Rubrika astro je reaktivirana ;)

Si si že prebrala svoj horoskop za leto 2010? Kaj pa tistega, ki se poglobljeno ukvarja samo s tekočim januarjem? Ne spreglej tudi, da je rubrika Vprašaj astrologinjo! spet dostopna ...

4. 1. 2010

S prenosom celotnega portala na nov server, nato pa še na novo podstat se je izgubilo nekaj punčkastega videza (nekaj nove šminkarije pričakujemo v pomladnih mesecih), pa tudi nekaj rubrik je bilo (začasno) nedostopnih.

Teden ali dva trajalo, da so se ustrezno presortirale nekatere podrubrike razvejanega astro kotička.

Po novem imaš dostop do svojih horoskopov že kar na prvi strani portala (bodi pozorna na lične ikonice astro znamenj, ki te popeljejo direktno do mesečnih in letnih napovedi, pa tudi siceršnjih opisov značilnosti tvojega (ali njegovega sončnega znamenja), pa tudi v rubriki astro (začasno je zdrsnila precej nizko na strani - pod anketo, okvirček za astrologinjo in male benerčke).

Horoskop za leto 2010

Če medtem nisi že sama ugotovila, kje in kako dostopaš do horoskopov, naj te ob tej priliki povabimo k prebiranju horoskopov za leto 2010:

... in ko si že pri njih, ne spreglej še napovedi za januar. Horoskop je namreč že osvežen tudi za tekoči mesec!

Podrubrika 'Vprašaj astrologinjo' spet aktivna

Tudi astrologinja Nadine že nekaj dni spet pridno odgovarja na vaša vprašanja.

Dostop do rubrike boš našla v posebnem okvirčku Astro, ki je naslovljen 'Astrološki izračun' (na prvi strani portala je ta na levi, v astro rubriki pa na desni strani e-strani).

Lahko pa seveda preprosto klikneš tudi semkaj:


P.S. Ker vemo, da v rubriki Vprašaj astrologinjo! predolgo čakate na svoje odgovore, naj namignemo, da morda pa v kratkem dobi tudi pomoč, a ker so pogovori šele v teku, se o tem raje še ne bomo preveč razpisali ;i

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri