Tanja Ribič

Čustveni in občutljivi Rakici je v javnem življenju v veliko pomoč lunarni položaj v samozavestnem Levu. Prepričanje, da je sposobna narediti vse prav tako dobro ali celo bolje od drugih, ji pomaga, da se s svojo nadarjenostjo dejansko tudi uveljavi.

1. 1. 2007

V zasebnem življenju: Pogosto spreminja razpoloženje. Zaradi Merkurja v Dvojčkih, ki duši sentimentalnost vodnega Raka, se Tanja odloča hitreje in ni v nenehnih skrbeh kot drugi pripadniki tega znamenja. Do svojih prijateljev pa je zaradi Venere v Raku vendarle pretirano uslužna.

Kariera: Mars v Raku daje slutiti, da je zelo vztrajna in da vsak projekt, pa naj zahteva telesne ali duševne moči, zagotovo izpelje do konca. Če se bo naučila o problemih, ki jo tarejo, spregovoriti, se bo lahko ognila negativnim posledicam zaskrbljenosti na zdravje.

Erotika: Vpliv Marsa močno poživlja njeno ljubezensko in spolno življenje. Kot občutljiva Rakica instinktivno začuti potrebe svojega partnerja, zato je čutna in ljubeča partnerica.

Rojstni podatki

Tanja Ribič, igralka, 28. junij 1968, Zagorje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri