Scientologija - vera družine Cruise

Tom Cruise je pripadnik scientološke vere že od leta 1990, ko je bil še poročen s svojo prvo ženo Mimi Rogers.

20. 5. 2011

Katie, ki je bila vzgojena v katoliški veri, je prestopila v scientološko malo po tem, ko je začela hoditi s Tomom. Kmalu za tem je tudi odpustila svojega dolgoletnega menedžerja in zaposlila Jessico Rodrigez, ki prihaja iz pomembne scientološke družine.

Po rojstvu Suri so v medijih ugibali, ali se je Katie držala navodil scientološke vere, ki pravijo, da mora biti med porodom tiho, saj naj bi se besede, izgovorjene med doživljanjem bolečine, vtisnile v spomin in bi lahko povzročile težave tako mami kot dojenčku.

Scientološka vera pa narekuje tudi, da Suri ni treba nikogar ubogati.

Doktrina scientološke cerkve namreč pravi, da se je treba do vsakega človeka, ne glede na starost, vesti kot do odrasle osebe. Zato se mlada zvezdnica lahko sama odloči, kaj bo oblekla, kako se bo naličila in kaj bo jedla. Katie je v nekem intervjuju razkrila:

“Ko Suri rečem, da si res želim, da bi pojedla te beljakovine, če si nato želi dobiti sladkarije, me pogleda in reče: ‘Mislim, da me res ne bi smela siliti v stvari, ki jih ne želim delati.’”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri