi se iz njih karkoli naučili. Na področju dela ali izobraževanja boste konec tedna zelo zadržani, saj boste svoje zamisli, ideje ali skrbi najprej analizirali v sebi.  Prihaja želja, da bi spoznali nova obzorja, tudi zelo ambiciozni boste. 

STRELEC

V tem tednu vam bo čas bežal prehitro, saj boste obremenjeni s številnimi malenkostmi, ki vas bodo pripeljale do tega, da se zazrete vase. Dobro bi bilo, če bi nekaj pozornosti namenili tudi ljubljeni osebi, ki vas čaka že nekaj časa, pa se ne odzivate na prave načine. Konec tedna bo vse tako, kot mora biti. Vaše želje se bodo uresničevale, še posebej na čustvenem področju, kjer bo končno prisotne več spontanosti. Deležni boste lepih besed nikar pa zaradi teh pozitivnih energij ne zanemarite ostalih zadev.

KOZOROG

Z vplivom lune v ovnu boste v sredo in četrtek močno prepričani v svojo nezmotljivost, zato ne boste sprejemali nobenih predlogov. Naložili si boste kopico vsakodnevnih opravil, vendar jih boste zlahka opravili. Ste v ugodnem obdobju, za katerega upajte, da bo trajalo čim dlje. V nedeljo, ko luna preide v dvojčka, boste na partnerskem področju malenkost nemirni, saj bo ravnovesje malce porušeno. Težko boste uskladili čustva in razum, vendar se s tem preveč ne obremenjujte.

VODNAR

Radi bi se izkazali, vendar se odzivate na napačen način. Morda za določeno zadevo še ni prišel pravi čas. V petek, ko bo luna v biku boste našli način, da dosežete svoj cilj.  Poslovne ter študijske zadeve boste opravljali brez težav, saj boste polni zagona. Morda se boste lotili določene spremembe in znova pridobili vso potrebno samozavest. V prihodnjem obdobju jo boste še kako potrebovali, ker vas čaka težka preizkušnja na osebnem področju.

RIBI

Nikar ne bodite tako zelo nestrpni. Na področju čustev sicer ne bo prave energije, zato se boste do vratu zakopali v delo in razne obveznosti. Izkoristite to energijo in omogočite poudarek nalogam, ki vam lahko prinesejo priznanje in finančno korist. Nikar ne razmišljajte preveč o neuspehu in spodletelih možnostih, kajti lahko vam zmanjka časa za akcijo. Zaželeli si boste prijetnih energij, ter umakniti se pred okolico in začasno oditi v samoto, v svoj svet. Umik lahko ugodno vpliva na vašo rast.

Pripravil: Horoskop.si