Tedenski HOROSKOP: Takšen bo teden med 1. 2. in 7. 2. (napovedujejo zvezde) ✨

Preberi, kaj so nam zvezde namenile v tem tednu, in se pripraviiiii! 

Tedenski HOROSKOP: Takšen bo teden med 1. 2. in 7. 2. (napovedujejo zvezde) ✨ (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2021

OVEN

Samski ovni ne boste na spletu iskali nove simpatije, ampak boste raje uživali v družbi samega sebe, kar z energijo vodnarja sploh ne bo težko. Ker boste polni sami sebe, boste zlahka prešli k dejanjem. Morali bi čim prej razkriti svoje prednosti in povedati nekaj bolj konkretnega, kar bo vsem jasno. Spremembe, ki jih boste doživeli proti koncu tedna, bodo imele dolgoročen predznak. Prešinila vas bo misel, ki bo doprinesla k temu, da nekomu nesebično priskočite na pomoč. Zapomnite si jo, kajti najverjetneje se oglaša vaša intuicija. 

BIK

V sredini tedna vam lahko planeti v znamenju vodnarja na poslovnem področju malce ponagajajo, saj se vam bodo nakopičile neljube situacije, ki jim boste težko sledili. Od vas se pričakuje več samozavesti in poguma pri prevzemanju novih obveznosti. V zameno boste dobili določene privilegije ali pooblastila, zato bodite kar se da vztrajni. V ljubezni vas bo proti koncu tedna oviralo močno ljubosumje. Zgodi se lahko, da boste brezglavo nasedali določenim govoricam, ki se lahko izkažejo za neresnične.

Če si rojena v teh 2 znamenjih, boš imela FEBRUARJA veliko SREČE

DVOJČKA

Čeprav ste v zadnjem času naredili nekaj napak, lahko ponovno začnete zaupati vase in v svoje sposobnosti. Energije boste imeli na pretek in nekaj vas bo zanimalo veliko bolj, kot želite pokazati. Tokrat se zagotovo ne boste ustavili na pol poti. Vaša beseda bo v soboto, ko bo luna v strelcu  zadnja, sicer pod pogojem, da boste prvi ponudili roko. Pred vami je bolj čustvena in zmedena nedelja. Nikakor ne boste vedeli, kaj si želite. Najboljše bo, da intimne odnose pustite ob strani, da se preveč ne zapletete.

RAK

Dobra presoja ter trezno razmišljanje prihajata v torek in sredo z energijo lune v tehtnici. Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo do petka, ko se boste nekoliko ustavili in se poglobili vase. Izredno zanimivo vam bo raziskovanje. Vikend vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti romantično zaljubljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica. 

LEV

Zelo uspešno boste v torek in sredo, ko bo luna v tehtnici sodelovali na delovnem mestu ali povsod, kjer bi radi urejali finančno situacijo. Veliko energije boste čutili, zato boste tudi zelo ambiciozni. Ob koncu tedna vam bo najbolj prijala družba ljubljene osebe ali domačih, ki vas bodo spravljali v dobro voljo. Čas bo namenjen tudi intenzivnemu urejanju zadev, povezanih z vašim zdravjem. Na zalogi boste imeli večje količine energije, s katero pa ne skoparite, ampak jo uporabite. Pustite ji, da pride spontano do izraza.

Astro: Ta 4 znamenja bodo v letu 2021 največ VARALA (pazi se jih!)

DEVICA

V ponedeljek, ko luna prehaja iz device v tehtnico, vas bo nekoliko motilo, ker se morate osredotočiti le na eno stvar. Ugotovili boste, da je to pravzaprav dobro. Že nekaj prijaznih besed vam bo pomenilo več kot dolgo razglabljanje. Počutili se boste vitalno. Zadeva, ki vam je v zadnjem obdobju povzročala težave se vam bo tokrat zdela veliko lažja. Zdaj je čas, da začnete usmerjati energijo v bolj pomembne zadeve. V nedeljo boste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po vseh napornih opravkih. Razmislite, kam vas zares vleče srce.

TEHTNICA

Na vsak način se poskusite v četrtek, ko bo luna v škorpijonu izogniti sporom, ki bi vas le utrudili in vznemirili. Nekoliko strožji boste kot do zdaj, saj ste zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite zaplete, ki se pojavljajo. Kariera in finance bodo potekale zmedeno, vmes bo precej napeto, saj se boste na vseh frontah borili za svoj prav. Dogodki vam prinašajo večjo jasnost. Zopet boste samozavestno zaplavali v skladu z vašim življenjskim tokom in se mu boste brezskrbno predali. To vas bo navdihovalo v pravi smeri.

ŠKORPIJON

Tisti, ki so še bolj prodorni od vas, vam bodo v začetku tedna dajali motivacijo. Pazite, da ne bi spet pozabili na pomembno vprašanje, o katerem razmišljate že dlje časa, vendar prave rešitve še ne bo na vidiku. Vaša moč bo tekom tedna naraščala, nekaj vas bo prijetno presenetilo. Upoštevajte intuicijo, saj vas bo opozorila na vihar, ki ga lahko preprečite. Samske škorpijone bo v nedeljo v spletni klepetalnici prepričal da se bolj odprejo.

STRELEC

Venera v znamenju vodnarja vas počasi vodi v boljše obdobje, ustvarjalna kriza bo kmalu minila. Ponovno boste odkrili nekatere talente, kar bo pomagalo k boljšemu počutju. Čeprav se boste počutili nekoliko zmedeno, se vam na poslovnem področju obetajo spremembe, pri katerih vi osebno nimate nobenega vpliva. Mnogih stvari ne morete predvidevati in zato se sprostite. Nekomu boste konec tedna želeli povedati svoje mnenje, zato ne oklevajte z direktnim pristopom. V nedeljo boste znali dobro opazovati okolico, zato bodo vaše odločitve na področju čustev pravilne.

KOZOROG

Kozorogi, dobro si v sredini tedna zapomnite ljubezenske sanje, saj vas bodo spomnile, po čem hrepenite. Dela boste imeli več kot dovolj, problem je samo to, da ne boste vedeli, kje bi začeli. Nikar ne odlašajte, da se ne bo preveč nakopičilo. Veliko pozitivne energije se vam obeta proti koncu tedna. Vse bo zopet lahkotno, posebno v odnosih z družinskimi člani. Z nogami boste kljub vsemu trdno stali na tleh, čeprav si vas bo nekdo hotel kar pošteno privoščiti. Nikar se ne obremenjujte preveč.

VODNAR

Čustva v tem tednu, ko vas bo objela energija vašega znamenja ne bodo ravno na pravem mestu. Na delovnem mestu se bo ozračje umirilo in ponovno se boste pokazali v boljši luči. Spet boste pridobili na samozavesti in pogumu. Najprej razčistite zadeve v svojem ljubezenskem razmerju, ki niso najbolj jasne, nato se podajte v reševanje drugih področij. Utrdite svoj položaj z znanjem in trdim delom in se nikar ne smilite sami sebi, tudi če boste skoraj obupani. 

RIBI

Nekaj vas bo že v ponedeljek dopoldan, ko bo luna v devici utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Bodite bolj sigurni vase in samozavestni, saj boste le tako uspeli premostiti nakopičen strah. Telefonski pogovor ki je za vas še kako pomemben opravite v miru in tišini. Proti koncu tedna se bo počutje izboljšalo. Ves čas si boste želeli odklopiti se, ampak čas za to prihaja šele, ko bodo vse nujne zadeve za vami. Pazite na finančni plan, ki ste si ga zastavili pred kratkim, saj lahko hitro zaplujete v nepričakovane dolgove.

zkoristite in shranite sadove svojega dela, škoda je, da bi brezglavo zamudili priložnost. Ljubezen bo v tem tednu uganka, ki je ne boste rešili z lahkoto. Nikar ne nasedajte prelepim besedam, raje se usmerite v dejstva. Zavedati se morate, da imate dovolj poguma, da končno naredite kar ste se odločili in stojite za svojimi besedami, saj vas bo nekdo poskušal prepričati. Preveč boste v četrtek obremenjeni s stvarmi, ki se rešujejo izredno počasi in vas poleg vsega še vznemirjajo. 

RIBI

Vložen trud se vam bo v tem tednu obrestoval, zato le samozavestno nadaljujte po svoji poti, ki je dobro začrtana. Uspeli boste zabrisati sledi, ki lahko vodijo v nove dimenzije. Zvezde vam bodo naklonjene predvsem na področju osebne rasti. Prisluhniti morate notranjemu glasu svojega srca in se usmeriti naprej, ne nazaj. Dobro premislite o plusih in minusih svojih preteklih dejanj. Vztrajali boste pri svojem, čeprav boste čutili, da tokrat ne ravnate v skladu s tem, kar si v srcu želite.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia