Sanjal telefonsko številko bodoče neveste

Nek Britanec se je pred kratkim poročil s svojo 22-letno izbranko, ki jo je spoznal potem, ko je sanjal njeno telefonsko številko …

10. 4. 2007

… je včeraj poročal Reuters.

Saj ni res, pa je!

24-letni David Brown se je nekega jutra – po prekrokani noči v družbi svojih samskih prijateljev – zbudil in doumel, da je ravnokar sanjal neznano telefonsko številko. Ker mu misel, da številke vendarle nekaj pomenijo, ni dala miru, je na sanjano telefonsko številko poslal sms z naslednjim sporočilom: “Sva se morda včeraj spoznala?”

Prejemnica sporočila Michelle Kitson je dobljeno sporočilo pošteno zmedlo, a je nanj vseeno odgovorila. Izmenjala sta nekaj sms-ov, se dan ali dva kasneje srečala in zaljubila.

Čutila sta, da gre zares!

“Vse skupaj je bilo res čudno, a si nisem mogla pomagati,” je Kirsten povedala novinarjem. “Mama in oče sta mi stalno prigovarjala, naj bom previdna, češ, kaj pa če je serijski morilec, vendar sem jaz vedela, da gre za nekaj posebnega.”

Nenavadni par – menda je David kar ‘dve glavi’ višji od Kirsten – se je ravnokar vrnil s svojih medenih tednov v indijskem letovišču Goa.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri