Saša Lendero verjame v življenje po življenju

Saša Lendero je reviji Story priznala, da jo v sanjah pogosto obiskujejo angeli, sama pa verjame v življenje po življenju in ima pozitiven odnos do alternative medicine.

1. 12. 2013

Naklonjenost do teh sfer življenja najverjetneje korenini že iz njene primarne družine. Ko rabi pomoč, se namreč najpogosteje:

"... obrnem na starša, ki imata zelo veliko znanja s področja alternativnih oblik pomoči - na očeta, ki je bioenergetik, ali na mami, ki je refleksoconska terapevtka. Sem pa s svojimi rokami pomagala veliko ljudem, ki so prihajali k meni v terapevtski center. Čudovit občutek je, ko nekomu odvzameš bolečino."

Saša je prepričana, da ima v potencialu zdravilno moč prav vsak izmed nas:

"Mislim, da jo imamo vsi v sebi. Nekateri imajo ta kanal bolj, drugi manj odprt, a prepričana sem, da lahko, tako kot lahko natreniraš mišico v telesu, tudi ta kanal z določenimi spoznanji razširiš in prideš do večje povezave s tistim, čemur bodo nekateri rekli bog, drugi energija, usoda ali vesolje. Sama si predstavljam, da je to vse isto. Angelom lahko rečemo tudi pomagači, ker sem prepričana, da si bog ali vesolje v resnici želi, da bi bili mi srečni, zato nam očitno pošlje 'bitja pomoči'. Poznajo jih vse kulture, sodobne in starodavne. Tudi sama jih kdaj pa kdaj zaprosim za pomoč. Največkrat ob zame resnično pomembnih trenutkih, včasih pa, priznam, tudi v kakšni ne prav usodni vsakodnevni situaciji. Ko res potrebujem malo pomoči pri kakšni stvari, jih prosim, naj mi pomagajo. Zelo velikokrat mi priskočijo na pomoč. Prošnjo vedno zaključim s stavkom: "... če se le da, bom hvaležna, ampak samo, če to ne bo komu drugemu škodovalo." Življenje poteka v neko smer, in če pride do nasilnega posega v neko situacijo, lahko nekdo zaradi tega trpi."

Angeli in stik z onostranstvom

Saši se v sanjah pogosto prikazujejo angeli, po smrti dedka pa naj bi imela tudi bežen kontakt z onostranstvom:

"Imela sem ga, ko je umrl moj dedek. Malo pred smrtjo je na vrata pritrdil zvonec, ki mu je bil neznansko všeč zaradi posebne melodije. Ko je umrl, je začel njegov zvonec samodejno zvoniti in je zvonil, dokler dedka nismo pokopali. Zvonil je dvakrat ali trikrat na dan v času, ko smo se z družino vsi zbrali na kavi. Ko se je to neki dan dogajalo še bolj pogosto, smo poklicali električarja, ki je zvonec razstavil in nam zagotovil, da ni nobenega kratkega stika. Vse je temeljito pregledal in odšel. Ko smo se mi znova dobili na kavi in se pomirili ob ugotovitvi električarja, je znova začelo zvoniti. Imela sem še nekaj takšnih izkušenj, tako da verjamem, da poleg našega sveta obstajajo tudi drugi. Verjetno obstaja tudi dober razlog, da so ti svetovi med seboj ločeni, ker najbrž ne bi bilo dobro, da bi vsak človek te meje presegel. Verjetno se meje med svetovi tanjšajo z duhovnim razvojem ... Verjamem v to, da svet, čas in dimenzije, ki jih zaznavamo, v resnici niso edino, kar obstaja ... na svetu je veliko hudih krivic in res se mi zdi, da se nekje to mora izravnati."

... in zato ji ni težko verjati tudi v življenje po življenju:

"Da. S tem se začneš bolj ukvarjati in o tem več razmišljati po tem, ko se začneš zavedati svoje minljivosti in tega, da leta res tečejo. Šele takrat si o tem ustvariš svoje mnenje. Zgodilo se mi je že, da sem bila prisotna ob smrti, in razlika od zadnjega diha do tega, ko človeka ni več, je tako zelo velika, da res verjamem v to, da je tisto, kar je to telo napolnjevalo, nekam šlo. V enem trenutku je bitje z vsemi svoji željami, hotenji, prepričanji, sanjami, v drugem trenutku pa mrtvo telo. Kaj je šlo ven iz telesa?"

Ima tudi črno mačko!

In kot prava 'čarovnica', ima Saša Landero doma tudi mačke. A zakaj?

"Mačka je svarnik in opozori na to, da so okoliščine, zvezde in usoda postavljeni tako, da je lahko potencialno nevarno," je še prepričana pevka Saša Landero

"Če bi znali prebrati opozorilo, bi se temu lahko izognil. Zato so tudi zdravilci, vračarke in zeliščarice pogosto imeli muce, ker so zelo eterična bitja. Tudi ljudje, ki govorijo o astralnih potovanjih, in tisti, ki so doživeli klinično smrt, velikokrat pričajo o tem, da je prva stvar, ki so jo srečali na astralu oz. v drugih dimenzijah, pogosto njihov maček."

Sama ima doma veliko mačk, med drugim tudi eno črno ;)

Več o tem si lahko prebereš v zadnji ediciji Story.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri