Savina A. Ritter po drugem obljublja tudi tretji del romana

Mlada pisateljica, ki je zamenjala razsvetljenje za vibrator. Drugi del nepozabnega in trikrat razprodanega romana je izšel januarja.

22. 2. 2011

Cosmo: Pisateljsko pot si začela kot del naše ekipe.

Ponosna in hvaležna sem, da sem soustvarjala Cosmo. Ko sem izbrala naslov knjige, sem si rekla: ‘Tale je pa primeren za nas – drzna in pogumna cosmo dekleta!’

Cosmo: Kdaj si vedela, da boš napisala knjigo o svojem življenju?

Že od najstniških let se mi je zdelo, da bi bila škoda, če ne bi tega nenavadnega, napornega in poučnega življenja enkrat prelila na papir. A sem počakala na čas, ko sem postala pomirjena s svojimi izkušnjami in sem v njih videla blagoslov, ne več prekletstva.

Cosmo: Koliko Ise je Savina?

V prvem delu knjige je pol Ise Savina – hčerka profesionalne iskalke boga; druga polovica pa moja mami – ženska, ki se je poročila z duhovno avtoriteto ter v želji po razsvetljenju razdala vse svoje zajetno premoženje ter se še bolj izgubila.

Cosmo: Kaj in kako Isa išče v drugem delu knjige?

Druga gre še bolj v globino, zgodba pa ponuja preobrate in razkriva tudi najbolj skrito. Isa vedno bolj postaja Savina, ki je vedno bolj brez cenzure. Ko se iskanje konča, se začne prava stvar.

Cosmo: Naj pričakujemo še tretji del?

Ja. Prvi del me je začel lupiti kot čebulo, drugi je srce na dlani, tretji pa … v njem bom popolnoma razgaljena.

Cosmo: Tvoja knjiga je sestavljena iz romana ter nasvetov za lepoto, zdravje in pot k samemu sebi.

Oboje je prepleteno; resnično zgodbo sem uporabila za zanimiv okvir, v katerem lahko predam vse dragoceno znanje, ki sem ga vrsto let dobivala od avtoritet na področju duhovnosti, pomlajevanja in nutricizma ter ga preverjala na lastni koži.

Cosmo: Te knjige so tvoje življenje … Lahko pričakujemo še kaj drugega?

Marca izide priročnik z vajami, recepti, metodami ter skrivnostmi za pomlajevanje in prenovo obraza, telesa, uma in duha. Zatem knjiga o jogi obraza. In tretji del Razsvetljenja in vibratorja.

S Savino se je v imenu Cosma pogovarjala Petra Arula

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri