Tarča nezemljanov?

Hišo nekega možakarja iz Bosne je kar petkrat zadel meteorit. Ker gre sicer za zelo redek pojav, ta zdaj verjame, da ga z meteorji načrtno obstreljujejo nezemljani.

7. 4. 2008

Strokovnjaki ugledne beograjske univerze so potrdili, da so kamni, ki jih je k njim v pregled prinesel Radivoje Lajič, zares meteoriti.

Magnetizem ali nezemljani?

A medtem ko poznavalci raziskujejo okolico njegove hiše, da bi tam morda našli še posebno močno magnetno polje, pa se je Radivoje, ki je svojo streho že obložil s trpežnejšo pločevino, odločil:

“Očitno sem tarča nezemljanov. Ne vem, kaj sem storil, da jim grem tako na živce, vendar druge razlage ne najdem. Možnost, da hišo zadane en meteorit je ekstremno majhna, da pa se to zgodi kar petkrat ... to ne more biti več naključje!”

5-krat v nekaj mesecih

Prvi meteorit je na njegovo hišo padel lani novembra, do danes pa so na njegovo hišo padli še štirje. V vseh petih primerih se je to zgodilo, ko je močno deževalo. Najprej ni točno vedel, kaj naj bi bili ti čudni kamni, nato pa so vse po vrsti na beograjski univerzi potrdili kot meteorite.

“Na tarči me imajo. Igrajo se z mano! Pa ne vem zakaj. Vedno ko dežuje, me skrbi, da bodo spet udarili ...” še dodaja Radivoje. Hm, morda pa ne ve, da so meteoriti lahko tudi precej dragoceni (in morda bi v tem primeru o t.i. napadih razmišljal drugače).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri