Veliki TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 6. in 12. junijem (pestro bo!)

Preveri, kaj so zvezde pripravile zate v tem tednu! 💫

Veliki TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 6. in 12. junijem (pestro bo!) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
6. 6. 2022

OVEN

Želite si nekaj več, še posebej na področju ljubezni, toda najprej morate bolj prisluhniti. Odločite se, kaj približno nameravate, da ne bo zapletov in konfliktov. Spoznali boste, da direktno soočenje brez premisleka v tem trenutku ni najboljša izbira, zadeve na ljubezenskem področju raje še enkrat pretehtajte. Pot proti koncu tedna vas bo vodila do ugotovitev, da niste več pripravljeni biti sami in se boriti za svoj prav. Skladne vibracije pa vas bodo objele v nedeljo. 

BIK

Začetek tedna zagotovo ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske prelomnice, morda le za več druženja in razmišljanje o tem, kaj dejansko trenutno potrebujete. Pazite predvsem na svoje telo in na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru kmalu obeta nezadovoljstvo. Več kot uspešno se boste konec tedna, ko boste zelo nagajivi in navihani prilagodili prijateljem. Najlepše stvari bodo tokrat drobne malenkosti. 

DVOJČKA

Marsikaj na področju kariere in izobraževanja se bo v začetku tedna premaknilo v pozitivno smer, čeprav boste na trenutke še dvomili in se spraševali. Lažje vam bo, če se boste kot je v vaši navadi bolj odprli in pokazali več izvirnosti. Igra osvajanja vas lahko na področju čustev pripelje v niz velikih pozitivnih sprememb. Le v nedeljo, ko bo luna v škorpijonu se bodo na vsakem koraku pojavljali novi zapleti in ovire, ki se jim boste težko izognili. Brez tehtnega premisleka in predvsem počitka boste nezadovoljni. 

RAK

Zmotilo vas bo, da bodo vsi želeli vplivati na vas in na vaše želje. Na vse pretege boste želeli skriti svoja čustva, intimne občutke ni skrivne načrte. Ne igrajte kar niste, slabe poteze lahko še dodatno obremenijo ljubezenski odnos. Skušajte biti bolj direktni in hkrati nekoliko bolj iskreni. Zaradi manjše zoprne situacije, ki se vam bo zgodila v petek, boste nekoliko bolj izpostavljeni na področju dela. Čeprav boste morda deležni zbadanja, vas to ne bo spravilo v slabo voljo. Čas je, da pokažete več poguma.

LEV

V ponedeljek, ko bo luna v devici lahko dosežete velik napredek, vendar morate vključiti možgane in sami ugotoviti določene stvari, ki niso nikjer zapisane. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, ter najprej preverite če ima smisel. Dovolite si nekaj trenutkov konec tedna zase, počnite stvari, ki prinašajo dobro voljo in širijo obzorja, saj vam prevelika odgovornost ne bo najbolj pisana na kožo. Nekomu boste s svojo iznajdljivostjo olajšali razplet težje situacije. Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru, raje ostanite spontano naravnani. 

DEVICA

V začetku tedna ne pozabite na nekaj pomembnih obveznosti, ki vas utegnejo ujeti v napačnem trenutku. V določenem odnosu nikakor ne boste popustili, tudi zaradi vpliva slabih izkušenj. V četrtek boste dosegli nekaj pomembnega, kar vas bo zopet napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete v najboljši luči. Novi izzivi bodo v soboto in nedeljo, ko bo luna v škorpijonu prebudili skrivne ljubezenske želje in na stran odrinjene sanje. 

TEHTNICA

Spoznali boste, da se lahko končno odločate po svoje, tako kot vam odgovarja. Presenečali boste s prijetno stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo okolici všeč. Začutili boste olajšanje, povezano z osebo iz preteklosti, ki vam do sedaj v mislih ni dala miru. Tisti, ki ste samski se boste poglabljali vase, spletni klepeti vam tokrat ne bodo dišali. Naj gre za finančno ali kakšno drugo področje, morali boste razčistiti sami s sabo. V nedeljo prihajajo boljši odnosi, tudi s tistimi, ki vam gredo včasih na živce. 

ŠKORPIJON

V začetku tedna boste utrujeni, zaradi dela, gužve in stanja na področju financ. Če boste znali biti potrpežljivi, boste spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti ob pravem času. Konec tedna, ko se bo luna nahajala v vašem znamenju se boste sposobni postaviti zase in si na področju čustev ustvariti pravo strastno poslastico. Če ste že nekaj časa samski zavihajte rokave in se samozavestno podajte v kakšno novo ljubezensko dogodivščino. 

STRELEC

Pri pomembni nalogi boste v začetku tedna uspešni, zato boste poželi občudovanje s strani tistih, ki jih zelo cenite. Zanimiva izkušnja vas lahko zavihti v smer boljšega zaslužka, zato sledite vsem navodilom. Oviram, ki se bodo nizale boste kos, negativen način razmišljanja vas ne bo uspel posrkati vase. Korak za korakom se boste dokopali do samozavesti tudi na področju čustev. Čez vikend se sprostite in uživate, saj ste ves čas v neverjetni akciji, ki od vas zahteva preveč energije. 

KOZOROG

V kolikor boste v ponedeljek, ko bo luna v devici preveč dlakocepski, se boste znašli v konfliktu, kar bi vas lahko pahnilo v kočljivo situacijo. V ljubezni boste nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki vam obljublja same lepe stvari, naredi pa bolj malo. Konec tedna vam prinaša po eni strani osebno zadovoljstvo, po drugi strani pa nekaj nepredvidenih dogodkov. Veselili se boste novih načrtov, kljub temu bi bilo dobro, da ostanete takrat, ko bo potrebno nekomu prisluhniti kar se da potrpežljivi. 

VODNAR

Dober klepet s prijateljem vam bo pomagal, da se boste na eleganten način otresli določenih zoprnih vibracij. Za svojo pot k boljšim rezultatom izkoristite tako navdih kot realno oceno razmer, ki vas obdajajo. Ker vam nekdo stoji ob strani, vam bo šlo vse skupaj veliko lažje od rok. Vezani vodnarji se boste pogovarjali o skupnih stvareh in dobili mnogo pozitivnih potrditev. Z nasmeškom se boste strinjali s pogoji, ki vam jih bo postavila ljubljena oseba. Na področju čustev bo vse na pravem mestu. 

RIBI

V notranjosti vas bo v ponedeljek, ko bo luna v devici razžirala skrb, zaradi česar boste odtujeni od okolice. Ne dovolite si, da bi nekdo zaradi določenih pripomb postal vaš sovražnik in bodite previdni, preden se spuščate v nesmiselne konflikte. Proti koncu tedna boste presenečali z optimizmom, vendar obljubite le toliko, kolikor lahko izpolnite. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj manjših sprememb na področju družinskih odnosov. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberi več na Sensa.si

Horoskop: Ljudje, rojeni v TEH znamenjih, so naaaaajbolj nesramni (res jih ne briga za druge)