Šakti budnica za žensko energijo in moč

V četrtek, 6. maja, si ob 19. uri vabljena na predstavitveno, brezplačno vajo vadbe Šakti v Kazino na Kongresnem trgu.

5. 5. 2010

Vadba Šakti je vadba za vzdrževanje in aktivacijo ženske energije in moči. Je vadba po meri sodobne urbane ženske, ki je pripravljena na izzive hitrega življenjskega, delovnega in družinskega ritma.

Kombinacija joge in pilatesa

Intenzivne vaje, povezane z jogijskim dihom, se prepletajo v tekoče zaporedje vaj tradicionalne joge z elementi sodobnih pilates vaj. Te razvijajo potrebno moč in lahkotnost telesa, telesno kondicijo, izboljšanje koordinacije, stabilizacijo trupa, dinamično krčenje in raztezanje mišic pa fleksibilnost telesa.

Poglavitni cilj vadbe je pridobiti mišično moč zgornjega in spodnjega dela trupa, predvsem pa okrepiti abdominalni predel, kar nam omogoča pokončno držo, preprečuje poškodbe med športnimi aktivnostmi ter podpira notranje organe. Intenzivna vadba se konča s sproščanjem kot balzamom za dušo in telo.

Vadba Šakti ni le fizična vadba. Redna vadba vzpodbuja naše osredotočanje ne le na fizični ravni, saj spodbuja našo pozornost, prepoznavanje in uresničevanje naših osebnih potencialov in navdihujočih potencialov, ki 'še skriti' čakajo na naše odkritje ...

Primeren odziv na izzive življenja

Vadba Šakti je primerna za generacijo mladih žensk in žena, ki so s sodobnim načinom življenja prevzele neštete vloge in odgovornosti. Za vse tiste, ki se vsakodnevno spopadajo z obveznostmi, preutrujenostjo in vprašanjem samouresničitve - na kratko, z življenjem v polnem pomenu besede.

Šakti je namenjana ženskam, ki verjamejo v svojo moč in na izzive sodobnega življenja - sem delovna, kreativna, odgovorna, nezamenljiva v službi, dobra in pozorna mati, žena, gospodinja, partnerica in ljubimke, načrtovalka in voditeljica družinskega in družabnega življenja - odgovarjajo 'Da, zmorem, in ne želim pozabiti nase.'

Šakti je primerna vadba za ženske z že nekaj fizične kondicije in za ženske, ki so imele izkušnje s skupinskimi vadbami, kot so ples, aerobika, joga, pilates. Priporočljiva je kot dodatna vadba za aktivne, rekreativne in nekdanje plesalce.

Prepričaj se sama!

Vadba Šakti poteka pod vodstvom Ane Benkovič, plesne pedagoginje z 20-letnimi izkušnjami aktivne plesalke na televizijskih, domačih in tujih plesnih odrih. Zadnjih 10 let se ukvarja s poučevanjem jazzovskega plesa plesalk rekreativk v Plesni šoli Kazina. Z izkušnjami in delom z odraslimi, vpetimi v sodoben hiter življenjski, delovni in družinski ritem, je spoznala fizične potrebe žensk za dobro počutje.

Sicer pa je najbolje, da tukaj zapisane obljube preizkusiš kar sama.

Pridruži se torej brezplačni delavnici Šakti vadbe v četrtek 6. maja v Kazinu. Pa obleci se udobno, s seboj prinesi blazino za jogo in veliko dobre volje.

P.S. Dalje bo vadba potekala vsak torek in četrtek od 19.00 do 20.15 ure.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri