Tedenski HOROSKOP od 17. do 23. maja 2021 napoveduje PESTER teden (pripravi se!)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu in jih obrni sebi v prid. 

Tedenski HOROSKOP od 17. do 23. maja 2021 napoveduje PESTER teden (pripravi se!) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 5. 2021

OVEN

V torek in sredo, ko vam bo energija lune v levu popolnoma pisana na kožo se boste spustili v razpravo o stvareh ki vas notranje obremenjujejo. Preveč boste obremenjeni z napredovanjem in uspehom, zato se ne boste popolnoma sprostili. Vzdušje bo v petek napeto, na žalost pa ne boste imeli možnosti, da bi ga spremenili na bolje. Pri denarju boste tvegali, čeprav vam ne bo jasno, zakaj vas tako zelo vleče v to dejanje. Zaradi neprestanih obveznosti si ne boste mogli privoščiti priboljškov, ki ste jih načrtovali. 

BIK

Predolgo ste bili povsem po nepotrebnem obremenjeni z zoprnimi izkušnjami. Tokrat bo končno poudarjena vaša vztrajnost. Le ob nepričakovanem povabilu popazite, saj potrebujete več časa za premislek. Na področju čustev vas bo v četrtek in petek, ko bo luna v devici spremljal nadležen občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega. Po pogovoru, kjer bo vse nedorečeno, boste še bolj zmedeni.  Stežka se boste osredotočil na kar koli, kar ni povezano s čustvenim doživljanjem. Počakajte, saj sledi zanimiv razplet.

DVOJČKA

V začetku tedna se boste še kako dobro zavedali, da je moč na vaši strani. Najboljši način, kako izboljšati počutje je, da naredite spremembo. Nekaj, kar vas je dlje časa obremenjevalo boste opravili brezhibno in učinkovito. Poskrbite le, da vam zamude ne ukradejo priložnosti. Prepričati se morate, da so pred vami dnevi, na katere ste čakali, ter da upanje postaja realnost. Slabih živcev boste v nedeljo, zato boste poskočili ob komentarjih družinskih članov. Ne dovolite si, da vas besede iztirijo.

RAK

Pazite z denarjem, posebno če se dogovarjate glede pomembnega nakupa. V ljubezni bo tokrat vse skupaj zelo lahkotno. Vaš odgovor na vprašanje bo, tako v družini kot z ljubljeno osebo, malce zmeden, kljub temu konfliktov tokrat ne bo na spregled. Sprejmite čim prej pomembna dejstva in ne razmišljajte o nerealnih zadevah. Slišali boste nekaj, o čemer je za zdaj še vedno pametneje molčati, posebno če zadeva tudi nekoga od domačih. Poskusite se dogovoriti, tako, da bo jasno, kaj si želite.

LEV

S trezno glavo premislite o zadevah, ki vas trenutno bremenijo in šele nato se odločite kako naprej. V četrtek, ko Sonce prehaja v znamenje dvojčkov, boste vso svojo pozornost namenili ljudem, ki jim resnično zaupate. Doživeli boste presenečenje, ki bo zelo pozitivno. Nekdo od prijateljev vas bo konec tedna, ko boste malce nihali z razpoloženjem lepo presenetil in navdušil. Čaka vas veliko nedokončanega dela, povezanega z izobraževanjem, kar vam bo zaradi napačne organizacije povzročalo težavice.

DEVICA

Če boste v odnosu, ki se že nekaj časa nahaja v napetem stanju vsaj za hip popustili, vam bo kmalu veliko lažje. Ne vmešavajte se v druge, raje se posvetite sebi. Zaustavite se in dobro razmislite, kako naprej, da ne boste na koncu ostali v razočaranem stanju. V soboto, ko bo luna v tehtnici boste med najbolj prepričljivimi, tudi glede stvari, ki so težje dosegljive. Sodelujte in ne odlašajte glede pogovora, ki se bo izkazal za zelo pomembnega. Preživite več časa z osebo, ki vas vedno znova razveseli s pozitivno energijo.

Ljudje, rojeni v teh 2 znamenjih, so čisti DELOHOLIKI (kariero postavljajo pred družino)

TEHTNICA

Vaše misli bodo v torek in sredo, ko boste zaradi lune v levu čutili močno energijo obremenjene s številnimi zadevami. Izredno skoncentrirani boste morali biti, da se boste izognili pozabljanju in drugim zapletom. Ker ne boste najbolj vztrajni, pojdite korak za korakom, kajti neznani teren vam bo počasi postal zelo zanimiv. Nežna čustva bodo v soboto in nedeljo, ko bo luna v vašem znamenju preplavila vašo notranjost, vendar pod pogojem, če jih boste pripravljeni iskreno izraziti.

ŠKORPIJON

Nastopite v tednu pred vami bolj samozavestno in naredite korak naprej v smeri, ki vas vznemirja že nekaj časa. Svoje dolžnosti boste izpolnjevali pridno in točno. Motivirala vas bo tudi misel na uspeh, ki si ga v mislih nizate že dlje časa. V četrtek, ko Sonce prehaja v znamenje dvojčkov prihaja več sproščenosti. Dobre novice vas bodo predramile v trenutku, ko boste nad določeno zadevo ali osebo že skoraj obupali. Razveselile vas bodo tudi dobre novice na finančnem področju.

STRELEC

Prevzemite sedaj, ko ste duševno zelo stabilni pobudo v pomembni situaciji. Na osebnem področju lahko naredite pomemben korak na poti k sreči. Pri določenih zadevah boste v četrtek in petek, ko se boste težje izognili vplivu lune v devici preveč analitični. Morda le zato, ker si zaradi občasne prirojene površnosti ne zaupate.  Popazite v nedeljo v odnosu z nekom, ki se ves čas spretno izmika glede vajinih dogovorov. Ponudite še eno, vendar zadnjo priložnost za razlago.

KOZOROG

V tednu pred vami pričakujte večji preobrat. Prihaja nekaj povsem novega, kar vam bo podarilo upanje. Najboljša rešitev je, da se glede določene zadeve začnete učiti od začetka in si prihranite neljube situacije. Vse skupaj si boste poskušali razlagati z razumom, čeprav bi vam stik s srcem veliko bolj pomagal.  Na področju kariere in izobraževanja boste v petek precej zmedeni in raztreseni, kar običajno ni v vaši navadi. Morda vam ne bo več tako kristalno jasno, česa si v resnici želite.

VODNAR

Preizkušnje, ki jih nosi v torek s sabo vpliv lune v levu bodo velike, vaše dojemanje pa simpatično naravnano. Privoščite zmago tudi drugim, saj je to tisto, kar vas lahko dolgoročno postavi na boljšo pozicijo. Več novih priložnosti prihaja konec tedna v zasebnem življenju. Znali se boste pogovoriti in nastale zaplete rešiti brez povzdigovanja glasu. Pri nepomembnih malenkostih pa boste v nedeljo izgubljali preveč energije in živcev, saj boste žal spregledali hitro rešitev.

RIBI

V prvem delu tedna se boste zaradi vpliva Sonca v biku, ki počasi zaključuje svoj cikel spopadali s pomanjkanjem energije. Poiščite si motivacijo, ki vas bo rešila vsakodnevnih napetosti in slabega počutja. Nepremišljenost in svojeglavost lahko povzročita nevšečnost na finančnem področju. Rešitev za vas bo organiziran načrt, kjer je poudarjena tudi prihodnost. Ker ne marate neiskrenih ljudi, boste kljub vsemu zastavili vprašanje brez da bi se ozirali na pričakovano neprijeten odgovor.

Ženske, rojene v TEM znamenju, same SABOTIRAJO svoj uspeh (+rešitev na težavo)

Tekst: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profiemedia