Savina Atai zna povečati in polepšati dojke

"Pri 16 letih so moje prsi 'štrajkale', čisto premajhne in preveč špičaste so se mi zdele," je v velikem intervjuju za revijo Story povedala Savina Atai.

5. 1. 2013

... in nadaljevala:

"Pa sem začela raziskovati starodavne vaje taoističnih mojstric, imenovanih bele tigrice, ki so poznale skrivnosti, kako povečati in polepšati dojke. Te tehnike so se izkazale za zelo učinkovite, dosegla sem svoj cilj. A ob tem so se mi blazno odprla tudi čustva, na kar nisem bila pripravljena, nisem se znala soočiti s sabo, zato sem jih opustila. Potem sem na svojih številnih potovanjih po svetu počasi začela nabirati znanje in raziskovati to temo, pred petimi leti pa sem se pa res posvetila proučevanju ohranjanja in povrnitve zdravja dojk. Ter začela vaje spet pridno in redno izvajati. Zdaj sem bila pripravljena tudi na čustveno čistko. Tudi moje tečajnice na jogi obraza je zanimalo, kako napolniti modrček, marsikatero pa zdravje - saj so okrevale po raku na dojkah ali hormonskih težavah. Dosegle so velike učinke in me vseskozi prosile, naj jim napišem navodila za vaje."

V knjigi Popolni trening: Face Force Yoga se je tako znašlo kar nekaj tovrstnega znanja. A potem lani, ko je bila med kandidatkami za famme fatale in je naslov osvojila čudovita Nataša Dobelšek, ki si je preventivno odstranila obe dojki, je Savina začutila, da mora nujno narediti cel trening, ki bo poskrbel tako za limfno pretočnost, mišično čvrstost, lepoto in zdravje dojk ...

"Povezala sem se s strokovnjaki terapevtske joge, zdravniki kitajske medicine in ajurvede, pa specialisti proti staranju - ter znanje združila s taoističnimi tehnikami. Tako je nastal ta revolucionaren program."

Pa so te vaje za prsi težke in ali res učinkujejo?

Savina Atai je v pogovoru z novinarko Sonjo Javornik to razložila takole:

"Zelo lahko se jih je naučiti in velik užitek jih je izvajati. Dojkam v kitajski medicini pravijo 'krona ženske energije' in s tem treningom res zasvetimo. Izbira se lahko med devetimi programi: lepota, zdravje, čvrstost, hormonsko ravnovesje, povečanje prsi, pomanjšanje dojk, učvrstitev in razbijanje drobnih cist, rak na prsih, po porodu, čas hujšanja, druga pomlad - menopavza, čustveno ravnovesje, povečanje libida. Od najstniških pa do najbolj poznih zlatih let so prsi naše - ko poskrbimo zanje, poskrbimo zase! Ob podatku, da kar 20 odstotkov žensk umre za rakom na dojki, je vredno, da preventivno čistimo zastala čustva, preden pride do posledic in obolenj. In ja, res zelo učinkujejo; sama sem super dokaz, da je tako. Pri 32 letih mi prsi veliko lepše stojijo, kot ko sem bila najstnica, mnogokrat so mi že pripisali lepotno operacijo, na plažah vedno dobivam komplimente, zanimivo, da tudi oziroma predvsem od žensk. Seveda ne gre samo za estetski videz in za velikost - prav pa je, da so prsi polne, lepo stoječe in najbolj prav, da so zdrave. Zato si najbolj od vsega želim, da se teh vaj naučijo tako najstnice ter s tem dolgoročno ohranjajo svoje zdravje kot njihove babice, da si ga povrnejo in prebudijo hormone."

Več o tem si lahko prebereš v zadnji ediciji revije Story.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri