Tanaya (Tadeja) Grmek: Energijska numerologija pride, ko jo potrebuješ!

Tadeja Grmek – Tanaya se je z energijsko numerologijo seznanila pred dvema letoma, ravno v trenutku, ko je to znanje potrebovala tudi sama.

Tanaya (Tadeja) Grmek: Energijska numerologija pride, ko jo potrebuješ! (foto: shutterstock) shutterstock
18. 7. 2012

»Bila sem presenečena, kaj vse mi je numerologinja razkrila in kakšne rešitve mi je predlagala za naprej. Dobila sem odgovore na svoja nenehna vprašanja, zakaj mi ne gre v življenju tako, kot bi si želela in kaj naj naredim, da to spremenim.  Želela sem si predvsem boljše službe, boljše partnerstvo, zdravje, bolj mirnega otroka in da bi bila tudi na notri bolj mirna. Nikoli se nisem sprijaznila z odgovori, kot so: imaš pač smolo, to je tvoja usoda, to je tvoja karma in podobno.«

Ker se je takrat tudi odločila, da vzame volan svojega življenja v svoje roke, je pričela raziskovati, kako bi se morala odločati in kako usmerjati svoja dejanja, da bi dobila želene rezultate:

»Preko energijske numerologije  sem dobila odgovore, kaj so moji potenciali in kje imam zavore, da ne morem uresničiti svojih želja. Nato so sledili posebni energijski treningi pri različnih mojstrih, kjer sem dobila odgovore, kaj narediti, da neželene situacije obrnem sebi v prid. Človeku namreč bolj malo pomaga, če izve vse o sebi, na koncu pa še vedno ne ve, kako premagati oviro, da bi imel boljše življenjske rezultate.«

Danes Tanaya zato pomagam tudi vsem tistim drugim, ki si resnično želijo obrniti svoje življenje  na bolje.

Energijska numerologija v praksi

Tadeja Grmek – Tanaya v želji, da bi ljudem približala energijsko numerologijo, ki je tako zelo pomagala v življenju njej in njenim bližnjim, danes vodi individualne tečaje učenja energijske numerologije, izvaja individualne in skupinske energijske  treninge, ki so nadgradnja numerologiji,  in prireja  delavnice na različne teme, kot so: vodena meditacija, regeneracija telesa, zbuditev naših potencialov in numerologije.

V iskanju optimalnih rezultatov se Tanaya povezuje tudi s strokovnjaki drugih alternativnih ved in somišljeniki, s katerimi jo v življenju družijo podobni cilji, vrednote in interesna področja. Ena takšnih sinergij je tako rodila tudi plesne delavnice, kjer lahko njeni tečajniki in slušatelji preko posebnih plesnih vaj regenerirajo svojo življenjsko energijo, kar je vsekakor svojevrstna novost tako v Sloveniji kot širše.

Več branja na dano temo pa boš našla na spletni strani Tanaye (Tadeje) Grmek.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri