So ženske bolezni posledica zatrte divjosti?

Osnovna potreba ženskega bitja, kot je ugotovila že Clarissa Pinkola Estés, je Divjost. To pomeni, da ima ženska prostor (duševni in fizični), da izraža, raziskuje in potešuje svoje globine.

21. 9. 2013

"Ženske bolezni, kot so endometrioza, neplodnost, rak na dojkah, rak na materničnem vratu, ciste na jajčnikih, boleče menstruacije (dysmenorhea), ruptura jajčnikov, rak na jajčnikih ali na maternici ... so na različne načine posledica nesprejemanja ženskosti, ženskega telesa in njegovih značilnosti ter ženskih značajskih potreb in značilnosti," piše Ana Drevenšek v zanimivem članku o ženskih boleznih, ki naj bi bile posledica zatrte energije primarno divje ženskosti, kar se nato kaže v blokadah v ženskem spolnem centru - drugi čakri.

"Razlog za to energetsko blokado je lahko travmatična izkušnja iz tega ali prejšnjega življenja ali neuspeh pri uveljavljanju svojih potreb," še trdi avtorica prispevka, ki si ga v celoti lahko prebereš na spletni povezavi:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri