Spielbergov portal ne bo ‘iz tega sveta’

Megaslavni holivudski režiser Steven Spielberg trenutno ne dela novega filma (in ne bojkotira Kitajske), temveč se ukvarja s postavljanjem lastne socialne mreže na internetu!

5. 3. 2008

Še bolj zanimivo pa je to, da naj bi Spielbergov portal povezoval vse, ki verjamejo v ‘čuda, ki niso s tega sveta’.

Spielbergov portal X

Njegov portal bo tako zatočišče za vse tiste, ki so doživeli – ali pa jih zgolj živo zanimajo – srečanja z nezemljani in NLP-ji, pa tudi raznorazne paranormalne izkušnje, videnja duhov in raznih prikazni ... skratka fenomeni a la dosjeji X.

Si še vedno ne predstavljaš za kakšen portal gre? Spomni se Spielbergovega slavnega filma o vesoljčku E.T., sicer pa je znano, da je bil Spielberg od nekdaj navdušen tako nad ‘malimi zelenimi’ kot z med svetovi ujetimi preminulimi. Dokaz za to so tudi njegovi filmi:

  • Bližnja srečanja tretje vrste (1977)
  • Poltergeist (1982)
  • Casper (1995)
  • Možje v črnem (1997)
  • Hiša strahov (1999)
  • mini serija Ugrabljeni (2002)
  • Vojna svetov (2005)
  • in film, ki šele prihaja - ‘Interstellar’ (2009)

Prepričan iz lastnih izkušnj

Spielberg je menda tudi sam doživel kar nekaj paranormalnih izkušenj.

Menda se je nekoč čez noč izselil iz hotela Excelsior, ker je bil prepričan, da v njegovi sobi straši. Obstajajo pa tudi govorice, da je Spielberg, še kot majhen deček, dejansko ‘videval’ duhove umrlih in morda ga je prav njegova bujna domišljija, podkrepljena z nenavadnimi osebnimi izkušnjami, pripeljala v režiserske vode.

Tik pred zdajci

TechCrunch – spletni blog o najnovejši tehnologiji, ki se lahko pohvali s kar 610.000 RSS naročniki – je pred kratkim poročal, da je projekt spletne socialne mreže produkt sodelovanja med Spielbergom in Yahoo-jem, vendar naj bi njihovo partnerstvo zvodenelo, tako da se s Spielbergovo super X-stranjo ukvarja nov tim iz Los Angelesa. Portal naj bi bil nared že čez nekaj zemeljskih mesecev ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri