Tvoj srečni bankovec postane talisman

Se ti nasmiha denarna sreča ali pa nujno potrebuješ denar in ne veš, kako bi prišla do njega?

Tvoj srečni bankovec postane talisman (foto: shutterstock) shutterstock
3. 4. 2013

Morda boš odgovor za svoje finančne želje našla s pomočjo opisane mistične metode.

Srečni kovanec

Opisani starodavni način prerokovanja je med najbolj priljubljenimi. Najbrž zato, ker je verjetnost za pravilno napoved zelo velika, saj metoda temelji na magiji števil. Števila pogosto nastopajo v vlogi talismanov, ki so lahko znanilci uspeha ali pa, nasprotno, neuspeha. Ko pa se števila pojavijo na materialnih predmetih, se njihova moč še poveča. Pomembno pa je, da jih znamo interpretirati.

V starih časih so za vedeževanje uporabljali kovance. Navadno so izbrali tiste, ki so bili posebni, bodisi da je nekdo nad njimi izrekel dober urok bodisi so bili tuji, jubilejni, naključno najdeni, včasih tudi ukradeni. Papirnati denar oziroma bankovci so se v Evropi pojavili šele v 17. stoletju. Niso se uveljavili takoj, saj so se kovanci zdeli bolj trpežni in zanesljivi. Toda počasi so tudi bankovcem začeli pripisovati mistične lastnosti in jih uporabljati pri vedeževanju.

Poskusi tudi ti.

Izberi bankovce

Denar, ki ga želiš uporabiti pri ritualu, lahko potegneš iz žepa na slepo, a je vseeno bolje, da ga izbereš sama.

Recimo, da si ta bankovec dobila kot vračilo ob ugodnem nakupu ali pa ti ga je izročil človek, ki ti veliko pomeni. Lahko gre tudi za bankovec, ki te nikakor noče zapustiti – ko bi ga na primer rada dala prodajalcu, te ta prosi, ali lahko poiščeš drobiž. Ali pa imaš morda v denarnici čisto nov šušljajoči bankovec, ki se povsem razlikuje od drugih, starih in obrabljenih. Prav tako je povsem vseeno, ali boš uporabila evre ali katero drugo valuto, pa tudi to, koliko bankovcev boš uporabila.

Potem poišči posebne serijske številke, ki so na vsakem bankovcu, in jih med seboj seštej. Če imaš evrski bankovec, boš opazila, da je serijska številka sestavljena iz 11 števil. Če je njihova vsota dvomestno število (na primer 35), seštej tudi ti dve (3 + 5), dokler ne dobiš enomestnega števila od 1 do 9. Izjema so števila 10, 11 in 12, ki se ne seštevajo.

V jeziku števil

Število, ki si ga dobila, primerjaj s spodnjo razlago. Tako boš izvedela, kaj te čaka v prihodnosti.

 • 1 — Imela boš številne možnosti, da se uveljaviš. Čaka te uspeh v znamenju novega začetka, še posebej na področju trgovine ali financ. Kolegi ti bodo bolj prisluhnili.
 • 2 — To število napoveduje spremenljive uspehe. Neugodnim položajem se lahko izogneš, če se ne boš lotevala stvari s preveliko vnemo in če boš ostajala v ozadju.
 • 3 — Dobro število! Obljublja uspeh v pogajanjih. Imela boš možnost izraziti svoje ustvarjalne sposobnosti in vsem pokazati, česa si sposobna. Bodi energična in sreča bo sama potrkala na tvoja vrata.
 • 4 — Ta denarna nominalna vrednost simbolizira finančno stabilnost, poslovni uspeh in večji dobiček. Stala boš na trdnih tleh. Z zaupanjem boš zrla v jutrišnji dan in lovila dobre priložnosti.
 • 5 — Obljublja pomembne uspehe v karieri. Morda boš morala v bližnji prihodnosti napeti vse moči in odločno pristopiti k poslovnemu okolju. Zagotovo boš povečala svojo avtoriteto in si ustvarila določen ugled. Temu sledi povečanje dohodkov in odgovornosti.
 • 6 — Število privlači večje vsote denarja in pripomore k blaginji ljudi, ki se ukvarjajo s starinami, dragim nakitom in drugimi dragocenimi predmeti.
 • 7 — Simbolizira omejitve. To ne pomeni, da se moraš vsemu odreči, ne pričakuj pa, da te bo usoda obdarila ali ti celo podarila nezasluženo zmago. Lahko ti nekajkrat uspe, toda pozneje boš morala svoj uspeh dokazovati.
 • 8 — Precej se boš morala potruditi. Če se boš držala v pasivnem položaju in prelagala odgovornosti na tuja ramena, se bo to poznalo na tvojih rezultatih. Ne poleni se!
 • 9 — Zaščitniško število. Ne pretijo ti nevarnosti, nepremagljive ovire, konflikti in razočaranja. Toda prav tako ne pričakuj veličastnih zmag. Trenutno boš težko dosegla večje življenjske spremembe.
 • 10 — To pa je sreča! Fortuna te je izbrala za svojega ljubljenca. Pred tabo je kar nekaj velikih preobratov, kocke usode se bodo zavrtele v tvojo korist. Res pa je, da na finančnem področju ne bo ravno rožnato.
 • 11 — Zelo močno število. Prinaša velik uspeh, vendar se boš morala naučiti biti zahtevnejša do sebe. Potuha ne bo prinesla rezultatov. Lahko se spremenijo tudi odnosi z bližnjimi, najverjetneje bodo postali bolj razumni.
 • 12 — Prinaša ključ do stabilnosti. Čakata te finančna uspešnost in sreča. Da bi zadeve tekle čim bolje, ne pozabi na radodarnost do drugih. Podpora pri dobrodelnih projektih ti je lahko v veliko korist. Seveda ti to ne prinaša neposrednega dobička, sicer pa imajo lahko tudi 'dividende' svoj materialni smisel.

Poskusi s talismanom

Med vsemi bankovci, ki se jih boš dotaknila, je lahko tudi takšen, ki v tvoje življenje privlači denar.

Vprašanje je le, kako ga boš prepoznala.

Če se tvoje osebno število, ki ga dobiš s pomočjo datuma svojega rojstva, ujema s skupno vsoto številk na vseh izbranih bankovcih, imaš res srečo. Priporočamo ti, da takšen bankovec shraniš in ga nosiš pri sebi kot talisman.

Sicer pa je svojo osebno številko povsem preprosto ugotoviti: seštej številke svojega rojstnega datuma (dan, mesec, leto). Če je vsota dvomestno število, obe števili seštej, da dobiš enomestno število od 1 do 9.

Če imaš doma kakšen dolarski bankovec, pozor: serijske številke na dolarskih bankovcih so sestavljene iz osmih znakov, kar je izredno ugodno za magični izračun. Tega dobite tako, da ločeno sešteješ prve in zadnje štiri številke. Če je seštevek obeh polovic enak, ti bankovec prinaša veliko srečo, saj s svojo magnetičnostjo privlači pozitivne dogodke.

Čarobna moč denarne oznake je še večja, če je vsota posameznih dveh številk enaka. Na primer, serijska številka 15 33 42 24, ki se sešteje v števili 12 12, je zelo ugodna številčna zveza. 

Odlično pa je, če se v tvojih rokah znajde bankovec, katerega številke se ponavljajo (22 22 22 22 ali 46 46 64 64). Takšen bankovec preprosto nima cene. To je pravi srečni dobitek! Nosi ga v posebnem predalčku denarnice in ga ne menjavaj.

Vir: Nova - posebna edicija horoskop Astronapoved 2010