Seks HOROSKOP: Poglej, kdo je nežen in kdo ima raje grob seks

Preberi si, kaj je v ljubezni in strasti (beri: seksu) značilno za tvojega moškega ...

Seks HOROSKOP: Poglej, kdo je nežen in kdo ima raje grob seks (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2017

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ovni imajo radi glavno besedo in vedno vedo, kaj želijo – tako v službi, v družbi, zasebno kot tudi v postelji. Oni odločajo, kdaj in kje bodo seksali. Nikar jim ne oporekaj – predaj se jim. To so trmasta bitja, ki pa vas vedno pripeljejo do cilja.

Rad se igra, zato ga le sem ter tja tudi preseneti. In morda mu bo všeč celo, če boš prevzela njegovo vlogo in tako tudi povelje. Ja, oven je res dominanten, a to ne pomeni, da ne zna ceniti strasti, predajanja in nežnosti. Tudi med ljubljenjem menjaj tempo – malo bodi z njim groba, malo nežna, malo nagajiva in spet malo krhka. Obnorela ga boš, za vedno bo tvoj.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Biki so, na kratko povedano, idealni seksualni in ljubezenski partnerji. Razumejo zahteve in čustva svoje partnerice. So zelo samoiniciativni, ne potrebuje nobene spodbude in dolgega ogrevanja – takoj lahko planejo v akcijo. Seks je vendar njihov naravni element – samo reci seks in bik bo v trenutku pred tabo stal popolnoma gol. Zna pa tudi odlično masirati, te prekriti s poljubi in ja, oh ja – zrajcati.

Seks zanj ni izguba časa, vsega se bo lotil natančno in z vsemi svojimi čutili. Kaj biku posebej prija? V svojo igrico vključi peneče vino – malo ga spijta in malo polijta po golih telesih.

Dvojčka (21. 5. – 21. 6.)

Tako kot v življenju nasploh ima dvojček tudi v postelji dve strani: nekaj časa je nežen, nekaj časa je ves vroč in skoraj malce razuzdan, včasih ima rad dolgo ljubljenje, drugič hiter, brezoseben seks. No, vsaj dolgočasno ti zagotovo ne bo, vedno te bo presenetil.

Njegova domišljija je bujna in ima zelo široka seksualna pričakovanja, nič ga ni strah, vse bi poskusil. Morda te bo vabil v skupinski seks, mika ga seks v savni, v naravi ... Vznemirjajo ga tudi spolni pripomočki, različne igračke, prav vse, kar mu nudi popolno zadovoljstvo in vzburjenje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Seks brez ljubezni za moškega, rojenega v znamenju raka, skoraj ne pride v poštev. Raje sam sebi nudi orgazmične užitke, kot da bi se predal neznani ženski, do katere ne čuti nobene ljubezni. Predigro zelo rad začne že pred spalnico, morda te bo čisto počasi položil na mizo in začel svoj ogrevalni ples s poljubi in dotiki. In ko boš že tik pred orgazmom, te bo dvignil v objem in nesel do postelje.

Rak je odličen jahač, zato je rad zgoraj, da s svojim enakomernim gibanjem oba ponese do sladkega vrhunca. Predaj mu uzde, poplačal ti bo za zaupanje.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Lev je v naravi kralj živali – moški, rojen v znamenju leva, je kralj v postelji. In seveda nikar ne pozabi, da ga moraš tudi častiti kot kralja. Po koncu vajinega orgazmičnega ljubljenja nikar ne pozabi na aplavz. Rad vidi, da ga hvališ.

Levi imajo omejeno fantazijo, zato te med seksom za lažjo predstavo rad gleda. Obožuje, da je ženska na njem, da ima pred seboj vse njene čare, povsem zadovoljen bo tudi s seksom 'po pasje'. In seveda nikar ne pozabi – rad vidi, da ga zadovoljiš tudi oralno. No, to pa je tudi vse, kar si želi lev – njemu bo to zadostovalo. Rad se ljubi v postelji, edino, kar ima še raje, je seks pred ogledalom. Rad ima udobnost in ja, rad vidi, kaj se dogaja. Saj veš – njegova domišljija ni tako bujna.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Moški, rojen v znamenju device, je urejen in natančen in tako nekako si predstavlja tudi seks. Rad je voden. Ženska ga mora dobesedno prijeti za roko in ga sama peljati po svojih čarih. Povej mu, kaj si želiš, in to boš dobila. Devica nujno potrebuje trenerja, da se lahko popolnoma izkaže v postelji.

Natančno mu pokaži, kje so tvoje erogene cone, ne bo niti jezen niti sramežljiv, a rad vidi, da natančno naredi, kar se ga prosi. Poskusita veliko položajev, ti pa bodi pozorna, kako bo reagiral. Ima izjemno vrlino – odlično vzdržljivost. In ja, hitro se ogreje, samo primi ga za ritko in njegov 'kolega' bo že pripravljen.

Tehtnica (24. 9. – 23. 10.)

Moški, rojen v znamenju tehtnice, je seveda na preizkušnji in v stalnem dvomu tudi med seksom. In ja, tehtnice so esteti. Med seksom rad vidi, da gorijo svečke, da je v sobi seksi vonj, da ima ženska seksi spodnje perilo in da se v ozadju vrti prava, seksi glasba. Njegovi erogeni coni sta ledveni del in ritka. Povsem bo izgubil kontrolo, če mu boš čisto počasi, a dovolj močno gnetla ritko, in to naskrivaj, na kakšnem javnem mestu.

A nikar ne misli, da tehtnici prija le nežen seks, oh ne, nori so tudi na pornografijo, na nove rekvizite in nore poze.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Škorpijon je hedonistično in seksi bitje. Z njim boš morala večkrat skočiti med rjuhe, kot si sploh lahko misliš. Povsem pozna žensko anatomijo, vse njene občutljive točke in njegova erotična fantazija nima meja. Vse, kar šteje, je popolna zadovoljitev.

Pri njem se samo udobno namesti in uživaj. On zmore vse. Ženske, ki ste ujele škorpijona – bodite hvaležne za vse užitke, ki vam jih nudi.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Moški strelci sicer povsem uživajo v seksu, a imajo redko občutek, da se ob tem trese zemlja. Veliko raje imajo lov in snubitveni ples, seks je v redu, a tudi brez njega ne bi bilo konec sveta.

A nikar se ne boj, ne bo te pustil na cedilu, vedno bo pripravljen na seks, tudi na preizkušanje novih prijemov in položajev. Zanimivo, da pri strelcih količina prevlada pred kakovostjo, prav nič mu ne bo odveč vsak dan skoči v posteljo. To pač vzame kot vsakodnevni trening. In njegov fetiš? Mrežaste nogavice, rokavice in čevlji z visoko peto. Znorel bo!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kozorogi se imajo večinoma povsem pod nadzorom. No, pri seksu pa preskočijo na avtopilota in na plan pride vsa njihova sla, želja in strast.

Rad bi vse zadovoljil – njo in sebe. Z veseljem bo poskusil prav vse pozicije – a le, če ga boš za to prosila. Zato pri kozorogu, drage moje, nikar ne šparajte jezika, lepo mu povejte, kako želite, da si vas vzame. Nikoli ne bo orgazma doživel prezgodaj – no, toliko kontrole bo vseeno ohranil tudi v postelji. Obožuje, da je med seksom prižgana luč. Glasno stokanje ga bo dodatno vzburilo. Daj si duška!

Vodnar (21. 1. – 19. 2.)

Vodnar ima rad seks vedno in povsod. Seks le v postelji? Dolgočasno! Ko ga bo zgrabila želja, si te bo vzel na sovoznikovem sedežu ali pa kar na stranišču vajine najljubše restavracije. Sovraži rutino. S tabo bo predelal celotno Kamasutro, a vsak položaj le enkrat. Všeč mu je, da igrata različne vloge, morda si bo zaželel tudi, da oblečeš usnje ali posebno seksi čipko. Saj ni važno, kaj bosta preizkušala – on bo za.

Če bi vodnarja rada obdržala, potem se pripravite na stalno in raznoliko akcijo. Kaj ga posebno vznemirja – če boš popolnoma obrita, ja, tudi tam spodaj.

Ribi (20. 2. – 20. 3.)

Moški, rojeni v znamenju rib, so običajno tihi in dnevni sanjači. A to seveda nikakor ne pomeni, da se 'riboni' ne odlikujejo v postelji. Običajno so zelo nežni in tudi ne najbolj hitri ter potrebujejo zelo veliko časa za korak do posteljnih radosti.

Všeč mu je, če ga ženska počasi in pazljivo sleče. Posebno mu prija seks sede, da lahko med ljubljenjem ves čas gleda svoj najljubši obraz. Ja, tebe, seveda! Posebno rad ima predigro, tesno in strastno. Nikar ne bodi groba s svojo ribico, ljubkuj in razvajaj ga. Tudi grdo govorjenje ga ne bo posebej razveselilo.

Sončno horoskopsko znamenje med drugim razkriva njegov osnovni temperament (torej tudi tistega med rjuhami), za bolj unikatne astro kazalce pa se boš seveda morala posvetovati še s kakšnim spletnim astrologom.

Preberi še: 10 čudovitih filmov, ki si jih mora vsaka ženska ogledati popolnoma sama

Priporočamo tudi: Znaki, da imate v svoji okolici prijetne ljudi