Sabina Remar razočarana nad moškimi

Sabini gre na njeni profesionalni poti vse kot po maslu – ukvarja se z manekenstvom in lepo služi kot fotomodel, intenzivno pa se še s Špelo Pungerčar in Tjašo Cvetkov pripravlja na glasbeni prodor njihove novoustanovljene skupine Ludisiel.

22. 3. 2008

Željo, da bi se rada srečala s priznano vedeževalko Karin, je izrazila že pred meseci, takrat ko se je prav nič lepo zaključila tudi njena zadnja zveza s hokejistom Gregorjem Polončičem. O tem, da se je Gregor veselo zabaval z drugim dekletom, medtem ko je Sabina delala v tujini, je poročala revija Nova, a Sabina najprej tega ni hotela verjeti.

No, kakor koli njuna zveza je kmalu potem tudi razpadla, Gregor pa se namerava s svojo nekdanjo ljubico v mesecu maju tudi poročiti. To je bila za lepotico že druga neuspela zveza. Več let je namreč trajala tudi ‘ljubezen’ z Markom Popovičem, nekdanjim članom priljubljene fantovske skupine Game over, ki je zdaj TV-voditelj. Tudi takrat smo lahko v medijih večkrat prebirali novice o njuni burni zvezi, razhodih, varanjih in ponovnem pobotanju.

Sabina nad moškimi kljub vsemu še ni obupala, vseeno pa je normalno, da si želi izvedeti, ali tudi njo čaka kje princ na belem konju, s katerim bo srečna do konca svojega življenja. Morda se sliši preveč pravljično, a vedeževalka Karin je Sabini napovedala, da jo že kmalu čaka sreča tudi v ljubezni.

Pet let starejši moški

Karin je Sabino ‘brala’ kot odprto knjigo:

“Opažam, da še nisi našla same sebe, vrtiš se v nekem začaranem krogu in ne vidiš izhoda. Januarja 2008 vidim popolnoma nov začetek, selitev, leta 2009 pa prihaja nova moška oseba v tvoje življenje (Sabinin komentar: Super!), ki pa je danes še ne poznaš. To, kar imaš morda v mislih, hitro prečrtaj in pojdi naprej. Pravi moški v tvojem življenju bo od tebe starejši pet ali šest let. Spoznala ga boš prek svojega posla, lahko da si z njim že kdaj poslovno sodelovala. Je avanturist, ima rad adrenalinske športe, je poln energije in maja ali junija letos se vajine poti spet križajo.

Zadnja štiri leta so minila, in še sreča, da so. V naslednjih štirih letih boš začela nekaj na svoje. Odprla boš podjetje oziroma začela nekaj delati, kar bo prav tako povezano s tem moškim. Sicer pa si z moškimi imela zelo slabe izkušnje. Nerada zapletaš stvari, mogoče si se zdaj malo odvadila tega. Vse želiš imeti pod nadzorom in v trenutku, ko jih nimaš, se ne počutiš dobro. Nisi še imela zveze, ki bi te izpolnjevala, mogoče si bila zaljubljena pol leta, ampak potem je to minilo.”

Sabina je ostala odprtih ust, saj je vse držalo.

Kaj jo še čaka v prihodnosti?

Poleg ljubezni je Sabino zanimalo še, kako kaže z njenim študijem menedžmenta, saj obiskuje zadnji letnik, in kako kaže njeni še neuveljavljeni glasbeni skupini Ludusiel.

Karin ji je povedala:

“Lahko da so ti premiki, ki sem jih prej omenila, povezani z glasbo in petjem, vidi pa se, da bo moški, ki prihaja v tvoje življenje, povezan s petjem in z glasbo. Četudi si že dobila neka polena pod noge, kar se skupine tiče, se ne oziraj na to, vse se bo dobro izteklo.

Glede študija pa je tako – pred sabo imaš leto in pol, ko lahko marsikaj nadoknadiš, ne vem pa, ali boš imela dovolj časa. Stvari, ki se ti bodo dogajale od maja, te bodo odpeljale drugam. Drugače pa te vidim v umetnosti, glasbi in igri. Zelo dobra bi bila v gledališcu ali v muzikalu. Tega potenciala nisi nikoli izkoristila, kot bi ga lahko, potrudi se tudi tu.”

Opozorjena pa je bila tudi na stvari, ki ji utegnejo škodovati: “Boj se nekih še nerazčiščenih zadev z neko žensko osebo iz preteklosti, ki ni bila neposredno povezana s tabo. Pa tudi na želodec pazi, mrzle noge pa imaš zaradi slabe cirkulacije.”

Magnet za neprave moške

Nad novico, da bo vendarle našla srečo v ljubezni tudi ona, je bila prijetno presenečena in ravno zato jo je zanimalo, zakaj vedno znova privlači le moške, ki jo na koncu razočarajo. Karin ji je razložila:

“To je vse povezano z otroštvom, z nečim, kar se je dogajalo v otroštvu. Nečesa nisi dobila dovolj in zato so v tvoje življenje prihajali moški, ki so najprej to nadomestili, a hkrati imeli slabe energije. Seveda so bila vedno vpletena tudi čustva, ampak to so bili moški, ki so te le izkoriščali in se na tvoj račun okoriščali. Na koncu pa so se pojavile laži in pretvarjanja. In zanimivo, vedno si izbrala moške, katerih slabe lastnosti so prišle na dan dovolj zgodaj, ampak ti nisi znala narediti konca, vedno si si rekla, saj bo.”

Sabina je ob tako konkretnih besedah onemela in le prikimala. Prav tak občutek je namreč res imela ob koncu njenih zvez in po mesecih samskega življenja si zdaj nič bolj ne želi kot moškega, ki bo kos vsem njenim uspehom in ji stal ob strani.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri