Romunske čarovnice zdaj tudi na spletu

Romunske vedeževalke in zeliščarice pa res niso od muh! Pred kratkim so se domislile, da bi preko svetovnega spleta lahko dosegle več potencialnih strank iz držav Evropske unije.

11. 7. 2007

Čarovništvo je nadvse čislana obrt v Romuniji, njihove čarovnice pa ponujajo najrazličnejše čarovniške storitve. Najbolje se prodajajo razni uroki, čarni napitki, pa tudi klasična prerokovanja prihodnosti.

In ker se v njihovih kalnih vodah prav radi obračajo lepi denarci, ni nič čudnega, če so novodobne čarovnice postale tudi prave male podjetnice.

Prvi čarovniški blog

Ena najbolj znanih romunskih čarovnic, ki si je nadela ime Rodica, si je zdaj omislila še svojo spletno stran, na kateri ponuja analize sanj in branje iz tarot kart, velika posebnost pa je njen čarovniški blog, v katerem popisuje dneve prave romunske čarovnice.

“Še vedno delam uroke in napoje na star, tradicionalen način, no, moj blog pa me nekako približa potencialnim klientom in morda mi bo z njim uspelo prepričati tudi kakšnega zagrizenega skeptika.”

Zdravijo praktično vse

Rodica, ki sebe imenuje ‘nezamenljivo in nesporno vodjo romunskih čarovnic’ trdi, da zna zdraviti impotenco, epilepsijo in celo alkoholizem. Še več. Romunske čarovnice očitno prav nič ne obremenjujejo predsodki običajnih ljudi, saj so se nekatere specializirale za izdelavo ljubezenskih napojev za homoseksualce, spet druge pa na ves glas propagirajo svoje amulete za srečo na veliki evropski loteriji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri